Pupcio 18 669 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Wiem co powiecie chłopaki. Pawcio znowu wynalazł jakieś residentowe gówno z grafiką typu gówno. Wysłuchajcie mnie c0rwa Ograłem przed chwilą demo no i trzeba tutaj pouprawiać trochę propagandy bo kurde jakie dobre indie gówno. Gameplay typu residencik wiadomo ale tak się jakoś płynnie w to gra że sam nie wiem jak to nazwać, to chyba przez animacje poruszania się postaci czy coś na ten moment jedynie system celowania trochę mi śmierdzi, ciężko się do niego przyzwyczaić i wydaje się mega nie intuicyjny. No i oprawa robi robote (przypomina mi to psxowe finale i tombi xD) mega gęsty klimacik, obadajcie demo, u mnie must have. 1 1 Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Kozak! Bardzo się mnie podobuje. Bo w pe es iksowe fajnale i dwie Tomby oczywiście grywałem. Będę czekał aż to wyjdzie na plajstaszon pięć! Cytuj
Wredny 9 725 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia O kuźwa. Temat z potencjałem na jedną stronę? Czas zmienić ksywę na Poopcio A serio to fajnie to wygląda, wątpliwości mam tylko do celowania/strzelania. 3 Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Nie sądzę aby to było na jedną stronę. Mechanika bardzo mi pasuje, setting również bo ogólnie lubię bardzo gry z takim widoczkiem. W końcu jakiś horror z nieco innej perspektywy niż fpp lub zza plecków bohatera. Oby tego nie schrzanili. Cytuj
Pupcio 18 669 Opublikowano 10 kwietnia Autor Opublikowano 10 kwietnia Taaak wiem że zagrają w to 2 osoby na forum i powoli robię się boomciem indie residentów ale ktoś musi dźwigać ten krzyż, a nuż ktoś zagra Cytuj
Bzduras 12 775 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Takich indie re-gówienek które okazują się sztosikami ostatnio jest od chuja i ciut, ciut. Potrzebny jest człowiek co to ogarnia, a jak młody sam się zgłosił na ochotnika to tylko się cieszyć. Przypominam, że Paolo jak podsuwał pod nos zapowiedzi Tormented Souls to też się z niego śmiali, że jakieś c00rwa ścierwa wyszukuje w sieci, a wyszedł gruby kotlet w gatunku Cytuj
Pupcio 18 669 Opublikowano 10 kwietnia Autor Opublikowano 10 kwietnia Też chciałem zagrać w demko kiedyś aż w końcu mi wyleciało z głowy sztosik? Cytuj
Bzduras 12 775 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Podobno jo, do tego jakieś Director's Cut niedawno wyszło. Cytuj
Szermac 2 863 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Poniekąd, to trzeba samemu, bo tam sprawa strzelania/walki/hitboxy przeciwników też mocno dyskusyjna xd Dlatego nie skończyłem, dodając do tego system sejwów. Ale polecam sprawdzić no Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Mozemy zalozyc zbiorczy temat dla boomer horroru, ktorym okazal sie survival horror. Ja wszystkie te gry (a nawet jeszcze bardziej niszowe) mam na wishliscie. Te tematy zawsze beda mialy kilka postow i nic wiecej, a tak to sie bedzie rozmawiac i wrzucac nawet mniejsze perelki. Cytuj
Dante 456 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października (edytowane) 16 października Crow Country atakuje konsole Nintendo Edytowane 2 października przez Dante 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi