Rotevil 125 Opublikowano poniedziałek o 16:40 Opublikowano poniedziałek o 16:40 Aha jak jest nieprzystępna dla casuala, to nie nie powinno się jej wysoko oceniać? Ciekawa logika 1 Cytuj
Qbon 403 Opublikowano poniedziałek o 16:40 Opublikowano poniedziałek o 16:40 Najważniejsze ,że sama gra jest Cytuj
Hubert249 4 297 Opublikowano poniedziałek o 16:47 Opublikowano poniedziałek o 16:47 15 minut temu, SlimShady napisał(a): Przesadzone oceny jak na tego typu grę, ciekawe czy się to utrzyma. cooo? xDDDD Cytuj
tjery 1 333 Opublikowano poniedziałek o 16:51 Opublikowano poniedziałek o 16:51 Już jest pierwszy z 5/10 co go przytłoczyły systemy i przedstawienie grup społecznych w grze. Cytuj
messer88 6 788 Opublikowano poniedziałek o 16:53 Opublikowano poniedziałek o 16:53 pewnie się nie mogą doczekać recenzować murzyna w Japonii i cyk +2 za babe sumo do ocenki 9/10 outstanding Cytuj
KrYcHu_89 2 503 Opublikowano poniedziałek o 16:54 Opublikowano poniedziałek o 16:54 Typowo techniczna recka https://futurebeat.pl/newsroom/fenomenalna-optymalizacja-zaskakujace-hitboxy-i-okazjonalne-bledy/z12c42f UV 212h zrobił, stary dziad 1 Cytuj
Dalhi 241 Opublikowano poniedziałek o 17:55 Opublikowano poniedziałek o 17:55 (edytowane) Bardzo dobre recenzje, raczej bez zaskoczenia, choć podejrzewam że średnia będzie spadać i pojawi się kilka słabszych ocen dla klików. Gra już się pobiera na dysk i jak nie wyskoczą z dużym patchem jutro to bez problemu ściągnę na dysk. 77 GB na steam, spodziewałem się więcej. Miłej zabawy jutro chłopaki. Edytowane poniedziałek o 18:16 przez Dalhi 1 Cytuj
Tralalala 6 Opublikowano poniedziałek o 19:10 Opublikowano poniedziałek o 19:10 84gb patcha do pobrania właśnie wskoczyło, pograłem chwilę na bazowym PS5 i jest baja Cytuj
danielskii 155 Opublikowano poniedziałek o 19:20 Opublikowano poniedziałek o 19:20 Jak walka tak jak w pierwszej czesci ciezka? Walka i 30klatek odrzucilo mnie mimo ze wiem ze to zacny tytul o ile widze klatki sa blizej 60 wiec super jak walka? Cytuj
PiotrekP 2 052 Opublikowano poniedziałek o 21:16 Opublikowano poniedziałek o 21:16 Według opinii są trochę łatwiejsze. Podobno nawet chce się walczyć, choć w starciach z grupami nadal ryzyko zgonu jest spore. Jutro się przekonamy. Cytuj
Donatello1991 1 480 Opublikowano poniedziałek o 21:23 Opublikowano poniedziałek o 21:23 Na steam o 17 dopiero? Cytuj
Schranz1985 700 Opublikowano wczoraj o 00:49 Opublikowano wczoraj o 00:49 Kurcze przesłuchalem cały materiał UV( co ważne grał na ps5 ) po 200h i jednak jest sporo problemów. Przede wszystkim digital foundry które lubię i szanuję robiło testy na początkowych lokacjach i to nie oddaje pełni obrazu a wręcz zakłamuje rzeczywistość. Są spadki FPS i to dość znaczne zwłaszcza na 2 mapce i w kuttenbergu( tu cały czas ściny) Podobno wszystko działa gorzej od 2 mapki, loadingi, fast travel itd. Do tego standardowe drobne błędy i bugi. Szkoda, trochę rysa na diamencie. Ograł bym to może za kilka MSC po paczach gdyby nie fakt że mam do końca lutego L4 i kiedy atakować takiego kolosa jak nie w takich okolicznościach. 2 Cytuj
Paolo1986 864 Opublikowano wczoraj o 07:21 Opublikowano wczoraj o 07:21 To już dzisiajMoja przesyłka jeszcze w centrum logistycznym na ten moment. 1 Cytuj
PiotrekP 2 052 Opublikowano wczoraj o 07:59 Opublikowano wczoraj o 07:59 Moja już odebrana z paczkomatu. Ja w robocie, druga połówka niedawno wyszła, a tak to już by go instalowała. Cytuj
kudlaty88 499 Opublikowano wczoraj o 09:50 Opublikowano wczoraj o 09:50 (edytowane) Moja właśnie doszła zaraz instaluje. :3 Edit po jaki huj te dwie płyty xd Edytowane wczoraj o 09:58 przez kudlaty88 Cytuj
KrYcHu_89 2 503 Opublikowano wczoraj o 10:40 Opublikowano wczoraj o 10:40 9 godzin temu, Schranz1985 napisał(a): Kurcze przesłuchalem cały materiał UV( co ważne grał na ps5 ) po 200h i jednak jest sporo problemów. Przede wszystkim digital foundry które lubię i szanuję robiło testy na początkowych lokacjach i to nie oddaje pełni obrazu a wręcz zakłamuje rzeczywistość. Są spadki FPS i to dość znaczne zwłaszcza na 2 mapce i w kuttenbergu( tu cały czas ściny) Podobno wszystko działa gorzej od 2 mapki, loadingi, fast travel itd. Do tego standardowe drobne błędy i bugi. Szkoda, trochę rysa na diamencie. Ograł bym to może za kilka MSC po paczach gdyby nie fakt że mam do końca lutego L4 i kiedy atakować takiego kolosa jak nie w takich okolicznościach. Przypomina się Stalker 2, no dużo zależy od szybkości z jaką ogrywamy i hype'u. Niestety tak skomplikowane gry zawsze mają ten sam problem premierowy. Cytuj
Donatello1991 1 480 Opublikowano wczoraj o 10:43 Opublikowano wczoraj o 10:43 9 godzin temu, Schranz1985 napisał(a): Kurcze przesłuchalem cały materiał UV( co ważne grał na ps5 ) po 200h i jednak jest sporo problemów. Przede wszystkim digital foundry które lubię i szanuję robiło testy na początkowych lokacjach i to nie oddaje pełni obrazu a wręcz zakłamuje rzeczywistość. Są spadki FPS i to dość znaczne zwłaszcza na 2 mapce i w kuttenbergu( tu cały czas ściny) Podobno wszystko działa gorzej od 2 mapki, loadingi, fast travel itd. Do tego standardowe drobne błędy i bugi. Szkoda, trochę rysa na diamencie. Ograł bym to może za kilka MSC po paczach gdyby nie fakt że mam do końca lutego L4 i kiedy atakować takiego kolosa jak nie w takich okolicznościach. Atakuj. Takie już życie zagrajmera. Wymaga poświęceń. 1 Cytuj
Rotevil 125 Opublikowano wczoraj o 10:51 Opublikowano wczoraj o 10:51 Ja też wolę teraz przejść, bo obawiam się troszkę spoilerów z fabuły Cytuj
Symeon_88 31 Opublikowano wczoraj o 11:06 Opublikowano wczoraj o 11:06 Na spokojnie grać, delektować się grą, a zanim dojdziemy do drugiej mapy to będzie paczyk Cytuj
Schranz1985 700 Opublikowano wczoraj o 12:00 Opublikowano wczoraj o 12:00 Ja nie mam ciśnienia, normalnie to mógłbym zagrać i za pół roku ale no kurde siedzieć w domu na L4 i walić gierkę po 8h na pełny etat to smakuje lepiej niż po 2h z doskoku wieczorami styrany po pracy. Można się zatracić w tym świecie a o to chodzi . Dlatego jadę zaraz do PB. Jestem zawiedziony postawą DF bo uważałem ich za rzetelne źródło w tym świecie sprzedajnikow za wycieczkę do legolandu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi