MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 kwietnia Opublikowano 2 kwietnia https://assettocorsa.gg/assetto-corsa-evo/ w trailerze do Nordschleife DLC pojawił się link do tej strony właśnie a odnośnie nowego AC: Cytat “The new Assetto Corsa is going to follow what we did with Assetto Corsa ‘1,’” Massarutto said. While he didn’t reveal any details, he teased that “it is not just a sequel, it is much, much, more. It’s definitely not a spin-off like Competizione.” 2 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 czerwca Autor Opublikowano 27 czerwca https://store.steampowered.com/app/3058630/Assetto_Corsa_EVO/ 2 Cytuj
ThePatrickyo 49 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Pojawił się oficjalny trailer najnowszej części. Wygląda smakowicie, długo musieliśmy czekać na następce Gra pojawi się w early access na Steamie 16.01.2025, o konsolach nie ma ani jednej wzmianki póki co. Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Kompilacja direct feed bez gadania Szkoda że konsole będą musiały poczekać Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Da się w asseto corse grać na padzie? Czy to tylko kierownica? Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Oczywiście że się da. Mnie na padzie w AC i ACC gra się lepiej niż w FM czy GT. Głównie z tego względu, że fitry są zminimalizowane i to ja mam kontrolę nad inputem sterowania. Dla przykładu przy większych prędkościach przy zbyt mocnym skręcie gały, kąt skrętu kół robi się zbyt duży co prowadzi do utraty przyczepności przedniej osi. Wyczucie odpowiedniego skrętu stanowi ważną część jazdy (na równi z wyczuciem gazu czy hamowania). Fakt że większość gier tak mocno filtruje input, że w szybkie zakręty można wchodzić ze skrętem na pałę, znacząco spłyca rozgrywkę. Więc tak. W AC zdecydowanie można dobrze się bawić na padzie (zakładając że nie oczekujesz bułki z masłem). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi