Wredny 9 790 Opublikowano poniedziałek o 19:53 Opublikowano poniedziałek o 19:53 4 godziny temu, PiotrekP napisał(a): @Lukas_AT napisał że jakaś postać mu blokowała drzwi i nie mógł pchnąć dalej fabuły. Szkoda że giereczki już nie ma za 230, trzeba było zaryzykować i brać. Na allegro masz, właśnie kupiłem 2 Cytuj
mario10 568 Opublikowano wtorek o 06:04 Opublikowano wtorek o 06:04 Fajnie, że da się kupić w fajnej cenie, a nie za 3,5 paki. Cytuj
PiotrekP 1 966 Opublikowano wtorek o 08:17 Opublikowano wtorek o 08:17 @Paolo1986 przejął kontrolę i zamówił. 2 Cytuj
Dalhi 234 Opublikowano wtorek o 08:20 Opublikowano wtorek o 08:20 Pamiętajcie żadnych pre orderów! Spoiler Nie no jaja sobie robie, Henryczek Boży GOTY 2025. Brać i nie zastanawiać się. 1 Cytuj
PiotrekP 1 966 Opublikowano wtorek o 08:24 Opublikowano wtorek o 08:24 229zł, cena jak z czasów przełomu PS3/PS4 i analogicznie xboxów. Cytuj
messer88 6 720 Opublikowano wtorek o 10:32 Opublikowano wtorek o 10:32 Piękna to będzie premiera a w bonusie ból dupy "graczy" z resetery Cytuj
PiotrekP 1 966 Opublikowano wtorek o 11:17 Opublikowano wtorek o 11:17 Nie dziwne że nie będzie importu zapisu. Zaczynałbym dwójkę jak koks rycerski z prawie 2mln groszy na koncie Cytuj
Sedrak 857 Opublikowano wtorek o 11:38 Opublikowano wtorek o 11:38 19 minutes ago, PiotrekP said: Nie dziwne że nie będzie importu zapisu. Zaczynałbym dwójkę jak koks rycerski z prawie 2mln groszy na koncie Bardziej mi chodziło o decyzję, które podjęliśmy w pierwszej części. Henryk i tak będzie zaczynał z umiejętnościami na 5 lvl, bo trochę dziwne, by było gdyby był znowu totalną pipą Cytuj
jimmy 1 432 Opublikowano wtorek o 11:46 Opublikowano wtorek o 11:46 Łysy nie poleca grać bez znajomości jedynki, najgorzej. Wiadomo, że można to olać, ale dla mnie smaczki o jakich on mówi są mega istotne Cytuj
Donatello1991 1 472 Opublikowano wtorek o 11:49 Opublikowano wtorek o 11:49 1 minutę temu, jimmy napisał(a): Łysy nie poleca grać bez znajomości jedynki, najgorzej. Wiadomo, że można to olać, ale dla mnie smaczki o jakich on mówi są mega istotne Miałem nie kończyć 1, ale właśnie dlatego cisnę ją do końca,, żeby wczuta lepsza była. Gra u mnie od 15h geanua coraz bardziej zyskuje w oczach. Początek to tragedia była u mnie jeśli chodzi o gameplay. Cytuj
mario10 568 Opublikowano wtorek o 11:57 Opublikowano wtorek o 11:57 Muszę spróbować w końcu tej jedynki i będę wiedział czy jest opcja myśleć o dwójce Cytuj
Donatello1991 1 472 Opublikowano wtorek o 12:04 Opublikowano wtorek o 12:04 Mi najgorzej było przełknąć jej " normalność " czyli zero mistycyzmu/fantasy. Jak już z tym się pogodziłem to poszło. I już chodzi mi tu o smoki czy wróżki zebuszki nawet. Tylko nawet zero historyjek o czarownicy w lesie itp. Cytuj
Czoperrr 5 320 Opublikowano wtorek o 12:12 Opublikowano wtorek o 12:12 Jedynka była za darmo na Epicu to może sprawdzę bo nie grałem. Cytuj
messer88 6 720 Opublikowano wtorek o 12:28 Opublikowano wtorek o 12:28 23 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Tylko nawet zero historyjek o czarownicy w lesie itp. to graj dalej 1 Cytuj
number_nine 1 355 Opublikowano wtorek o 12:43 Opublikowano wtorek o 12:43 54 minuty temu, jimmy napisał(a): Łysy nie poleca grać bez znajomości jedynki, najgorzej. Wiadomo, że można to olać, ale dla mnie smaczki o jakich on mówi są mega istotne ja się odbiłem od jedynki po ponad 20h. męczyły mnie już te dłużyzny, głupoty w questach, ogólna ślamazarność i stan techniczny, nie mam zamiaru w to dalej grać, ale dwójki na pewno nie pominę. Te smaczki by mnie bolały może w mniejszej grze, a nie w takiej, w której spędzę dziesiątki godzin i w której będzie dużo nowych historii Cytuj
