Dalhi 177 Opublikowano 21 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Możliwe też że przywiezie grywalne demo na Pixel Heaven skoro w zasadzie odpowiada Rysławowi w kontekście imprezy. Za Polski dubbing też bym się nie obraził, mają nowego wydawcę który jak się zdaje wypuszcza trochę gier w pełnej lokalizacji u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Oby ogarnęli tą walkę, bo wczoraj w jedynce mając pełną zbroję, tarczę i porządny miecz obskoczyłem wpertol od trzech wsiokowych bandytów, co tylko jakieś szmaty i skórzane wdzianka na sobie mieli. Jak się na mnie rzucili razem to po walce mi może z 5% hp zostało. Przecież ta ja im powinienem zrobić z dup jesień średniowiecza, a oni nad wyraz dobrze potrafili blokować i kontrować swoimi nożykami do masła. Edytowane 22 Kwietnia przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja On 4/21/2024 at 9:32 PM, Rooofie said: Pograłbym w to z polskim dublażem, klimaty mimo wszystko podobne do Polskich więc brzmiałoby to bardzo naturalnie. Byłoby cudownie. Polacy spokojnie z dubbingiem w klimatach średniowiecza, by zamietli Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Patrząc na rozmiar gry i ilość dialogów nie ma na to raczej szans. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja W dniu 22.04.2024 o 14:59, PiotrekP napisał(a): Oby ogarnęli tą walkę, bo wczoraj w jedynce mając pełną zbroję, tarczę i porządny miecz obskoczyłem wpertol od trzech wsiokowych bandytów, co tylko jakieś szmaty i skórzane wdzianka na sobie mieli. Jak się na mnie rzucili razem to po walce mi może z 5% hp zostało. Przecież ta ja im powinienem zrobić z dup jesień średniowiecza, a oni nad wyraz dobrze potrafili blokować i kontrować swoimi nożykami do masła. Ja najczęściej używałem łuku, jedna strzała przyjęta na klatę i taki pachołek od razu się poddawał. Oczywiście wybaczać to może mu bóg, nie ja. Także podbiegałem do klęczącego typka i kolejna strzała w ciało, żeby go dobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Ja jak przesiadłem się na buzdygan to jakbym włączył tryb easy. O wiele przyjemniej mi się walczyło niż mieczem. Co do tych chmar wieśniaków już tak nie masakrują jak ma się cięższą zbroję, ciężko im się przebić tymi nożykami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Język dostępne w KCD2 Obstaje przy moim pierwszym strzale i tą niespodzianką dla polaków będzie obecność Zawiszy Czarnego w grze, no bo nie o dubbing chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja Za mały rynek na dubbing ale ,że japoński jest to jestem mega zdziwiony. Musi być tam gierka popularna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 347 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja 22 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Za mały rynek na dubbing ale ,że japoński jest to jestem mega zdziwiony. Musi być tam gierka popularna. Jedynka też dostała japoński dubbing - przy pierwszym odpaleniu przypadkiem włączyłem zamiast czeskiego i coś mi nie pasowało, że brzmi jakby znajomo, ale raczej nie jak u sąsiadów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Fantastyczna generacja - najpierw 4 lata crossgeny, teraz jak wyjdą gry pod system będą w 30. Wracamy do korzeni https://wccftech.com/kingdom-come-deliverance-2-scope-impacted-xbox-series-s-4k-30-fps/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 9 minut temu, XM. napisał(a): Fantastyczna generacja - najpierw 4 lata crossgeny, teraz jak wyjdą gry pod system będą w 30. Wracamy do korzeni https://wccftech.com/kingdom-come-deliverance-2-scope-impacted-xbox-series-s-4k-30-fps/ Przynajmniej szybko ucięli spekulacje xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Zero zaskoczenia. Oby tylko nie wykrzaczało się za mocno na premierę, wczoraj widziałem slajdy z prezentacji jednego z developerów i na jednym widniała dość interesująca liczba błędów z jaką się zmagają https://www.reddit.com/r/kingdomcome/s/kP1GjPG6wA Xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Xbox totalnie zjebał z wypuszczeniem XSS. Ciągnie całą generację w dół, a zauważyłem, że wielu jej użytkowników nawet nie wie, że to kastrat w porównaniu do zwykłego X (oczywiście to przykład anegdotyczny). Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) 1 godzinę temu, Dalhi napisał(a): Zero zaskoczenia. Oby tylko nie wykrzaczało się za mocno na premierę, wczoraj widziałem slajdy z prezentacji jednego z developerów i na jednym widniała dość interesująca liczba błędów z jaką się zmagają https://www.reddit.com/r/kingdomcome/s/kP1GjPG6wA Xd No to granie na premierę w KC2 pewnie będzie tak samo przyjemne jak KC1, tylko dla RPGowych masochistów^^. Ja grałem jakoś trochę po, a i tak mega dużo rzeczy się wypiepszało. Godzinę temu, Sedrak napisał(a): Xbox totalnie zjebał z wypuszczeniem XSS. Ciągnie całą generację w dół, a zauważyłem, że wielu jej użytkowników nawet nie wie, że to kastrat w porównaniu do zwykłego X (oczywiście to przykład anegdotyczny). Mimo wszystko zasłanianie się Series S co do na przykład klatkarzy na Series X/PS5 to chyba tylko bajerka ze strony developera. ---- A ok im bardziej chodzi, że musieli w ogóle przycinać nawet wielkość całego świata gry przez Series S memory issues, no to grubo...:/ Podobnie jak z coopem w Baldurze 3. Edytowane 1 Czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Łatwy wytrych, bo wymaga większej pracy i optymalizacji. Jak Rockstar używał tego argumentu to fakt. Dla takiego studia to lenistwo i pójście na łatwiznę "$$", ale dla czeskiego studia to już kupa pracy, gdzie jak wiemy ich gra nie była idealna pod względem optymalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2 minuty temu, Sedrak napisał(a): Łatwy wytrych, bo wymaga większej pracy i optymalizacji. Jak Rockstar używał tego argumentu to fakt. Dla takiego studia to lenistwo i pójście na łatwiznę "$$", ale dla czeskiego studia to już kupa pracy, gdzie jak wiemy ich gra nie była idealna pod względem optymalizacji Na pewno im wcześniej XSS pójdzie do piachu, tym lepiej dla takich dużych gier, szczególnie rozbudowanych 3D RPG z masą rzeczy na backendzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Wątpię, by jednak zabili XSS. Patrząc jak MS ledwo się ugiął co do BG3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Ja i tak wątpię w stabilne 30 klatek na dużych konsolach patrząc jak poprzednik działał na premierę. Tutaj obstawiam podobne historie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) Zobaczymy, z ich relacji wynika że gra jest skończona i przechodzi proces ccertyfikacji na konsole. Pozostałe miesiące(?) do premiery mają wykorzystać na łatanie gry żeby uniknąć powtórki z premiery pierwszej części. Tyle że takie rzeczy opowiada każdy przed premierą i zawsze trzeba to brać z przymróżeniem oka. Ciekaw jakie będą doniesienia z pierwszych pokazów w czerwcu, powinni wtedy udostępnić grę do przetestowania dla dziennikarzy. Za rogiem Pixel Heaven i tam będzie Vavra, więc może gra będzie do zobaczenia w Warszawie na dniach. Edytowane 2 Czerwca przez Dalhi Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 11 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): Na pewno im wcześniej XSS pójdzie do piachu, tym lepiej dla takich dużych gier, szczególnie rozbudowanych 3D RPG z masą rzeczy na backendzie. Niestety pójdzie do piachu przy premierze kolejnej generacji. Wystarczyło wydać jak Sony opcje Digital only i było by oki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 1 godzinę temu, Dalhi napisał(a): Zobaczymy, z ich relacji wynika że gra jest skończona i przechodzi proces ccertyfikacji na konsole. Pozostałe miesiące(?) do premiery mają wykorzystać na łatanie gry żeby uniknąć powtórki z premiery pierwszej części. Tyle że takie rzeczy opowiada każdy przed premierą i zawsze trzeba to brać z przymróżeniem oka. Ciekaw jakie będą doniesienia z pierwszych pokazów w czerwcu, powinni wtedy udostępnić grę do przetestowania dla dziennikarzy. Za rogiem Pixel Heaven i tam będzie Vavra, więc może gra będzie do zobaczenia w Warszawie na dniach. Cryengine może tutaj być problemem. NO ale zobaczymy, teraz może budżet ma faktycznie więcej miejsca na optymalizacje. Ja tam szykuje się na mega wysokie wymagania. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Ja tam i tak nie spodziewałbym się 60 przy obecnych konsolach w tej grze. Najwyżej się pozytywnie zaskoczę, no ale 1 kupiła mnie czymś innym a ogrywana była na ps4 amator. Wolę 30 i dalszy brak murzynów. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Tak Panowie, bo na Xone czy PS4 wcale nie wychodziły duże rozbudowane gry i to na pewno wina Xss, że deweloper czegoś nie ogarnia :p 4 lata, a nadal ludzie łapią się na takie bajeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Rockstar dzieciakom pokaże przy premierze GTA6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi