Shankor 1 651 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Widzę, że nie ma tematu o nowym księciu. Ekipa od Dead Cells (a właściwie zawartości dodatkowej) bierze na warsztat perskiego skoczka. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia GRACZE byli wściekli na czarnego Sargona to dali im fioletowego księcia xD Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia (edytowane) Gameplay przypomina Lost Crown tylko w innej szacie graficznej. Chyba wolałbym żeby zrobili rogalikowy dodatek do tamtego tytułu, tym bardziej że podobno mają roadmapę rozwoju. Edytowane 12 kwietnia przez jimmyyy8 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia To wygląda jakby było robione na silniku z ostatniego olli olli xddd Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia A komu to potrzebne ? A na co ? Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia bardziej potrzebne niz ten gniot dla stulej Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 12 kwietnia Autor Opublikowano 12 kwietnia 1 godzinę temu, Daffy napisał: To wygląda jakby było robione na silniku z ostatniego olli olli xddd To samo pomyślałem. Poza tym te animacje są trochę drewniane. Widać ewidentne inspiracje z Dead Cells (co samo w sobie nie jest złe), tylko czy będą w stanie nadać temu tytułowi indywidualny charakter... 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Ubisoft musi, po prostu musi robić kilka gier podobnych do siebie, inaczej nie byłby Ubosoftem... Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 14 kwietnia Opublikowano 14 kwietnia Ten Remake piasków czasów już chyba nie wyjdzie w tej generacji. A ten Rouge to wyglada jak gra na smarfony. Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Obrzydliwy styl graficzny. Jeżeli TLC sprawiał wrażenie gry na telefon, w takim razie to wygląda jak gra na przeglądarkę. I czemu Książę jest purpurowy? Choruje na coś? Dusi się? Może trzeba na jednym wdechu przejść całą grę? Pewnie cały budżet poszedł na nowego Assassyna albo Far Cry i gierkę robią 3 osoby, w tym sprzątaczka po godzinach i koleś od przepychania kibli. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja W dniu 18.04.2024 o 14:02, Josh napisał(a): Obrzydliwy styl graficzny. Jeżeli TLC sprawiał wrażenie gry na telefon, w takim razie to wygląda jak gra na przeglądarkę. I czemu Książę jest purpurowy? Choruje na coś? Dusi się? Może trzeba na jednym wdechu przejść całą grę? Pewnie cały budżet poszedł na nowego Assassyna albo Far Cry i gierkę robią 3 osoby, w tym sprzątaczka po godzinach i koleś od przepychania kibli. Przecież tą grę nawet Ubi nie robiło? To świadomy wybór arstystyczny. Żaden budżet ani liczba pracowników nie miała na to wpływu Wiem, że stary post ale ten Josh czasami jak coś napisze... Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja No ale ten styl jednak słabo wygląda, jak jakiś Lost Crown robiony dla Aldi. Cytuj
Josh 4 829 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja -"Hej, zróbmy grę, która będzie wyglądać jak gówno w, które grały gimbusy na lekcjach informatyki w 1998!" - "Stary, świetny pomysł! Na pewno gracze docenią, tak samo jak sinego księcia starożytnej Persji, który będzie wyglądał jakby próbował wysrać największego kloca w swoim życiu!" jeżeli to zostało świadomie tak zrobione, no to pozostaje mi pogratulować wyobraźni tym ludziom Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja pięknie, murzynów jeszcze rozumiem ale nawet fioletowych nie lubi Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja No nie wiem, dla mnie wygląda okej. W sensie nie jest to jakiś szczyt artyzmu, ale nie widzę tu wysranego czegoś. A na pewno lepsze to niż miliardowy pixel-art 2D, przynajmniej się czymś wyróżnia. Szkoda tylko, że to early access i podobno z kontentem trochę bieda, bo bym się mocniej zastanowił czy nie rzygnąć tych ośmiu dyszek. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Ja bym brał ale jest w co grać. Niedawno z EA wyleczył mnie No Rest For The Wicked i jednak poczekam na fulla. Cytuj
Moldar 2 271 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Gra całkiem fajna, choć pograłem dopiero dwie godziny. Czasem fajny flow wychodzi, jak wszystko robimy idealnie, czuć ofc mocno ducha dead cells. Oprawa jest ładna, fioletowe ludki mi nie wadzą, muzyka top. Na minus optymalizacja, na decku klatki latają w cały świat, więc pozostaje grać na pc. 1 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Ostatnio się tym interesowałem i wychodzi, że największą bolączką jest mało zawartości. Twórcy już obiecali, że na premierę wszystkiego będzie x2: lokacji, broni, przeciwników itd. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Drugi akt, zmiana koloru skóry dla fioletofobów oraz nowy wygląd całości. Dobrze to wygląda. 1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Na reszcie porządnie to wyglada Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada No teraz to wygląda legancko. Wcześniej to był dramat. Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Wygląda jak kompletnie inna gra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi