Opublikowano 12 lutego12 lut Próbowałem z tej kuszy gniazdo zestrzelić- taki wuj. Widzę, że bełt trafia ale to nic nie daje. Za to przy polowaniu już jest ok, sarenkę tak załatwiłem.
Opublikowano 12 lutego12 lut A po co te gniazda, można z nich zebrać coś wartościowego? Uświadomiłem sobie teraz, że słabiutko u mnie, póki co, z łucznictwem. Muszę więc pobróbować ustrzelić jakieś jelenie albo bandytów Edytowane 12 lutego12 lut przez Paolo1986
Opublikowano 12 lutego12 lut 50 minut temu, Dalhi napisał(a): Ukryj zawartość W trakcie pracy w kuźni nosi się skórzany fartuch i rękawice. Były do odebrania od kowala ze skrzyni. Dają bonus do rzemiosła. W życiu tego nie używałem, to jakby stosować krzyżaczki przy układaniu kafelek, kto to widział.
Opublikowano 12 lutego12 lut Ale mi jeden gnojek z tarczą krwi napsuł. Jak dostał wciry, padł na ziemię i błagał o litość. Żadnej litości. Aż szkoda, że nie da się tutaj zrobić Czarnego Rycerza z Monty Pythona.
Opublikowano 12 lutego12 lut Co do strzelnictwa to później można odblokować perk sokole oko, który zwalnia czas na chwilę przy celowaniu. Można bardzo łatwo strzelić prosto w głowę biegnącemu wrogowi. Mega OP bajer, przestałem używać kuszy od kiedy go odblokowałem. Perk działa przy obu, ale łuk się oczywiście dużo szybciej załadowuje.
Opublikowano 12 lutego12 lut 1 godzinę temu, Boomcio napisał(a): A ja ten fartuch sprzedałem za jakiś bezcen, No ja też tylko gdybym pamiętał komu i gdzie to by się odkupiło a tak dupa.
Opublikowano 12 lutego12 lut 33 minuty temu, kudlaty88 napisał(a): No ja też tylko gdybym pamiętał komu i gdzie to by się odkupiło a tak dupa. Przed chwilą znalazłem fartuch w starej chatce jak czyściłem znaczniki. xd
Opublikowano 12 lutego12 lut Wesele zaliczone i Spoiler Poruchane ale mogli to lepiej zrobić a nie że czarny ekran i dźwięki xd
Opublikowano 12 lutego12 lut 3 godziny temu, Boomcio napisał(a): A ja ten fartuch sprzedałem za jakiś bezcen, On się chyba respawnuje w pokoju.
Opublikowano 13 lutego13 lut Można i dość śmieszne opcje dialogowe wcześniej są. W sumie jak nie będziesz zagadywał do postaci co tam są poza questami to łatwo pominąć.
Opublikowano 13 lutego13 lut 9 godzin temu, messer88 napisał(a): Wesele zaliczone i Pokaż ukrytą zawartość Poruchane ale mogli to lepiej zrobić a nie że czarny ekran i dźwięki xd Same. Teraz komu bije dzwon. Też ciekawie.
Opublikowano 13 lutego13 lut No właśnie za długo łaziłem po lasach na tej mapce, teraz się biorę za fabułę bo robi się ciekawie a wydaje mi się że jestem zbyt mocny na ten moment. Dalej w grze trzeba zmienić proporcje grania i bardziej się skupić na story tak samo.
Opublikowano 13 lutego13 lut U mnie 25 h i nadal z fabułą jestem w lesie Ale te poboczne questy+aktywności trzymają poziom tych z Wieśka 3. Robiłem wczoraj np. serię aktywności z walk na pięści Spoiler I, tu zaskoczenie, pokonałem w końcu arcymistrza żyjącego gdzieś na odludziu Albo tropiąc kłusowników, spotkałem Spoiler pana Ptaszka Chciałbym teraz dokończyć trening z Kocurem i zabrać się za dalsze przygotowania do Spoiler Wesela No ale po drodze wskoczyła aktywność(zapewne pierwsza z kilku) z czyszczenia obozów bandytów Nie przejmowałbym się tym, że później możemy być za mocni, w końcu gra pozwala na pełną dowolność w prowadzeniu rozgrywki
Opublikowano 13 lutego13 lut Po przejechaniu ok 36 km na Siwku wpada ukryty atut zwiększający jego statystki.
Opublikowano 13 lutego13 lut Muszę podejrzeć z ciekawości, ile ja zrobiłem km na koniu. Statystyki zapewne nie uwzględniają dystansu nabitego podczas szybkiej podróży
Opublikowano 13 lutego13 lut Trzeba przyznać, że świetne staty. Wytrzymałość i ładowność ma ciut większe niż Piszczek, tempo i odwaga jednak trochę niższe. No ale mnie by się nie chciało bujać z nim tyle czasu. Poza tym mój koń musi być czarny albo chociaż ciemnoszary.
Opublikowano 13 lutego13 lut Godzinę temu, melkorr napisał(a): Po przejechaniu ok 36 km na Siwku wpada ukryty atut zwiększający jego statystki. Ja mam cholerny problem żeby to wbić bo chwilę sobiepogalopuje i zaraz zasiadam żeby na piechotę po lesie pochodzić i skarbów poszukać a potem zapominam o koniku i do miasta z buta wracam za każdym razem.
Opublikowano 13 lutego13 lut 7 minut temu, kudlaty88 napisał(a): Ja mam cholerny problem żeby to wbić bo chwilę sobiepogalopuje i zaraz zasiadam żeby na piechotę po lesie pochodzić i skarbów poszukać a potem zapominam o koniku i do miasta z buta wracam za każdym razem. "Przyklej" Siwka do ścieżki i poczytaj forum.
Opublikowano 13 lutego13 lut Ta opcja trzymania się drogi przez konia bardzo fajna. Czasem jednak koń potrafi sam z niej zboczyć i robi się mały chaos przez chwilę. Dobrze też, że kolizje z krzakami nie są już problemem.
Opublikowano 13 lutego13 lut Godzinę temu, Butt napisał(a): Trzeba przyznać, że świetne staty. Wytrzymałość i ładowność ma ciut większe niż Piszczek, tempo i odwaga jednak trochę niższe. No ale mnie by się nie chciało bujać z nim tyle czasu. Poza tym mój koń musi być czarny albo chociaż ciemnoszary. Wpadając do stajni na takim ekstra Siwku Henryk dopłaci o wiele niższą kwotę do najlepszego dla siebie konia.
Opublikowano 13 lutego13 lut Czekam na paczyk jakiś popremierowy, a tu klops nie ma nic, aż tak dobrze gra działa w dalszej części?
Opublikowano 13 lutego13 lut Na xsx działa bardzo dobrze, z bugów to jedno drzewko się nie wczytuje koło zielarki i przy kilkukrotnym używaniu quick resume dziwnie miga przy słonecznym dniu a w kuttenberg jednego noc po telepało na schodach w karczmie.