Perez 1 676 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 6 godzin temu, MYSZa7 napisał: W końcu na premierę dorwałem w Empiku, z kolei sieć saloników Kameleon zawiodła, a miałem kuponik na 5 zł Ten Kameleon to chyba pod kolporterem Lagardere, czyli tez wspominane Inmedio i Relay - jak sie ogarni to od dzisiaj numer jest. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Winopijca 12 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Kielce - prenumerata dotarła cała i zdrowa Farba drukarska niestety cuchnie... Znowu będę musiał wietrzyć szmatławca na balkonie, bo żona będzie mi marudziła, że dostała migreny i nie będzie wieczorem przytulania... Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia W dniu 4.04.2024 o 23:19, Shen napisał: @Perez Śledziu zostaje? Czy to jego ostatni wystep? Poprawka - będzie jeszcze komiks w numerze majowym. Okazało się po drodze, że teraz poszedł odcinek 99., więc uznaliśmy, że już dobrze byłoby dojechać do setki, a w sumie też Śledziu będzie miał okazję się pożegnać z Czytelnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 27 minut temu, Perez napisał: Poprawka - będzie jeszcze komiks w numerze majowym. Okazało się po drodze, że teraz poszedł odcinek 99., więc uznaliśmy, że już dobrze byłoby dojechać do setki, a w sumie też Śledziu będzie miał okazję się pożegnać z Czytelnikami. Dobra, niech bedzie. Prenumerata wlasnie przyszla, wiec ujdzie, bywalo lepiej ale i bywalo gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 46 minut temu, Winopijca napisał: Farba drukarska niestety cuchnie... Znowu będę musiał wietrzyć szmatławca na balkonie, bo żona będzie mi marudziła, że dostała migreny i nie będzie wieczorem przytulania... Ona nie cuchnie, tylko pięknie pachnie. Żona się nie zna, ot co. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Myślałem, że pożegnał się już teraz, w zawoalowany sposób - tym nagrobkiem, ale możliwe, że doszukuje się twarzy Jezusa w grzybie na suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 399 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Zakupiłem rano w drodze z pracy. Dwie sztuki były w Trafice, jak zawsze. Zapach jakby delikatnie inny, ale dalej wspaniały. Edytowane 12 Kwietnia przez Mari4n Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia PSX w skrzynce. @Perez dokonał niemożliwego Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia może on to sam roznosi? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
astralja 0 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia U mnie tradycyjnie pusto w skrzynce. Wysłane z mojego moto g32 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Tak samo, jest skrzynce. W końcu nie czekam 3 tygi na numer. Cuda Edytowane 12 Kwietnia przez Basior . Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Kiedy panowie poprawicie pdf z extreme plus? Czy ten artykuł tak normalnie się urywa i nie ma końca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2 minuty temu, Jontek80 napisał: Kiedy panowie poprawicie pdf z extreme plus? Czy ten artykuł tak normalnie się urywa i nie ma końca? Wrzuc screena, bo powinno byc git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) 35 minut temu, Perez napisał: Wrzuc screena, bo powinno byc git. Edytowane 12 Kwietnia przez Jontek80 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Juz jest git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia A widzisz, to moja sprawka najpewniej. System wymaga wpisania liczby stron PDF-a przy dodawaniu produktu i ja zgodnie z prawda dalem 124 (116 + 8 Extreme Plus), tylko ze przeciez jest jedna dodatkowa na koncu, zeby Extreme Plus zaczynal sie, jak jest rozklad, od prawej i sie robi 125… I najpewniej jak sie generuje PDF to skoro ma byc 124 strony to tyle daje i te ostatnia wywalilo. Zmienilem, zerknij, moze to sie jakos odswiezy, bo przyznaje, ze nie do konca jeszcze znam to generowanie PDF-ow i pewnie z racji przesiadki niebawem na nowy sklep to juz nie poznam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiseh 0 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia A dałoby radę poprawić numer 316 z Plusem o Carmaku? Bo tam brakuje kilku stron, jest co druga tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia U mnie niestety nie było, więc pewnie wina poczty jeżeli był wysłany w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Dorwałem dzisiaj w saloniku Relay, bo wczoraj już mi się nie chciało lecieć. Zapach prasy, to jak zakup gierki w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza
kazetwu 63 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Numer w skrzynce przed weekendem, aż ciężko uwierzyć. Perez? Widać, że fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia U mnie jeszcze nie ma, ale spoko, z dotychczasową średnia na poziomie 20 dni oczekiwania mam wysoki próg bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 4 godziny temu, Kiseh napisał: A dałoby radę poprawić numer 316 z Plusem o Carmaku? Bo tam brakuje kilku stron, jest co druga tylko. Jasne, pokombinujemy, ale to po weekendzie, bo potrzebny będzie mi grafik. Jak widzę ten PDF to coś tu dziwnie są poskładane strony w Extreme Plus i stąd może problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia W dniu 4.04.2024 o 15:01, Sep napisał: Fajna okładka, ciekawe artykuły. Ciekawe kto pisał o sweet gamergate i jakie wnioski tam będą zawarte A jakie powinny być zawarte? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 5 godzin temu, Figaro napisał: A jakie powinny być zawarte? No że lewaczka w kolorowych włosach jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Udało sie dorwać numer na dziele prasy w E.Leclerc :o ilość sztuk na stanie - 1. Pierwsze wrażenia, to że papier tragiczny ;/ za chwile będzie sie chyba darł od przewracania kartek, a na białym tle da sie już przeczytać co jest na kolejnej stronie XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi