mugen 1 975 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Na tę chwilę tylko PC, ale wygląda ciekawie i unikalnie, może kiedyś puszczą na kąsolki. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada On 11/15/2024 at 9:23 AM, Szermac said: Grał ktoś z Was kiedyś w DreadOuty 1 i 2 ? Grałem w jedynkę całkiem długo i zaszedłem daleko ale nie skończyłem. Im dalej w las tym gorzej, początek jest obiecujący. Można spróbować bo gra lata za grosze, na PC chyba nawet za darmo to miałem razem z dodatkiem. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia The Thing sobie shadowdropnęło, około 140zł kosztuje. 3 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia No właśnie coś przedwczoraj czytałem, że dzielą nas godziny od premiery, wczoraj przeglądałem PS Store i było tylko "soon", a tu proszę. Mam nadzieję, że LRG wyda to w pudełku Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia O wiele za dużo jak na remaster takiego starocia. Ale jak spadnie poniżej stówki to kupię, bo nigdy nie grałem. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Szybka wycieczka do Islandii na Xboxie i już jest za 83zł Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Oświetlenie bardzo ładnie wyszło. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Tez bym chcial zeby kazdy ich remaster byl wyceniony jak Q2 ale no pewnie sie nieda. Sam kupie na promce, ale troche sie jednak jaram. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Kupiłbym, ale Path of Exile 2 i naprawa peceta wydrenowały mi kieszeń. Sorry pan Nightdive, widzimy się na promce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi