Skocz do zawartości

Boomer Horror - hidden gemy & niszowe horrory

Featured Replies

Opublikowano

Ta pierwsza wygląda mega tylko szkoda że taki design wybrali dla protagonisty xD

• Odpowiedzi 287
  • Wyświetleń 25,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Conscript     Ależ siadło, niczym dorodne dupsko wysokokalorycznej Dominiki Gwit na ledwo utrzymującej ten ciężar kanapie w studiu Dzień dobry TVN  Pograłem dopiero dwie godzinki,

• Cockscript skończony. Jak widać wymasterowałem tę grę w takim stopniu, że nawet sami twórcy nie sądzili że to możliwe  a tak na serio, to na weteranie przeprawa była niezła. Przeciwnicy biją bardzo mo

• Alisa       Wielkie domostwo naszpikowane pułapkami, długie korytarze po których przechadzają się dziwni, powyginani mieszkańcy, ukryte kamerki zamontowane w każdym pomieszcz

Opublikowano

Właśnie wyszło, survival horror w (chyba) RPG Markerze i z turowymi walkami. Wpadło na wishlistę.

Opublikowano

Ja takie coś odnalazłem. Niedługo niby demko więc się obada czy do czegoś sie nadaje

Opublikowano

Kolejne mini horrory dodane do wishlisty. Bedzie w co pykac do konca zycia. Dzieki chlopaki!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeden z lepszych trailerów jakie widziałem :)

Opublikowano

No już trochę to ziomek dłubie. Ale dobrze. Pomysły ma super.

Opublikowano

Na coś takiego się natknąłem.

image.png

Wyszło 27 marca na PC i PS5.

Oceny przyzwoite, na meta średnia 7.8 z user scorem 93. Na steamie też opinie bardzo pozytywne.

Opublikowano

No właśnie się zastanawiałem, czy może jakieś chińskie boty tego nie pchają do góry, bo aż podejrzanie wysoko.

Opublikowano

Na 25 ocen to aż się chyba nie opłaca pisać bota, można sobie cyknąć z nudów samemu.

Niby możliwe (Metacritic nie zdjął nadal recenzji gry Disney's Cory's in the House na DS-a, który pozostaje najwyżej ocenianą grą w historii według user score na MC, z recenzjami typu "ta gra uleczyła mi raka"), ale widziałem wiele takich małych sampli. Gra ma określone grono odbiorców, którzy wiedzą, czego chcą - mhrocznych MINDFUCKÓW, ci ludzie potrafią to znajdywać. Na Steamie "very positive" to chyba nic specjalnego, ile tysięcy gier rocznie ma tyle samo albo lepiej.

Opublikowano

No to przepraszam, następnym razem znajdę coś 4/10 to będzie legitnie.

Jeszcze w nowym PSX Extreme dostało 7+, może go Was przekona