Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance II

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie intetesuje zagadnienie języków w grze. Bo planowałem grać z dubem czeskim lub angielskim plus polskie napisy. Ale czy w UK dostanę taką wersję Henryka Drugiego? Czy będę zmuszony sprowadzać grę np z PL?

Opublikowano

Pewnie będą xd tam gdzie jest dużo npc procesor będzie odpalał tryb lotu na Marsa.

Do tej pory nie było materiału z Kuttenbergu i chyba do czasu zejścia pełnego embarga na recenzje nic nie będzie wiadomo. Choć wydaje się że niedawno wyświetlał mi się materiał z wycieczki po mieści na youtube, ale nie oglądałem, do tego hooy wie z jakiej platformy. Staram się jak mogę nie zobaczyć za dużo. 

Opublikowano (edytowane)

Nikt nic nie donosił, równie dobrze to mogły być sceny z dwiema łaziebnymi. 

No ale hooy wie na tym etapie.

Edytowane przez Dalhi
Opublikowano

W jedynce jest perk który umożliwiał automatyczne warzenie znanych eliksirów.

W dwójce go nie ma podobno, ale z tego co wyłapałem z jakiegoś materiału to możliwe jest wytworzenie kilku sztuk za jednym podejściem, chyba nawet 5-6 maksymalnie.

Do tego są trzy czy cztery poziomy eliksirów, ich jakość zależy od świeżości użytych składników i tego jak dobrze idzie nam tworzenie według przepisów.

Wczoraj wpadł mi taki film na youtube:

Dla mnie to niewielkie zaskoczenie, bo trochę tych rpgów widziałem, w tym zwłaszcza pierwszą część, ale młodzi gracze chyba nie są świadomi że świat w grze może być reaktywny na nasze poczynania. 

Opublikowano

Podobnie, są jakieś zmiany ale nie znam szczegółów, animacje wyglądają płynniej i cały proces zdaje się być sprawniejszy a przynajmniej tyle wyłapałem z materiałów które oglądałem.