Paolo de Vesir 9 420 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia ależ trafiłem na złoto - i gierka i kanał niesamowicie jak gęsty klimat zbudować można w gierce która wygląda jak sprzed 30 lat Cytuj
pawelgr5 1 580 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Forumku ktos z was gral w to juz? https://store.steampowered.com/app/2565550/Beyond_Hanwell/ Cytuj
Szermac 2 970 Opublikowano piątek o 22:50 Opublikowano piątek o 22:50 Cytat Bad Cheese is a psychological horror game inspired by the eerie charm of 1920s animation. Step into the tiny paws of a mouse spending the weekend at home with a dysfunctional Dad while Mom's away. Be on your best behavior and KEEP DADDY HAPPY. Complete tasks, eat snacks, find toys, and navigate the "complicated family dynamic." Experience the gruesome reality of a child-mouse trying to maintain a sense of normalcy in a not-so-normal household. Every family has a corpse in the closet and in this house, there are many closets. Hand-drawn art combined with a 16mm film-inspired aesthetic will make you feel like you're watching a scary cartoon from the golden era of animation. Grę robi Polak, oglądałem plejtruł z demka, chore gówno xD jak to na sugestywną animację Disneya z lat 20 przystało. Cytuj
Czokosz 181 Opublikowano poniedziałek o 12:08 Opublikowano poniedziałek o 12:08 Jutro premiera na steam. Echoes of the Living wygląda dużo lepiej, ale szansę można dać. Zobaczy się jak będzie z ceną i ocenami. 3 Cytuj
Josh 5 103 Opublikowano poniedziałek o 12:15 Opublikowano poniedziałek o 12:15 Ja wiem, że gierka inspiruje się RE, ale te lokacje zahaczają niemalze o plagiat, hol i jadalnia prawie identyko jak w RE1 Jednak takie gry jak You will die here tonight albo Alisa mimo czerpania garściami z rezydencji Spcenra miały też na siebie jakiś pomysł, nie proponując kolejny raz tego samego, ale w gorszej wersji. Mam pewne obawy, poczekam aż moje jutubki najpierw ograją i wydadzą werdykt. Cytuj
Zwyrodnialec 1 756 Opublikowano poniedziałek o 13:42 Opublikowano poniedziałek o 13:42 Bez ogrania widać, że to nie więcej niż 5/10. Strzelanie wygląda jakby zombiak dostał kulką od paintballa. Cytuj
Pupcio 18 993 Opublikowano poniedziałek o 13:48 Opublikowano poniedziałek o 13:48 No Echoes of the living jakieś 10 półek wyżej niż ta gerka. Niby w tym roku ma wyjść, ale widaomo jak bywa z tymi indykami Cytuj
pawelgr5 1 580 Opublikowano poniedziałek o 15:00 Opublikowano poniedziałek o 15:00 Oni to Echoes tak od 2023 przesuwaja z data premiery Nie sprawdzajcie nawet tylko czekac na powiadomienie ze Steam jak juz wyjdzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi