PiotrekP 2 025 Opublikowano wtorek o 21:42 Opublikowano wtorek o 21:42 2 godziny temu, Dalhi napisał(a): Gra ma się odblokować 4 lutego o 17 naszego czasu, więc nie dadzą rady tyle godzin nabić. Mnie czeka grubo ponad 20 godzin pobierania. Ile to GB i jaki net? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano wtorek o 21:57 Opublikowano wtorek o 21:57 Wiadomo czy na ps5 bedzie to 60 fps czy jak jedynka 30? Cytuj
messer88 6 761 Opublikowano wtorek o 21:59 Opublikowano wtorek o 21:59 Będzie performance dobrze mieć tv z vrr. Cytuj
Dalhi 238 Opublikowano wczoraj o 05:48 Opublikowano wczoraj o 05:48 7 godzin temu, PiotrekP napisał(a): Ile to GB i jaki net? Mam nadzieję że przy steamowej kompersji nie więcej niż 80 GB, ja nadal mam miedź od orange więc wszystko wolno idzie. Pod tym względem to mi brakuje xboxa, bo mogłem go zostawić z pobieraniem w tle i jak nie przyłożyłem ucha do konsoli to nawet nie wiedziałem że jest uruchomiona. Do tego zaczynają się ferie i przybędzie trójka chętnych na wi-fi xd. No ale nie ma co marudzić, GOTY 2025 tuż za rogiem! Tylko Rockstar mógłby im zepsuć premierę zapowiedzią GTA VI na dniach z premierą jeszcze w tym roku. Co jest bardzo prawdopodobne moim zdaniem. Cytuj
Rooofie 188 Opublikowano wczoraj o 09:32 Opublikowano wczoraj o 09:32 3 godziny temu, Dalhi napisał(a): Tylko Rockstar mógłby im zepsuć premierę zapowiedzią GTA VI na dniach z premierą jeszcze w tym roku. Co jest bardzo MAŁO prawdopodobne moim zdaniem. Poprawiłem Cytuj
Dalhi 238 Opublikowano wczoraj o 09:56 Opublikowano wczoraj o 09:56 20 minut temu, Rooofie napisał(a): Poprawiłem Nie chcę za dużo offtopu robić bo to nie temat o GTA, ale na początku miesiąca mają spotkanie z inwestorami i jeżeli planują wydanie gry w tym roku to do końca przyszłego tygodnia to zapowiedzą. Wydanie konsolowe ma szanse zameldować się na sam koniec roku. Choć fakt, na ich miejscu też bym uciekał przed aurą paladyna Henryczka na przyszły rok. 1 Cytuj
Czezare 1 472 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Walka wygląda całkiem zacnawo Cytuj
PiotrekP 2 025 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Najpierw tą walkę trzeba będzie ogarnąć. Na kilku filmikach słyszałem że jak w 1 walka była zniechęcająca, tak tutaj chce się walczyć. Cytuj
messer88 6 761 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Dobra była walka tylko trzeba się było nauczyć i trenować z jednym npc. Narzekały jakieś jęczybuły którym się nie chciało posiedzieć nad tym trochę. 1 Cytuj
messer88 6 761 Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu akurat się przypomni co i jak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi