KrYcHu_89 2 454 Opublikowano sobota o 21:04 Opublikowano sobota o 21:04 7 godzin temu, Shen napisał(a): Teraz drama w druga strone, gra jest woke i dei, bo rezyser potwierdził gejoze To go odblokują teraz na Reseterze xD. Cytuj
Figaro 8 358 Opublikowano sobota o 21:05 Opublikowano sobota o 21:05 już niedługo prawaki nie będą mieli w co grać bo każdą grę scancellują. biedne płatki 3 1 Cytuj
JakubKrol 0 Opublikowano sobota o 21:33 Opublikowano sobota o 21:33 W jedynce też był wątek gejowski, wystarczyło powęszyć trochę więcej podczas rozdziału w klasztorze. Cytuj
Dalhi 235 Opublikowano niedziela o 10:28 Opublikowano niedziela o 10:28 Tego mnicha z klasztoru nawet nie pamiętam, a może nigdy się do niego nie dogrzebałem a ostatnio całą misję ekspresowo skończyłem. Dzisiaj widziałem na internetach jest trochę drama, pewnie zaboli to sprzedaż na początku. Trochę szkoda bo mam wątpliwości czy zasłużenie, raz że sram na to czego Arabowie zakazują, oni nie są wyznacznikiem moralności, nie w naszym znaczeniu. Dwa, jak pisałem już wcześniej, podejrzewam o jaką postać może chodzić i nie mam z tym problemu bo to hooyek i degenerat z większą przyjemnością Henryczek Boży skróci go o głowę. Nawet jeżeli gdzieś się wątek przewinie to nie znaczy że gra jest woke/dei czy hooy wie jak oni się tam teraz nazywają. Były już wstępne recenzje, jest dużo materiału do obejrzenia, nikt tam nie będzie kazał robić pompek za pomylenie zaimków. Dialogi były chwalone, ani jednej recenzji mówiącej że gra ma coś niepokojącego na dużą skalę. Też wolałbym nie oglądać jak się dwóch facetów zabawia, ale jeżeli to jedna scena i dodatkowo jak wszystkie przerywniki filmowe można pominąć, no to hooy jakoś przeżyje. Sceny można pomijać bez wyjątku, tak było w pierwszej grze i tak ma być w drugiej co Tobi potwierdził. Podejrzewam że brak możliwości pominięcia sceny to chodzi o to że żadna ze ścieżek wyboru nie daje takiej możliwości i wszystkie drogi do niej prowadzą. Zobaczymy co jeszcze recenzje premierowe powiedzą, ja jestem spokojny o tytuł, to ma być KCD na sterydach i dokładnie tego oczekuje. PS Vavra to powinien sam sobie zakazać korzystania z mediów społecznościowych, chłop nie ma wyczucia w tych sprawach xd Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano niedziela o 10:48 Opublikowano niedziela o 10:48 Pamiętam dość dobrze tą misję w klasztorzeTego braciszka też "rozgryzłem" wtedy Cytuj
Dalhi 235 Opublikowano niedziela o 10:51 Opublikowano niedziela o 10:51 Ja nie byłem aż tak dociekliwy, a ostatnio Spoiler jak grałem to podejrzanego braciszka już znałem i go skasowałem na schodach jak mnie oprowadzał, wziąłem wytrych zza ołtarza i uciekłem przez piwnicę zanim ktoś się zorientował xd Cytuj
Shen 9 915 Opublikowano niedziela o 22:20 Opublikowano niedziela o 22:20 Oświadczenie szefa w komentarzach pod twittem Cytuj
Donatello1991 1 472 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Czyli Henryk dalej hetero? Cytuj
messer88 6 745 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu no właśnie byś @Shen wrzucił screena z komentarzem a nie post jak news z ppe Cytuj
Dalhi 235 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Przyjdź Królestwo ocal anusek Boży... Wygląda na to że jest jedna opcja romansu z facetem. Nie bardzo rozumiem dlaczego się zdecydowali i co ma to dodać do opowieści, ale przecieki wskazują że można poprowadzić rozmowę tak że kończy się sceną jednoznacznie wskazującą że było dunga dunga. Cytuj
Rooofie 179 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 4 minuty temu, Dalhi napisał(a): Wygląda na to że jest jedna opcja romansu z facetem. Nie bardzo rozumiem dlaczego się zdecydowali i co ma to dodać do opowieści, ale przecieki wskazują że można poprowadzić rozmowę tak że kończy się sceną jednoznacznie wskazującą że było dunga dunga. Pojebane te wieśniaki w średniowieczu byli, dobrze, że już tak się nie robi Cytuj
Donatello1991 1 472 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu No, ale ten bambo to fejk jest? Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 32 minuty temu, Dalhi napisał(a): Przyjdź Królestwo ocal anusek Boży... Wygląda na to że jest jedna opcja romansu z facetem. Nie bardzo rozumiem dlaczego się zdecydowali i co ma to dodać do opowieści, ale przecieki wskazują że można poprowadzić rozmowę tak że kończy się sceną jednoznacznie wskazującą że było dunga dunga. Znowu misja w klasztorze? Cytuj
Dalhi 235 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 54 minuty temu, PiotrekP napisał(a): Znowu misja w klasztorze? Nie znam szczegółów ani kim jest postać i jak bardzo związana z fabułą. Zresztą to nadal KCD, można było zbałamucić wszystkie łaziebne, Teresę, karczmarkę i Panią Sczepankę a równie dobrze zakończyć grę z odznaką "Prawiczek", więc jak nie będziesz chciał to ominiesz. Mimo wszystko nie do końca zrozumiała decyzja, od gry mnie to nie odrzuci bo nadal zapowiada się miodnie a skoro nie dałem się niedźwiedziowi i wampirowi w BG3 to i tu dam radę. 55 minut temu, Donatello1991 napisał(a): No, ale ten bambo to fejk jest? Spoiler Czytałem że to jakiś najemnik z armii Zygmunta którego można spotkać w Kuttenbergu i podróżuje z wojskiem. Edytowane 16 godzin temu przez Dalhi Cytuj
Rooofie 179 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Ale należy tutaj odróżnić dwie kwestie. W KCD2 mamy czarnucha bo chcą pokazać Kutenberg jako kolebkę światowego handlu i centrum średniowiecznego świata. Mówią też, że rzeczony murzyn jest związany z główną fabułą i ma pokazywać różnice w postrzeganiu świata europejczyków i afrykańczyków tamtego okresu. Natomiast totalnym przeciwieństwem jest Stalker 2, gdzie mamy czarnuchów na Ukrainie pierdolących po ukraińsku i nie jest to w żadnym stopniu wyjaśnione xD 1 1 1 Cytuj
PiotrekP 1 978 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu @Rooofie w Nobody był murzyn rusek, pewnie się naoglądali Cytuj
Dalhi 235 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Zostawiając już te wątki, coś pozytywnego o grze: Gierka zmierza na GOG, ale bez daty i ceny. Czekałem, czekałem i się nie doczekałem więc zamówiłem już na steam. Skoro nie wiadomo kiedy to nie będę się bawił bo chce w to zagrać jak tylko będzie dostępne. 1 Cytuj
Jożin z Bażin 11 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Powinni zrobić jakiegoś easter egga z tym Murzynem.Przykładowo w nocy włamujemy się do jego domu w Kuttenbergu , a tam w piwnicy pełno rowerów 1 Cytuj
Ukukuki 7 315 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 4 godziny temu, Dalhi napisał(a): Zostawiając już te wątki, coś pozytywnego o grze: Gierka zmierza na GOG, ale bez daty i ceny. Czekałem, czekałem i się nie doczekałem więc zamówiłem już na steam. Skoro nie wiadomo kiedy to nie będę się bawił bo chce w to zagrać jak tylko będzie dostępne. Kurde szkoda ,że bez daty. Ja może poczekam, nie wiem czy wytrzymam xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi