Dalhi 209 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca 32 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Cryengine może tutaj być problemem. Z jednej strony tak, a z drugiej dłubią przy nim już 10 lat i podejrzewam że dość mocno pod siebie go przebudowali wraz ze stworzeniem narzędzi które im ułatwiają pracę. Jak kiedyś wspominali to doświadczenie i obeznanie z tą technologią to powód dla którego pozostali przy cryengine mimo pierwotnych problemów jakich im przysporzył. Zobaczymy co udało im się zrobić, premiera może pod koniec roku to ocenimy. Jestem dość pozytywnie nastawiony, ale doskonale zdaje sobie sprawę że premierowo będą niezłe krzaki. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Tylko przeskoczyli na najnowszą wersję tego silnika więc ciężko się wypowiedzieć na ile to jest wspólne ze starą wersją. Wybrali ten silnik przy 1 bo generował bardzo ładną rośliność na dużych mapach no i to prawda. Jedynka na najwyższych dzisiaj się świetnie broni, piękna roślinność. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca (edytowane) 4 godziny temu, SnoD napisał(a): Tak Panowie, bo na Xone czy PS4 wcale nie wychodziły duże rozbudowane gry i to na pewno wina Xss, że deweloper czegoś nie ogarnia :p 4 lata, a nadal ludzie łapią się na takie bajeczki. Wszystko można ogarnąć, ale wymaga to większego nakładu pracy. Tutaj rozchodzi się o to, że ciężej zrobić coś, co ma wspierać Series S, a jak brakuje mocy przerobowej, ucinana jest przez to np. skala gry, jak to wspominali w wywiadzie przytoczonym na forum kilka postów temu. Tutaj jednak mowa o jednej generacji, więc developer nie ma wyboru, chociaż w Baldurze ostatecznie poszli na kompromis, to jednak inna sytuacja, bo dotyczyła dodatkowego trybu. Edytowane 2 czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca (edytowane) 9 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): Niestety pójdzie do piachu przy premierze kolejnej generacji. Wystarczyło wydać jak Sony opcje Digital only i było by oki. Pewnie ze 3-4 lata po premierze nowej generacji tak będą wychodzić jeszcze cross geny, a więc i gry na XSS. Szybko się nie uwolnimy. Edytowane 2 czerwca przez Lukas_AT Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca https://www.gry-online.pl/newsroom/tworcy-kcd2-nie-powiela-bledow-serii-dragon-age-w-czeskim-rpg-naw/z8296cd Szkoda ,że nie będzie importu stanu zapisu z jedynki, lubię takie patenty. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca GOTY rozdane, można się rozejść. PS O ile wyjdzie w tym roku xd Cytuj
XM. 11 022 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca To na konsolach będzie chodziło w 20 klatkach przecież. Ten draw distance jest chory. CHORY. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 10 minut temu, XM. napisał(a): To na konsolach będzie chodziło w 20 klatkach przecież. Ten draw distance jest chory. CHORY. Tak to będzie wyglądać na PC z nowym prockiem i grafiką :). Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 30 klateczek jak złoto* Spoiler *w mieście gdzię będzie od zapipi npców to trzeba będzie konsole w sli spinać żeby 30 klatek utrzymać xd No i raczej jasne że na konsolach to będzie miks średnich i niskich ustawień z PC i takie widoki będą za mgłą xd. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Jedynka też jest utrzymana w takim łobuzerskim klimacie jak ten zwiastun? Nigdy nie grałem i czuję się bardzo zachęcony. Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Te lasy w jedynce to było coś pięknego, jak dwójkę jeszcze dopicują to będzie Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca W jedynce w mieście spadało mi poniżej 100 klatek na maksa a grałem w tym roku xd , tutaj ciekawe co będę miał. Sztos gierka, moje ulubione drewno obok Gothica Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Kurde, liczyłem na święta pod znakiem tej gierki nie mogę się doczekać tej gierki, jedyna zrobiła na mnie niesamowite wrażenie. Wspaniały tartak Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia ja właśnie zacząłem jedynkę więc dla mnie data ok, zdążę przejść i chwilkę odpocząć 1 Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Po cichu liczyłem że jednak będzie koniec listpada/grudzień. Tym bardziej że Avowed wyleciało również na luty, trochę mi się gryzą te premiery nałożone na siebie, w sumie to były moje najbardziej oczekiwane tytuły na ten rok... Które nie wyjdą w tym roku. Taki żywot zagrajmera, ale czasem lepiej poczekać kilka miesięcy niech dopracują tytuł. Nawet czytam teraz "Narrenturm" Sapkowskiego w oczekiwaniu na grę. No hooy poczekam dłużej. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia No to pograne, w tym roku to już chyba nic ciekawego nie wyjdzie jak dla mnie jaka masakra. Smutlem trochę. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia I tak się poczeka na recenzje techniczne i kupi jak połatają. Choć ja pewnie poczekam dłużej i wezmę wersję PC, jak nowy sprzęt wejdzie. Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia 27 minut temu, Figuś napisał(a): ten wstęp Dalej jest jeszcze lepiej xD Cytuj
Paolo1986 793 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia (edytowane) Zajebiście się zapowiada Fajnie, że będzie polski akcent. Najlepiej, jakby był dubbing, gdzie każda nacja mówi w swoim języku Edytowane 21 sierpnia przez Paolo1986 Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 21 sierpnia Opublikowano 21 sierpnia Jakim cudem czesi robią lepszy polski dubbing niż polacy xD? 2 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi