XM. 11 265 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Właśnie jak ktoś jest już daleko w grze - potem jest dużo schematów? Dlc będzie z kuźnia więc zakładam, że tam to dopiero dojdzie tego cholerstwa. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Godzinę temu, kudlaty88 napisał(a): śmigam na biednym Siwku żeby dostał bonusa do statków po przejechaniu 30km xd mam 38 a wątpię żebym na innych wyjeździł więcej a brak Perka, to w formie Perka ten bonus się pojawia? Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Ja mam w ogóle wrażenie, że Siwek jest strasznie płochliwy. Już kilka razy zrzucił mnie z siodła w sytuacji zagrożenia Edytowane 7 godzin temu przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 2 061 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu W końcu to podstawowy koń to i statystyki ma najniższe. Miałem kilka razy to samo. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Niby tak, ale jakoś w jedynce towarzyszył mi przez całą grę i nie czułem potrzeby jego wymiany. Tutaj jest inaczej, przynajmniej na ten moment. Nie wiem, czy perki, które można odblokować, znacząco poprawią jego statystyki Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja mam teraz trzeciego konia, ale to już jest mój ostatni, bo staty ma świetne, ferrari wśród koni. Siwka olałem, bo i tak miałem wtedy już lepszego konia. Cytuj
PiotrekP 2 061 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja konia póki co nie zmieniam. Ruszę dziś dalej z fabułą bo trzeba w końcu zaliczyć to wesele. Stuff na koniu nam zostaje jak go zmienimy czy trzeba wszystko ściągać? Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Fanty zostają przeniesione, niby przez handlarza, czas przyśpiesza o godzinkę. Ale siodło i resztę osprzętu musimy ustawiać na nowo. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja fabułę ruszę może za jakieś 10 kolejnych godzin Teraz zająłem się upłynnianiem zdobycznych sprzętów i obijaniem mord parobkom Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu No ja robię mniej więcej to samo, tyle że na drugiej mapie. Sporo jest tam zadań pobocznych, a co chwilę wyskakują gdzieś nowe. Wziąłem ostatnio perk do kowalstwa sekret Marcina, który odblokowuje czwarty poziom jakości, ale jeszcze nic nie wykułem od tego czasu. Ciekawi mnie o ile lepsze staty da się dzięki temu wyciągnąć. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu U mnie zaraz 16 poziom a nawet nie byłem na weselu. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Ja mam 12 level, póki co. I też do wesela daleka droga jeszcze Ostatnio rozbawiły mnie questy dotyczące Spoiler wojny o pastwiskoNajpierw miałem pomalować byka, ale zdradziłem swoje zamiary i w zamian doatałem zlecenie kradzieży słupa. A potem goniłem owce po polu i po czyichś ubraniachOstatecznie doprowadziłem jednak do rozejmu Edytowane 5 godzin temu przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 2 061 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ja jeszcze nic nie ukradłem, ani nawet z wytrychów nie korzystałem, a mam ich może 3 albo 4. Chyba pora w końcu obczaić jakąś skrzynkę i spróbować. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) To najlepiej zacząć u młynarza Krejzla, dostaniesz na start kilka wytrychów i bardzo łatwy zamek + delikwenta do obrobienia z kieszeni. Edytowane 5 godzin temu przez Paolo1986 Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Macie opcje handlu z garbarzem Beneszem? Cytuj
PiotrekP 2 061 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Wesele zaliczone Spoiler koło tego z SzK nawet nie ma co porównywać. Najlepsza była scenka z Bogutą po nim. I znowu trzeba jana fiutka ratować. Ile można. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Mieliście takie glitche graficzne (wersja na PS5)? Nie doczytał się kawałek mostu. Cytuj
XM. 11 265 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Mam pożywkę dla josha - nawet raz nie miałem jakiegoś motywu że złapaniem za cycka, a już chyba drugi czy trzeci, gdzie można się domyślić, że chcą mnie złapać za ptaka Cytuj
Butt 3 461 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 24 minuty temu, PiotrekP napisał(a): Wesele zaliczone Ukryj zawartość koło tego z SzK nawet nie ma co porównywać. Najlepsza była scenka z Bogutą po nim. I znowu trzeba jana fiutka ratować. Ile można. Mam nadzieję, że pomyszkowałeś na piętrach w głównym budynki. Dobre fanty tam mają. Cytuj
Paolo1986 876 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Pewnie nie pomyszkował. Pisał wyżej, że jeszcze nic nie ukradł Cytuj
PiotrekP 2 061 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu to było przed weselem, po weselu nic się nie zmieniło. Ale już niedługo. Cytuj
Bielik 762 Opublikowano 38 minut temu Opublikowano 38 minut temu Jak sie przebija blachy skradzionego konia? Pojechałem do cyganów do handlarza i nic, nie widzę takiej opcji, a wiem, ze za pierwszym razem samouczek informowałem, że cos takeigo da sie u niego zrobić hm. Cytuj
Patapon 52 Opublikowano 32 minuty temu Opublikowano 32 minuty temu 4 minuty temu, Bielik napisał(a): Jak sie przebija blachy skradzionego konia? Pojechałem do cyganów do handlarza i nic, nie widzę takiej opcji, a wiem, ze za pierwszym razem samouczek informowałem, że cos takeigo da sie u niego zrobić hm. Mi opcja znikła jak już miałem siwka. Przyjechałem na sprzedaż kradzionym koniem i za brak obsługi moja noga tam więcej nie postała. Cytuj
aset 6 Opublikowano 13 minut temu Opublikowano 13 minut temu U was też napisy zmieniają się na niemieckie gdy targujecie się o cenę z handlarzami? XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi