Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance II

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, PiotrekP napisał(a):

Ile to GB i jaki net? 

Mam nadzieję że przy steamowej kompersji nie więcej niż 80 GB, ja nadal mam miedź od orange więc wszystko wolno idzie. Pod tym względem to mi brakuje xboxa, bo mogłem go zostawić z pobieraniem w tle i jak nie przyłożyłem ucha do konsoli to nawet nie wiedziałem że jest uruchomiona.

Do tego zaczynają się ferie i przybędzie trójka chętnych na wi-fi xd.

No ale nie ma co marudzić, GOTY 2025 tuż za rogiem!

Tylko Rockstar mógłby im zepsuć premierę zapowiedzią GTA VI na dniach z premierą jeszcze w tym roku. Co jest bardzo prawdopodobne moim zdaniem.

Opublikowano
3 godziny temu, Dalhi napisał(a):

Tylko Rockstar mógłby im zepsuć premierę zapowiedzią GTA VI na dniach z premierą jeszcze w tym roku. Co jest bardzo MAŁO prawdopodobne moim zdaniem.

Poprawiłem :usmiech:

Opublikowano
20 minut temu, Rooofie napisał(a):

Poprawiłem :usmiech:

Nie chcę za dużo offtopu robić bo to nie temat o GTA, ale na początku miesiąca mają spotkanie z inwestorami i jeżeli planują wydanie gry w tym roku to do końca przyszłego tygodnia to zapowiedzą. Wydanie konsolowe ma szanse zameldować się na sam koniec roku.

Choć fakt, na ich miejscu też bym uciekał przed aurą paladyna Henryczka na przyszły rok.

• Plusik 1