Bowser 118 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia I to się nazywa zajebiste podejście! aż chce się inwestować w takiego wydawcę Cytuj
Grześ 411 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Twitter też ożył. Oby Perezowi nie zabrakło zapału. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia 30 minut temu, Grześ napisał: Twitter też ożył. Oby Perezowi nie zabrakło zapału. Zainwestował, chce zarabiać, to musi dbać o biznes i klientów. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Nie sprawdzam i nie podliczam, to domniemanie, ale strzelam, że Perez wrzuca więcej wpisów jednego dnia niż Łapusz przez całą swoją kadencję ze Szmatławcem pod rękę. Pytanie do starych bywalców: mylę się? Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia https://www.psxextreme.info/profile/68850-lapusz/ Sam oceń 1 1 Cytuj
MYSZa7 8 956 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Fajnie Perez działa w socialach z PE, daje okejkę. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia (edytowane) 35 minut temu, Bzduras napisał: https://www.psxextreme.info/profile/68850-lapusz/ Sam oceń Intuicja mnie nie myliła - po prostu zajmował się konkretną robotą, a nie jakimś klikaniem na forumku! Ale, ale: chłopak ma reputację 31, czyli "stara się". Może nie ma co skreślać chłopa i trzeba jeszcze dać mu szansę? Teraz będzie miał w końcu czas! ;D Edytowane 10 kwietnia przez macGyver Cytuj
Grześ 411 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia (edytowane) 3 godziny temu, Shen napisał: Zainwestował, chce zarabiać, to musi dbać o biznes i klientów. To samo mogliśmy napisać o Łapuszu po zakupie PSXa przez Idea Ahead a wiemy jak było. Oczywiście nie porównuję Pereza do Łapusza tylko piszę o tym, że jemu też teoretycznie powinno wtedy zależeć na klientach, bo zainwestował. Edytowane 10 kwietnia przez Grześ Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia No i dbał pewnie o organizację targów kosztem magazynów ;p Cytuj
Pix 965 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Mam nadzieję, że Szmatławiec zostanie już w rękach Pereza do końca (oby odległego). Jeśli jemu się nie uda, to znaczy, że nie można było już nic więcej zrobić. 1 Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia OK, wleciał numer na sklep https://shop.pixel-magazine.com/index.php?i=info&n=212 PDF też dodany, więc powinno do prenumeratorów info wyjść - dajcie plis znać. 1 Cytuj
łom 2 006 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia 10 minut temu, Perez napisał: PDF też dodany, więc powinno do prenumeratorów info wyjść - dajcie plis znać. PDFa mam do pobrania. O jakie info dla prenumeratorów chodzi? Jakiś mail czy coś? Jak tak to nic takiego nie przyszło. Cytuj
kazetwu 63 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia U mnie tak samo, chociaż nigdy wcześniej też nie miałem żadnego maila o dostępnym pdfie Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Aaa, OK :). Dobra, myślałem, że jak się dodaje PDF-a to z automatu leci powiadomienie (tak to działało na PPE), a po prostu PDF wpada na konto - wszystko jasne. Cytuj
Grześ 411 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Nie wpada takie info aczkolwiek byłaby to fajna funkcjonalność dostać informację o dostępnym pdfie Cytuj
łom 2 006 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia 7 minut temu, Perez napisał: Aaa, OK :). Dobra, myślałem, że jak się dodaje PDF-a to z automatu leci powiadomienie (tak to działało na PPE), a po prostu PDF wpada na konto - wszystko jasne. Było coś takiego ale to ponad 4 lata temu i ostatni numer w tym systemie to był 271, o takie maile dostawałem: Spoiler Dzień dobry, Jak zawsze - serdecznie dziękujemy za to, że jesteście z nami i prenumerujecie PSX EXTREME! W celu pobrania wersji elektronicznej najnowszego numeru (#271) prosimy o wejście na stronę http://shop.psxextreme.pl/shoppsx/prenumerata_pdf/ Następnie należy podać adres email oraz kod pocztowy i system prześle na email linka do pobrania zawartości. Życzymy miłej lektury! Zespół PSX EXTREME Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Ulala, sporo reklam w tym numerze. Mam nadzieję że to znak że kasa zaczyna płynąć strumieniami. Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia I jak tam, ktoś w punktach stacjonarnych kupował? Czekam jeszcze na e-kiosk, bo coś się zamulili i wrzucę zbiorcze info. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia 12 minut temu, Perez napisał: I jak tam, ktoś w punktach stacjonarnych kupował? Po pracy zamierzam odwiedzić kiosk, będzie feedback. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Niedługo też się po numer wybieram, jak nie będzie to uderzam do empika. Cytuj
zorro666 10 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia @Perez Duża wtopa z PDF na Nexto. Wszystkie strony są pomieszane. Ogarnij aby ludzie się nie wkurzali Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia 4 minuty temu, zorro666 napisał: @Perez Duża wtopa z PDF na Nexto. Wszystkie strony są pomieszane. Ogarnij aby ludzie się nie wkurzali Pomylić numerowane strony przy składaniu e-wydania... Dzięki, już poszło zapytanie, co tam się wydarzyło. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia W osiedlowym kiosku u Pani Ani już jest piękny, nowy numer. Widzę poprawę, bo zwykle jak premiera była w czwartek, to u niej numer był w piątek. A teraz PUNKTUALNIE. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Numer zakupiony bez problemu w Świecie Prasy, choć były tylko 4 sztuki. Wstępnie przeględniąty i obwąchany (piękny zapach) no i komentarz w GL. Dzień dobrze się zaczął. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi