SebaSan1981 3 661 Opublikowano wtorek o 22:47 Opublikowano wtorek o 22:47 Mnie intetesuje zagadnienie języków w grze. Bo planowałem grać z dubem czeskim lub angielskim plus polskie napisy. Ale czy w UK dostanę taką wersję Henryka Drugiego? Czy będę zmuszony sprowadzać grę np z PL? Cytuj
PiotrekP 1 966 Opublikowano środa o 08:03 Opublikowano środa o 08:03 Oby w Kuttenbergu nagle nie było masakrycznych spadków, albo miasto nie wyglądało na wymarłe. Cytuj
Dalhi 234 Opublikowano środa o 09:22 Opublikowano środa o 09:22 Pewnie będą xd tam gdzie jest dużo npc procesor będzie odpalał tryb lotu na Marsa. Do tej pory nie było materiału z Kuttenbergu i chyba do czasu zejścia pełnego embarga na recenzje nic nie będzie wiadomo. Choć wydaje się że niedawno wyświetlał mi się materiał z wycieczki po mieści na youtube, ale nie oglądałem, do tego hooy wie z jakiej platformy. Staram się jak mogę nie zobaczyć za dużo. Cytuj
Symeon_88 29 Opublikowano środa o 14:34 Opublikowano środa o 14:34 No w Kuttenbergu może być ciężko. Cytując Henryka: "so many people in one place...so many arseholes" Cytuj
PiotrekP 1 966 Opublikowano środa o 14:36 Opublikowano środa o 14:36 Trochę niepokojące że zbyt wiele z miasta nie pokazują. Cytuj
Shen 9 905 Opublikowano środa o 14:45 Opublikowano środa o 14:45 https://tech4gamers.com/kingdom-come-deliverance-2-banned-in-saudi-arabia/ Cytat Kingdom Come Deliverance II banned in Saudi Arabia, due to unskippable gay scenes in story mode. Zaimki tez beda? 1 Cytuj
Dalhi 234 Opublikowano środa o 14:59 Opublikowano środa o 14:59 (edytowane) Nikt nic nie donosił, równie dobrze to mogły być sceny z dwiema łaziebnymi. No ale hooy wie na tym etapie. Edytowane środa o 14:59 przez Dalhi Cytuj
Shen 9 905 Opublikowano środa o 15:00 Opublikowano środa o 15:00 Przy FF16 wystarczył jeden pocałunek dwóch kolesi do bana, dużo im nie trzeba. Cytuj
Symeon_88 29 Opublikowano środa o 16:46 Opublikowano środa o 16:46 2 godziny temu, Shen napisał(a): https://tech4gamers.com/kingdom-come-deliverance-2-banned-in-saudi-arabia/ Zaimki tez beda? Czyli, że Henryk będzie się bawił z Janem ptaszkiem? XD Cytuj
PiotrekP 1 966 Opublikowano czwartek o 05:19 Opublikowano czwartek o 05:19 Chyba jego ptaszkiem Cytuj
Symeon_88 29 Opublikowano czwartek o 05:58 Opublikowano czwartek o 05:58 38 minut temu, PiotrekP napisał(a): Chyba jego ptaszkiem Właśnie o to chodziło, gra słów Celowo napisałem ptaszkiem z małej litery. Cytuj
PiotrekP 1 966 Opublikowano czwartek o 08:44 Opublikowano czwartek o 08:44 Co jak co, ale warzenie sznapsów to już powinno automatycznie się robić jak tylko mamy składniki. Cytuj
Dalhi 234 Opublikowano czwartek o 09:39 Opublikowano czwartek o 09:39 W jedynce jest perk który umożliwiał automatyczne warzenie znanych eliksirów. W dwójce go nie ma podobno, ale z tego co wyłapałem z jakiegoś materiału to możliwe jest wytworzenie kilku sztuk za jednym podejściem, chyba nawet 5-6 maksymalnie. Do tego są trzy czy cztery poziomy eliksirów, ich jakość zależy od świeżości użytych składników i tego jak dobrze idzie nam tworzenie według przepisów. Wczoraj wpadł mi taki film na youtube: Dla mnie to niewielkie zaskoczenie, bo trochę tych rpgów widziałem, w tym zwłaszcza pierwszą część, ale młodzi gracze chyba nie są świadomi że świat w grze może być reaktywny na nasze poczynania. Cytuj
PiotrekP 1 966 Opublikowano czwartek o 11:47 Opublikowano czwartek o 11:47 Robienie ich pewnie tak samo jak w jedynce wygląda? Cytuj
Dalhi 234 Opublikowano czwartek o 12:28 Opublikowano czwartek o 12:28 Podobnie, są jakieś zmiany ale nie znam szczegółów, animacje wyglądają płynniej i cały proces zdaje się być sprawniejszy a przynajmniej tyle wyłapałem z materiałów które oglądałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi