Opublikowano 22 marca22 mar Ta pierwsza wygląda mega tylko szkoda że taki design wybrali dla protagonisty xD
Opublikowano 24 marca24 mar Właśnie wyszło, survival horror w (chyba) RPG Markerze i z turowymi walkami. Wpadło na wishlistę.
Opublikowano 24 marca24 mar Ja takie coś odnalazłem. Niedługo niby demko więc się obada czy do czegoś sie nadaje
Opublikowano 24 marca24 mar Kolejne mini horrory dodane do wishlisty. Bedzie w co pykac do konca zycia. Dzieki chlopaki!!
Opublikowano sobota o 17:011 dzień Na coś takiego się natknąłem. Wyszło 27 marca na PC i PS5. Oceny przyzwoite, na meta średnia 7.8 z user scorem 93. Na steamie też opinie bardzo pozytywne.
Opublikowano sobota o 17:281 dzień No właśnie się zastanawiałem, czy może jakieś chińskie boty tego nie pchają do góry, bo aż podejrzanie wysoko.
Opublikowano sobota o 17:431 dzień Na 25 ocen to aż się chyba nie opłaca pisać bota, można sobie cyknąć z nudów samemu.Niby możliwe (Metacritic nie zdjął nadal recenzji gry Disney's Cory's in the House na DS-a, który pozostaje najwyżej ocenianą grą w historii według user score na MC, z recenzjami typu "ta gra uleczyła mi raka"), ale widziałem wiele takich małych sampli. Gra ma określone grono odbiorców, którzy wiedzą, czego chcą - mhrocznych MINDFUCKÓW, ci ludzie potrafią to znajdywać. Na Steamie "very positive" to chyba nic specjalnego, ile tysięcy gier rocznie ma tyle samo albo lepiej.
Opublikowano sobota o 17:451 dzień No to przepraszam, następnym razem znajdę coś 4/10 to będzie legitnie.Jeszcze w nowym PSX Extreme dostało 7+, może go Was przekona