Dalhi 242 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 10 minut temu, aset napisał(a): U was też napisy zmieniają się na niemieckie gdy targujecie się o cenę z handlarzami? XD Jeżeli handlarz jest hatfu niemcem to coś wtrąca, poza tym nie zauważyłem. Cytuj
Rotevil 130 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Kurde ja już po 40h i zwiedzaniu Kuttenberga przez prawie 2h mam już kryzys, trzeba odpocząć od tej gry na parę dni, bo zaczyna powoli nużyć, trochę przesadzili jednak z tą ilością dialogów i łażeniem w tę i z powrotem... Cytuj
Boomcio 4 280 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 23 minuty temu, Rotevil napisał(a): łażeniem w tę i z powrotem... W tej kwestii Stalkera 2 nie przebiją. Cytuj
Rotevil 130 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu To prawda, koń ratuje sytuację. Cytuj
messer88 6 810 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Z naszym koniem trochę beka jak się z niego nabijali, że szkapa itp a po UPGRADE w postaci tego perka słychać teksty jaki koń pewnie drogi xD 17lvl i chyba mogę iść na wesele, został jeszcze jakiś jeden koleżka do zlikwidowania ale trzeba w końcu ruszyć główną fabułę. Cytuj
addhoc 67 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 41 minut temu, Rotevil napisał(a): Kurde ja już po 40h i zwiedzaniu Kuttenberga przez prawie 2h mam już kryzys, trzeba odpocząć od tej gry na parę dni, bo zaczyna powoli nużyć, trochę przesadzili jednak z tą ilością dialogów i łażeniem w tę i z powrotem... Faktycznie masz rację ale rusz fabułę to się trochę rozkręci. 1 Cytuj
Bielik 762 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 2 godziny temu, Patapon napisał(a): Mi opcja znikła jak już miałem siwka. Przyjechałem na sprzedaż kradzionym koniem i za brak obsługi moja noga tam więcej nie postała. Ktoś jeszcze moze to potwierdzić? W gospodzie gdzie są trabadurzy stoi zaparkowany turbo konik, ukradłem go i jadę zadowolony do pana cygana i zonk, nie ma opcji, która niby powinna być. Kunie za grosze z Semina takie sobie są. Cytuj
addhoc 67 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Jak pchniesz fabułę to w jednej z misji dostaniesz lepszego konia za free. Edytowane 4 godziny temu przez addhoc Cytuj
PiotrekP 2 061 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja na wesele na 12 lvl poszedłem. Teraz jest łatwiej niż w analogicznym momencie w jedynce (co nie dziwi). Bloki i kontry ładnie wchodzą. Szkoda że ten tryb foto taki ubogi, zwłaszcza ta kamera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi