XM. 11 265 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Właśnie jak ktoś jest już daleko w grze - potem jest dużo schematów? Dlc będzie z kuźnia więc zakładam, że tam to dopiero dojdzie tego cholerstwa. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Godzinę temu, kudlaty88 napisał(a): śmigam na biednym Siwku żeby dostał bonusa do statków po przejechaniu 30km xd mam 38 a wątpię żebym na innych wyjeździł więcej a brak Perka, to w formie Perka ten bonus się pojawia? Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Ja mam w ogóle wrażenie, że Siwek jest strasznie płochliwy. Już kilka razy zrzucił mnie z siodła w sytuacji zagrożenia Edytowane 7 godzin temu przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 2 061 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu W końcu to podstawowy koń to i statystyki ma najniższe. Miałem kilka razy to samo. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Niby tak, ale jakoś w jedynce towarzyszył mi przez całą grę i nie czułem potrzeby jego wymiany. Tutaj jest inaczej, przynajmniej na ten moment. Nie wiem, czy perki, które można odblokować, znacząco poprawią jego statystyki Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Ja mam teraz trzeciego konia, ale to już jest mój ostatni, bo staty ma świetne, ferrari wśród koni. Siwka olałem, bo i tak miałem wtedy już lepszego konia. Cytuj
PiotrekP 2 061 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja konia póki co nie zmieniam. Ruszę dziś dalej z fabułą bo trzeba w końcu zaliczyć to wesele. Stuff na koniu nam zostaje jak go zmienimy czy trzeba wszystko ściągać? Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Fanty zostają przeniesione, niby przez handlarza, czas przyśpiesza o godzinkę. Ale siodło i resztę osprzętu musimy ustawiać na nowo. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja fabułę ruszę może za jakieś 10 kolejnych godzin Teraz zająłem się upłynnianiem zdobycznych sprzętów i obijaniem mord parobkom Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu No ja robię mniej więcej to samo, tyle że na drugiej mapie. Sporo jest tam zadań pobocznych, a co chwilę wyskakują gdzieś nowe. Wziąłem ostatnio perk do kowalstwa sekret Marcina, który odblokowuje czwarty poziom jakości, ale jeszcze nic nie wykułem od tego czasu. Ciekawi mnie o ile lepsze staty da się dzięki temu wyciągnąć. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu U mnie zaraz 16 poziom a nawet nie byłem na weselu. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Ja mam 12 level, póki co. I też do wesela daleka droga jeszcze Ostatnio rozbawiły mnie questy dotyczące Spoiler wojny o pastwiskoNajpierw miałem pomalować byka, ale zdradziłem swoje zamiary i w zamian doatałem zlecenie kradzieży słupa. A potem goniłem owce po polu i po czyichś ubraniachOstatecznie doprowadziłem jednak do rozejmu Edytowane 6 godzin temu przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 2 061 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja jeszcze nic nie ukradłem, ani nawet z wytrychów nie korzystałem, a mam ich może 3 albo 4. Chyba pora w końcu obczaić jakąś skrzynkę i spróbować. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) To najlepiej zacząć u młynarza Krejzla, dostaniesz na start kilka wytrychów i bardzo łatwy zamek + delikwenta do obrobienia z kieszeni. Edytowane 6 godzin temu przez Paolo1986 Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Macie opcje handlu z garbarzem Beneszem? Cytuj
PiotrekP 2 061 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Wesele zaliczone Spoiler koło tego z SzK nawet nie ma co porównywać. Najlepsza była scenka z Bogutą po nim. I znowu trzeba jana fiutka ratować. Ile można. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Mieliście takie glitche graficzne (wersja na PS5)? Nie doczytał się kawałek mostu. Cytuj
XM. 11 265 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Mam pożywkę dla josha - nawet raz nie miałem jakiegoś motywu że złapaniem za cycka, a już chyba drugi czy trzeci, gdzie można się domyślić, że chcą mnie złapać za ptaka Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 24 minuty temu, PiotrekP napisał(a): Wesele zaliczone Ukryj zawartość koło tego z SzK nawet nie ma co porównywać. Najlepsza była scenka z Bogutą po nim. I znowu trzeba jana fiutka ratować. Ile można. Mam nadzieję, że pomyszkowałeś na piętrach w głównym budynki. Dobre fanty tam mają. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Pewnie nie pomyszkował. Pisał wyżej, że jeszcze nic nie ukradł Cytuj
PiotrekP 2 061 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu to było przed weselem, po weselu nic się nie zmieniło. Ale już niedługo. Cytuj
Bielik 762 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jak sie przebija blachy skradzionego konia? Pojechałem do cyganów do handlarza i nic, nie widzę takiej opcji, a wiem, ze za pierwszym razem samouczek informowałem, że cos takeigo da sie u niego zrobić hm. Cytuj
Patapon 52 Opublikowano 58 minut temu Opublikowano 58 minut temu 4 minuty temu, Bielik napisał(a): Jak sie przebija blachy skradzionego konia? Pojechałem do cyganów do handlarza i nic, nie widzę takiej opcji, a wiem, ze za pierwszym razem samouczek informowałem, że cos takeigo da sie u niego zrobić hm. Mi opcja znikła jak już miałem siwka. Przyjechałem na sprzedaż kradzionym koniem i za brak obsługi moja noga tam więcej nie postała. Cytuj
aset 6 Opublikowano 38 minut temu Opublikowano 38 minut temu U was też napisy zmieniają się na niemieckie gdy targujecie się o cenę z handlarzami? XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi