Pupcio 18 649 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Gdzieś wcześniej słyszałem o gierce ale szybko o niej zapomniałem aż do dzisiaj jak sobie odpaliłem demko Prawdziwy polski residencik, szykuje się niezła petarda 1 Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Wygląda ciekawie, też demko zaatakuję. Ciekawe jaką cenę dadzą i kiedy premiera. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Może w 2025 dopiero Ja parę dni temu ograłem demko i dodałem do wish listy, fantastyczny mix i pomysł No i te smaczki, studio nazywa się Sonka, a jeszcze jest cameo Sapkowskiego xddd Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 26 marca Autor Opublikowano 26 marca Przypomniało mi się o tej grze bo wczoraj na twycie wyskoczył mi filmik gdzie się chwalą że będzie jazda samochodem i wyglądała kozacko Całego demka nie ograłem bo wiem że już dla mnie pewniaczek do ogrania. Sprawdziłem tylko segment ze strzelaniem, fajnie sie zmienia kamera chociaż sam feeling strzelania niezbyt dobry. No troche licze po cichu na ten rok bo lekkiego hajpu dostałem Cytuj
Josh 4 831 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Świetnie to wygląda. Myślałem, że zrobią coś raczej w stylu Signalis i że walka będzie w ten sam deseń, ale poszli bardziej ambitnie, jeszcze te fragmenty z autkiem dla takich survival-horrorowych spierdoxów jak my to będzie niezły sztos. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca 4 godziny temu, Pupcio napisał: Przypomniało mi się o tej grze bo wczoraj na twycie wyskoczył mi filmik gdzie się chwalą że będzie jazda samochodem i wyglądała kozacko Całego demka nie ograłem bo wiem że już dla mnie pewniaczek do ogrania. Sprawdziłem tylko segment ze strzelaniem, fajnie sie zmienia kamera chociaż sam feeling strzelania niezbyt dobry. No troche licze po cichu na ten rok bo lekkiego hajpu dostałem To jest chyba demo z zeszłego roku (pierwsze filmiki z dema na YT są że stycznia 2023) , a nawet nie obiecują premiery w tym. Możliwość sterowania autem to też nowość która wcześniej nie była ujawniana, a pierwotnie planowali premierę w 2023 xd. Tak samo na decku obecnie nie chodzi szałowo, a już devi na reddicie pisali, że na premierę będzie steam deck verified Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca Ograłem obie części dema. Bardzo fajny klimat, niezłe aktorstwo z dobrze napisanymi dialogami, trochę drewniana walka. Będzie ciekawa pozycja jak już wyjdzie. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Gierka wciąż w produkcji, nie ma daty premiery (twierdzą klasyczne: soon™), ale profil na twitterze aktywny. Wrzucam parę screenów. 2 Cytuj
Assassins_78 1 156 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Nie no aby dowieźli, zajebiście sie zapowiada. A po SH2r mam niedosyt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi