ThePatrickyo 88 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Moim zdaniem bardzo przyjemna lista na początek, duże zróżnicowanie. Z całej 20 największe zaskoczenie najprawdopodobniej Alfa Romeo Junior. Ja rozumiem, że to włoscy devowie, ale na dodatek jeszcze jest to Junior w wersji elektrycznej, kto normalny weźmie to na tor Cytuj
ThePatrickyo 88 Opublikowano czwartek o 16:29 Opublikowano czwartek o 16:29 Gra jest dostępna już na Steamie, nawet na początek rzucili promocją, więc najnowsze Assetto Corsa można dostać już za 110zł, fair deal Cytuj
tjery 1 305 Opublikowano piątek o 18:54 Opublikowano piątek o 18:54 (edytowane) Edytowane piątek o 19:07 przez tjery Cytuj
tjery 1 305 Opublikowano sobota o 01:44 Opublikowano sobota o 01:44 (edytowane) Pojeżdżone ostro. Uprzedzając, to takie demo, bo widzę masę ludzi w necie jest zawiedzionych zawartością. 20 aut, 5 tras. Masy elementów, pomijając auta i trasy, które będą w wersji 1.0 brakuje. Fizyka jazdy i FFB to poezja, to jak mi się jeździ Porsche 992 Cup Car Tak jak w filmach powyżej od kolesi, którzy jeżdżą takimi autami w realu. AI na dwa razy, na pierwszym kółku w kupie to jakiś żart co oni robią, ale jak już się stawka rozciągnie to jest w miarę, ale do takiego LMU to jakieś lata świetlne albo i więcej. Także póki co to można kupić dla funu z hotlapownia. Ale za 110 zł myślę, że się opłaca, bo w tej cenie jest już skończona gra, która pewnie na jesień jak wyjdzie będzie z dwa razy droższa. Podstawa, czyli fizyka i FFB, wymiata, na resztę trzeba zaczekać. Edytowane sobota o 02:09 przez tjery 3 Cytuj
krzysiek923 1 743 Opublikowano sobota o 12:18 Opublikowano sobota o 12:18 przy czym grafika jest tak kasztaniasta, że nawet tjery odpuścił sobie robienie screenów Cytuj
tjery 1 305 Opublikowano sobota o 12:30 Opublikowano sobota o 12:30 8 minut temu, krzysiek923 napisał(a): przy czym grafika jest tak kasztaniasta, że nawet tjery odpuścił sobie robienie screenów Nie, czemu? Wygląda bardzo dobrze, tylko póki co po prostu nie ma za bardzo jak robić zdjęć, bo nie można kierować samemu kamerą w powtórkach, ale coś ogarnę, bo zaraz sobie trochę pojeżdzę Cytuj
maciucha 11 692 Opublikowano sobota o 17:14 Opublikowano sobota o 17:14 są gdzieś ustawienia ffb pod sprzęt fanateca? Cytuj
tjery 1 305 Opublikowano sobota o 17:21 Opublikowano sobota o 17:21 1 minutę temu, maciucha napisał(a): są gdzieś ustawienia ffb pod sprzęt fanateca? Nie sprawdzałem, sam sobie ustawiłem i jest git. W grze póki co zostawiłem wszystko tak jak jest, tylko dałem na 0 trueforce i steering assist weight na 0 + ffb gaina zrobiłem pod siebie, o ile się nie mylę mam na 100. A, i wibracje dałem na 100. W Fanatecu tak: FFB 100 FFS PEAK NDP NFR NIN na 0 INT 3 reszta na 100 Ale jeszcze w grze można na pewno coś pokombinować, ale mi się tak jeździ gites. Cytuj
Bartg 5 553 Opublikowano sobota o 17:39 Opublikowano sobota o 17:39 Ciekawy jestem bardzo czy dowiozą tryb free roam, to może być nowa jakość w grach wyścigowych, bo w końcu coś innego niż Forza Horizon i kolorowy świat influencerow. Cytuj
maciucha 11 692 Opublikowano sobota o 17:39 Opublikowano sobota o 17:39 Chyba muszą przysiąść na optymalizacją AC na modach śmiga mi w 120fps+, to samo AMS2, a tutaj rwane 55fps na low/medium Cytuj
Bartg 5 553 Opublikowano sobota o 17:44 Opublikowano sobota o 17:44 AI zabija fpsy totalnie, mozna spokojnie zejść w niektórych sytuacjach poniżej 10 Cytuj
maciucha 11 692 Opublikowano sobota o 18:00 Opublikowano sobota o 18:00 Pisałem o time trialu, wyścigu w ogóle nie odpalam xd Cytuj
tjery 1 305 Opublikowano sobota o 18:33 Opublikowano sobota o 18:33 42 minuty temu, Bartg napisał(a): Ciekawy jestem bardzo czy dowiozą tryb free roam, to może być nowa jakość w grach wyścigowych, bo w końcu coś innego niż Forza Horizon i kolorowy świat influencerow. No jak to się uda to będzie cudo, otwarty świat z simową fizyką jazdy Klasycznie, u mnie działa max ustawienia, rozdziałka 5461x2880 (bo w 4K trochę jeszcze za mało crispy było :D), DLSS Ultra Quality - jakieś 100-120 fps, z 33 przeciwnikami AI na trasie koło 80-90. Jedynie z AI zdarza się sporadyczny stutter. Ale do premiery na bank ogarną żeby na słabszych kartach lepiej działało, ACC jest spoko zoptymalizowane. Cytuj
MaZZeo 14 316 Opublikowano sobota o 21:03 Autor Opublikowano sobota o 21:03 3 godziny temu, tjery napisał(a): Nie sprawdzałem, sam sobie ustawiłem i jest git. W grze póki co zostawiłem wszystko tak jak jest, tylko dałem na 0 trueforce i steering assist weight na 0 + ffb gaina zrobiłem pod siebie, o ile się nie mylę mam na 100. A, i wibracje dałem na 100. W Fanatecu tak: FFB 100 FFS PEAK NDP NFR NIN na 0 INT 3 reszta na 100 Ale jeszcze w grze można na pewno coś pokombinować, ale mi się tak jeździ gites. Jaką bazę fanateca masz? Cytuj
tjery 1 305 Opublikowano sobota o 21:22 Opublikowano sobota o 21:22 18 minut temu, MaZZeo napisał(a): Jaką bazę fanateca masz? CSL DD 8nm Cytuj
ThePatrickyo 88 Opublikowano niedziela o 12:33 Opublikowano niedziela o 12:33 Generalnie nie posiadam PC, więc swoją opinię wyrabiam sobie na podstawie innych graczy, a także streamy/gameplaye na YT, ale gra wygląda fenomenalnie na tym etapie. Widzę, że sporo ludzi poczuło rozczarowanie, tak jakby w Early Accessie oczekiwali zawartości rodem w pełnej wersji, jednak ja widzę tutaj świetną bazę do dalszego rozwoju, tak żeby za kilka lat to był moloch wciągający nosem pozostałe ścigałki A dokładając do tego ten tryb otwartego świata, wraz z obecnym modelem jazdy, to aż marzy mi się złożyć setup pod tą grę Na duży plus, co rzuciło mi się w oczy, to wnętrza pojazdów, a także to, jak cały system zegarów i interfejsu w każdym samochodzie odwzorowuje to, co rzeczywiście dzieje się w grze. Kocham takie detale Cytuj
Bartg 5 553 Opublikowano niedziela o 12:40 Opublikowano niedziela o 12:40 Tak z wnętrzami w końcu wracamy do roku 2006, w którym Test Drive Unlimited potrafiło min wyświetlać w czasie rzeczywistym mapę świata na ekranie nawigacji we wnętrzu Cytuj
Pianista911 23 Opublikowano niedziela o 17:53 Opublikowano niedziela o 17:53 Ktoś może ogarnął, jak skonfigurować sprytnie sterowanie na padzie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi