Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance II

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Boomcio napisał(a):

A w dniu premiery z półki sklepowej nie lepiej wziąść? Z ew opcją podjechania do MM :)

Chyba, że ten preorder coś dodaje.

A miałem kodzik rabatowy do wykorzystania akurat w ich sklepie internetowym. No i po pracy już nie musze jechać do sklepu po płytke tylko ma czekać sobie w paczkomacie pod samym domem ;)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 97,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie no z tą figurką to ludzie kochani są jakieś granice, wygląda jak gówno      

• nero2082
    nero2082

wrażenia na gorąco: jestem zauroczony oporowo, to jest totalny detox od ubiraków   żeby nie przedłużać: to co mnie najbardziej pokopało po głowie to warstwa fabularna,dla której po prostu ch

Opublikowano

Czasem pudełek nie mają wystawionych i nie wiadomo czy dostali na sklep w dniu premiery czy nie. 

Opublikowano
6 godzin temu, Rozi napisał(a):

No to pewnie nie, ale jednak smaczki łatwiej będzie wyłapać. Zadecyduję w piątek, czy jadę jedynkę, czy atakuję dwójeczkę :banderas:

Mimo wszystko chyba bałbym się siadać na wariata do jedynki od nowa, żeby zaraz potem wsadzać do napędu drugą część. Za duża to przygoda i mógłbym się zmęczyć - a trzeba też pograć czasem w coś jeszcze

:CoolStoryBro:

Opublikowano

Sam się zarzekałem po jedynce, że  kupię kiedyś tam, jak zmienię lapka, bo na konsoli na pewno grał nie będę. Pisałem o tym kilka razy. I co? I łajno. Hype wleciał, filmiki i opinie też swoje zrobiły. Teraz tylko mieć nadzieję, że tak samo się nie skończy- czyli porzucę granie na PS5, w 2028 kupię na PC za grosze a skończę w 2031 :D

Opublikowano

Kurde, mam 2 zmianę w przyszłym tygodniu, więc zagram pewnie dopiero po 22:(O ile gra dotrze we wtorek, bo póki co, mam info, że przewidywany termin dostawy na środę:down:

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał(a):

Potwierdza się od zapowiedzi, Cryengine został przez Czechów ogarnięty i działa to wszystko ZNACZNIE lepiej niż Unreal 5 i KCD1 na nieudnanej czeskiej modyfikacji Cryengine. Pięknie wyciągnęli wnioski. 

Opublikowano
16 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Potwierdza się od zapowiedzi, Cryengine został przez Czechów ogarnięty i działa to wszystko ZNACZNIE lepiej niż Unreal 5 i KCD1 na nieudnanej czeskiej modyfikacji Cryengine. Pięknie wyciągnęli wnioski. 

Kurla na pro jak śmiga :obama:

Opublikowano

Cryengine chyba nie jest rozwijany na ten moment? Sprawdziłem i ostatnia wersja pochodzi z 2019 roku, więc Warhorse w zasadzie sami rozwijają go na swoje potrzeby i jak widać przez te kilka lat zrobili dużo, bo nie dość że gra wygląda znacznie lepiej i widać więcej szczegółów to i na podobnych sprzętach powinna chodzić nie gorzej niż pierwsza część pomimo sporej różnicy w jakości.

Wtorek, najpóźniej środa jakby się nie udało ściągnąć na premierę odpalam GOTY 2025. Miałem już nie pisać o pewnym kandydacie na grę roku, ale hooy jeszcze ludzie zapomną i zaczną jakieś bekowe paszkwile nominować już rozdaną nagrodą xd

Opublikowano

Moja korespondencja z działem obsługi ME. No i mam wątpliwości czy na premiere bedzie w paczkomacie.

Screenshot_20250202_122850_Gmail.jpg

Screenshot_20250202_122900_Gmail.jpg

Opublikowano
30 minut temu, messer88 napisał(a):

Zwykła czy gold? Też mam z ME tylko odbiór. 

Zwykła.

Opublikowano

Jak jeszcze zamawiałem preordery to też brałem z ME i za każdym razem gra była na premierę. Nie martwiłbym się raczej o to, Juleczki z customer service gówno wiedzą i nie warto marnować na nie czasu. 

Opublikowano

Jestem zachwycony tym jak to chodzi na konsolach.

Digital foundry zrobił super analizę.

Gdyby wszyscy producenci tak podchodzili do tematu to nawet przez minutę nie pomyślał bym o kupnie pro.

Byłem pewien że ta gra klęknie na starym ps i będzie powodem żeby kupić prosiaka.

I jeszcze ten vrr, wspaniałe to wygląda od strony technicznej, na tyle że jestem skłonny uwierzyć że nie będzie większych bugów i kupić na premierę .

Opublikowano

Po 17 spada embargo. Chętnie poczytam chociaż preorder mam, pierwszy od czasów Cyberpunka 🤣