PiotrekP 1 966 Opublikowano wtorek o 16:33 Opublikowano wtorek o 16:33 W sumie mogliby dać opcję wyłączenia niektórych rzeczy kosztem trofeów (czy jak to sobie dana platforma zwie). Skoro są tryby hardcorowe, to czemu nie zrobić tego w drugą stronę. W jedynkę właśnie przez to sporo osób nie zagrało. No dobra, na PC były mody, tutaj pewnie "unlimited save" też się w dniu premiery pojawi. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano wtorek o 17:11 Opublikowano wtorek o 17:11 5 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): Mi najgorzej było przełknąć jej " normalność " czyli zero mistycyzmu/fantasy. Jak już z tym się pogodziłem to poszło. I już chodzi mi tu o smoki czy wróżki zebuszki nawet. Tylko nawet zero historyjek o czarownicy w lesie itp. I to jest właśnie pięknie w tej grze, najlepszy RPG bez elementów fantasy Cytuj
Hubert249 4 286 Opublikowano wtorek o 17:19 Opublikowano wtorek o 17:19 Odbiłem się od jedynki, przez stan techniczny i mała liczbę klatek. Brak patcha 60 fps na nowych kąsolach, to skandal i rozbój w biały dzień Panie kochany. Cytuj
Symeon_88 29 Opublikowano wtorek o 17:54 Opublikowano wtorek o 17:54 30 minut temu, Hubert249 napisał(a): Odbiłem się od jedynki, przez stan techniczny i mała liczbę klatek. Brak patcha 60 fps na nowych kąsolach, to skandal i rozbój w biały dzień Panie kochany. To prawda, brak 60 fps na kąsoli to jak chlaśnięcie brudną onucą w pysk gracza. Ale po kilku godzinach i wciągnięciu się w historie jakoś idzie przymknąć oko. Walka natomiast nadal jest zdupiona. Szybciej mi idzie walić w typa z łuku z 3 metrów, niż pół godziny machać mieczem w jednej walce Jak jest więcej niż jeden przeciwnik to jest męczarnia. No ale wciągnąłem się i fabułe skończę przed premierą dwójeczki. Cytuj
Ukukuki 7 291 Opublikowano wtorek o 18:13 Opublikowano wtorek o 18:13 Dla ludzi nieogarniających walki mieczem polecam buławy i młoty. Wali się tym jak cepem i dużo łatwiej walczy się z opancerzonym wrogiem. 2 Cytuj
Dalhi 234 Opublikowano wtorek o 18:13 Opublikowano wtorek o 18:13 (edytowane) 19 minut temu, Symeon_88 napisał(a): Walka natomiast nadal jest zdupiona. Szybciej mi idzie walić w typa z łuku z 3 metrów, niż pół godziny machać mieczem w jednej walce Jak jest więcej niż jeden przeciwnik to jest męczarnia. Polecam broń obuchową, szybko załatwia problemy. Miecze są dobre do treningu, ale jak trzeba coś szybko załatwić to maczuga w garść. Walka z dwoma, trzema przeciwnikami jest problematyczna, trzeba kluczyć ustawiać się tak żeby nie mogli nas zaatakować na raz a to czasem bywa niemal niemożliwe. Gra lubi przypomnieć że Henryczek to nadal miękki siurek i trzech wieśniaków potrafi go zlać. Edit Ktoś mnie ubiegł z poradą ale nie kasuje. Edytowane wtorek o 18:14 przez Dalhi 2 Cytuj
PiotrekP 1 966 Opublikowano wtorek o 18:50 Opublikowano wtorek o 18:50 To po prawej przy pasku zdrowia to mikstury czy co? Bo po lewej jest aktywna broń. W sumie te szybkie sety to też fajna rzecz będzie. Szkoda tylko, że bez trybu foto. W jedynce na PC dało się to fajnie anselem robić, nawet w trybie tpp. Cytuj
Dalhi 234 Opublikowano wtorek o 18:54 Opublikowano wtorek o 18:54 Chyba jest "quick slot" przy pasku na mikstury. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi