PiotrekP 2 060 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia 2 godziny temu, Dalhi napisał(a): Gra ma się odblokować 4 lutego o 17 naszego czasu, więc nie dadzą rady tyle godzin nabić. Mnie czeka grubo ponad 20 godzin pobierania. Ile to GB i jaki net? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Wiadomo czy na ps5 bedzie to 60 fps czy jak jedynka 30? Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Będzie performance dobrze mieć tv z vrr. Cytuj
Dalhi 242 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 7 godzin temu, PiotrekP napisał(a): Ile to GB i jaki net? Mam nadzieję że przy steamowej kompersji nie więcej niż 80 GB, ja nadal mam miedź od orange więc wszystko wolno idzie. Pod tym względem to mi brakuje xboxa, bo mogłem go zostawić z pobieraniem w tle i jak nie przyłożyłem ucha do konsoli to nawet nie wiedziałem że jest uruchomiona. Do tego zaczynają się ferie i przybędzie trójka chętnych na wi-fi xd. No ale nie ma co marudzić, GOTY 2025 tuż za rogiem! Tylko Rockstar mógłby im zepsuć premierę zapowiedzią GTA VI na dniach z premierą jeszcze w tym roku. Co jest bardzo prawdopodobne moim zdaniem. Cytuj
Rooofie 190 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 3 godziny temu, Dalhi napisał(a): Tylko Rockstar mógłby im zepsuć premierę zapowiedzią GTA VI na dniach z premierą jeszcze w tym roku. Co jest bardzo MAŁO prawdopodobne moim zdaniem. Poprawiłem Cytuj
Dalhi 242 Opublikowano 29 stycznia Opublikowano 29 stycznia 20 minut temu, Rooofie napisał(a): Poprawiłem Nie chcę za dużo offtopu robić bo to nie temat o GTA, ale na początku miesiąca mają spotkanie z inwestorami i jeżeli planują wydanie gry w tym roku to do końca przyszłego tygodnia to zapowiedzą. Wydanie konsolowe ma szanse zameldować się na sam koniec roku. Choć fakt, na ich miejscu też bym uciekał przed aurą paladyna Henryczka na przyszły rok. 1 Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Najpierw tą walkę trzeba będzie ogarnąć. Na kilku filmikach słyszałem że jak w 1 walka była zniechęcająca, tak tutaj chce się walczyć. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Dobra była walka tylko trzeba się było nauczyć i trenować z jednym npc. Narzekały jakieś jęczybuły którym się nie chciało posiedzieć nad tym trochę. 1 Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia akurat się przypomni co i jak 1 Cytuj
Tralalala 6 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Henryczek boży już wysłany po cichutku liczę, że jutro dojedzie 1 Cytuj
Rozi 836 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 28 minut temu, Tralalala napisał(a): Henryczek boży już wysłany po cichutku liczę, że jutro dojedzie Gdzie takie luksusy? 1 Cytuj
Tralalala 6 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 1 godzinę temu, Rozi napisał(a): Gdzie takie luksusy? Sklep z allegro, nawet tutaj w temacie była postowana aukcja. Cytuj
l33t 146 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia (edytowane) Nie zmęczyłem nigdy jedynki, bo nie byłem ostatecznie w stanie wysiedzieć tyle przed kompem. A na konsolach znowu te 30 fps-ów zabijało mi zupełnie ochotę na kontynuowanie przygody (zwłaszcza że znałem wcześniej edycje pecetową). Ciul, może obejrzę sobie jakieś podsumowanie fabuły do końca (choć wątpię, bo wierzę w jakiś remaster 'jedynki'). Drugi Henio oczywiście zamówiony. Cholera, 220 zł w 2025 na premierę przy tylu pozytywnych zapowiedziach/wrażeniach sprzed kilku tygodni? Uważam, że trzeba wspierać takie inicjatywy! Edytowane 31 stycznia przez l33t Cytuj
Rozi 836 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 1 minutę temu, l33t napisał(a): Ciul, może obejrzę sobie jakieś podsumowanie fabuły do końca (choć wątpię, bo wierzę w jakiś remaster 'jedynki'). Na remaster się nie napalaj, bo twórcy zaprzeczyli, żeby w jakiś sposób ulepszali jedynkę. Ja też walczę z myślami, ale jednak poczekam do tych ocen, bo obawiam się stanu technicznego gry (choć wiem, że sytuacja jak z jedynką nie będzie). 1 Cytuj
l33t 146 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia W sumie nie sądzę, żeby fabularnie to miało być znowu aż tak powiązane z częścią pierwszą. Niby to wprost kontynuacja, ale jednak potencjalna grupa odbiorców jest w moim przekonaniu znacznie większa niż w 2018. Studio też jest znacznie poważniejsze (jedynka była przecież w ogóle fundowana na kickstarterze). Spodziewam się w nowej części przede wszystkim różnych smaczków i puszczania oka do graczy znających pierwszą odsłonę. Ale żeby fabuła miała być skomplikowana na tyle, że nieznajomość KCD1 będzie czasem przeszkodą? Nie wydaje mje się. Cytuj
Rozi 836 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia No to pewnie nie, ale jednak smaczki łatwiej będzie wyłapać. Zadecyduję w piątek, czy jadę jedynkę, czy atakuję dwójeczkę Cytuj
Tralalala 6 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Ja atakuję z mety dwójeczkę. W pierwszą część trochę kiedyś pograłem i mi się podobała. Nadrobię sobie zaległości fabularne na youtube i jazda. Cytuj
Symeon_88 31 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Macie jakieś doświadczenie z preorderami z Media Expert? Pierwszy raz zrobiłem preorder i się zastanawiam czy będzie w dniu premiery w paczkomacie Cytuj
Lochu 59 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 4 minuty temu, Symeon_88 napisał(a): Macie jakieś doświadczenie z preorderami z Media Expert? Pierwszy raz zrobiłem preorder i się zastanawiam czy będzie w dniu premiery w paczkomacie Ja zamawiam zwykle preordery tam i bez problemów, w dniu premiery zawsze plyta na chacie była. 1 Cytuj
Boomcio 4 279 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 29 minut temu, Symeon_88 napisał(a): Macie jakieś doświadczenie z preorderami z Media Expert? Pierwszy raz zrobiłem preorder i się zastanawiam czy będzie w dniu premiery w paczkomacie A w dniu premiery z półki sklepowej nie lepiej wziąść? Z ew opcją podjechania do MM Chyba, że ten preorder coś dodaje. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia 45 minut temu, Symeon_88 napisał(a): Macie jakieś doświadczenie z preorderami z Media Expert? Pierwszy raz zrobiłem preorder i się zastanawiam czy będzie w dniu premiery w paczkomacie Zamawiałem u nich PS5 na premierę i dowieźli na czas, także ok Cytuj
Donatello1991 1 482 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Only cyfra. Preorder poszedł. Kurde będzie 10/10. Meta 94. Cytuj
PiotrekP 2 060 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Pudełeczko, choć szybciej by mi się cyfra pobrała niż zajmie instalacja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi