messer88 6 415 Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Oglądam, zajebiste. Patałachy z beth by mogli podpatrzeć jak się robi dobre RPG. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 415 Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 21 minut temu, Dahaka napisał(a): Jakim cudem czesi robią lepszy polski dubbing niż polacy xD? Goty szczególnie końcówka xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 718 Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 23 minuty temu, Dahaka napisał(a): Jakim cudem czesi robią lepszy polski dubbing niż polacy xD? Jest im łatwiej, bo to podobne języki Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2 godziny temu, Figuś napisał(a): ten wstęp Polska gurom! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 124 Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 9 minut temu, Butt napisał(a): Polska gurom! Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 718 Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Takich smaczków na pewno będzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Będzie grane, mocny kandydat do RPG roku 2025. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 718 Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Nie mogę się doczekaćOgrywam sobie właśnie jedynkę i naprawdę zakochany w niej jestem Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Ta gra ma chodzić w 30fps na konsolach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 718 Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Niestety tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Tylko PyCy Majster Rejs! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 22 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia A pitole nie oglądam tych materiałów, bez tego jestem napalony na piękne 30 fpsów na moim XSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 124 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 61 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września W dniu 22.08.2024 o 09:48, YETI napisał(a): Ta gra ma chodzić w 30fps na konsolach? Na PS5Pro 60 fps Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Relacja z demka nie mówi wiele o tym, jak będzie wyglądać cała gra. Jednak widać inny vibe, otwarcie się na szersze grono graczy, i większy budżet, oraz mocne nastawienie na promocję kraju i wsparcie władz po tym, jak Czesi się podjarali grą jako swoim skarbem. "To tłumaczy, dlaczego gramy w historycznym muzeum, w którym zazwyczaj prasa gejmingowa nie miałaby wstępu, i funduje się nam wycieczkę po Kutnej Horze, miejscu, w którym niegdyś stał Kuttenberg". Twórcy mają pełne wsparcie w kwestii uczynienia tego świata tak historycznie realistycznym, jak chcą. - gra podobno jest zaskakująco zabawna, z formalną ale przebojową relacją kompanów Henry-Hans - rozgrywka też jest mniej sztywna dzięki kinowej jakości tej relacji, np. tutoriale mają teraz formę zabawnej sceny z tymi dwoma kolesiami - gra wydaje się być mniej open worldowa, a bardziej kojarzyć z Mafią - "traktując wielką mapę jako bujne tło do starannie napisanych sekwencji liniowych". Ale to tylko pierwsze wrażenie z początku gry. Demko nie pokazywało, jaka będzie konstrukcja całości - Kuttenberg to żywe miasto jakiego nie było w jedynce, możemy "zwiedzić" ścieki, czasem bez większego planu widzimy bójkę zwaśnionych przez karczmą, albo publiczne chłosty - walka podobna ale przystępniejsza. Celowanie czy kontrowanie jest podobno NIECO łatwiejsze do zrozumienia - "walka ma element papier/nożyce/kamień: w kolczudze się ruszasz, ale podatna na obrażenia kłute. Pełna zbroja płytowa blokuje ostrza mieczy, ale halabarda robi w niej dziurę". Opcji jest sporo - skradanie niby cienkie, ale "daje okazję popodziwiać te detale" - wybory gracza pozostają kluczowe dla odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 718 Opublikowano 5 Października Udostępnij Opublikowano 5 Października Odliczanie do 11 lutego rozpoczęte. Preorder złożony u naszego forumowego kolegi Yaczesia Będzie grane na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 707 Opublikowano 5 Października Udostępnij Opublikowano 5 Października @Paolo1986 PC czy konsola? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 718 Opublikowano 5 Października Udostępnij Opublikowano 5 Października @PiotrekPna PS5 day one edition ze steelbookiem https://perfectblue.pl/produkt/gra-ps5-kingdom-come-deliverance-ii-day-one-edition-steelbook/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 5 Października Udostępnij Opublikowano 5 Października Kolekcjonerka wjechała może wzrośnie jej wartość i się odsprzeda bo póki co cena dobra 800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 718 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października W Media Expert można kupić taniej z kodem rabatowym: https://lowcygier.pl/preordery/preorder-kingdom-come-deliverance-ii-na-pc-i-konsole-10-taniej-w-media-expert-gre-zakupicie-od-21599-zl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 707 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Ja się wstrzymuję z zakupem. I na bank nie na konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 839 Opublikowano 9 Października Udostępnij Opublikowano 9 Października Ja biorę day one. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 718 Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października No ja nie miałem wyjścia i wziąłem day 1 na PS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Ta gra ma chodzić w 30fps na konsolach?Nie będzie 60 na pro?Możliwe że coś podziałają jak nie na start to w późniejszym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 132 Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Pro raczej nic nie da, bo w jedynce to procesor jest hamulcowym. A to będzie ten sam silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi