Paolo1986 911 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Na PS5 miałem w prologu jakieś artefakty graficzne. Potem w otwartym świecie nie wczytał się 1 raz kawałek mostu. I raz nie działały mi przyciski góra/dół otwierające mapę i ekwipunek. Musiałem wczytać sejwa, ale na szczęście nie straciłem nic z progresu. Poza tym ok. 1 Cytuj
PiotrekP 2 082 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Mi się tylko koń raz zaklinował i parę razy coś tam lewitiwało w powietrzu. 1 Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 1 godzinę temu, Paolo1986 napisał(a): Ta opcja trzymania się drogi przez konia bardzo fajna. Czasem jednak koń potrafi sam z niej zboczyć i robi się mały chaos przez chwilę. Dobrze też, że kolizje z krzakami nie są już problemem. oj zdarza się, mi przyjebał w gałęzie pare razy przy właśnie autopilocie na koniu. Cytuj
Rotevil 134 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Niedaleko Przytok w drugim akcie jest świetny ukryty quest poboczny, musicie znaleźć i podejść do dziury zakrytej dechami, zupełnie przez przypadek to odkryłem, lubię takie smaczki 2 Cytuj
Paolo1986 911 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Będę pamiętał, pewnie za jakieś kolejne 50 godzin Cytuj
Boomcio 4 292 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Ja się dwa razy na koniu wyjebauem he he w krzakach. W ogóle ta startowa "Płotka" to niezły wariat, odkąd wymaksowałem zaklinacza psów zaczęło jej odbijać. Na dachu jeszcze się nie respawnęła co prawda, ale włazi pomału coraz wyżej. Cytuj
PiotrekP 2 082 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Jak zerknąłem na tą interaktywną mapę to jeszcze sporo do odkrycia mam. Cytuj
TheProrok29 2 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego (edytowane) Może głupie pytanie ale da się sprzedawać konie Kumanów których zabijemy na szlaku? Podjechałem takim wypasionym koniem do Mikołaja i nie pojawiła mi się opcja z czarnym rynkiem koni. Ktoś coś? Edytowane 13 lutego przez TheProrok29 Cytuj
Symeon_88 35 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 30 minut temu, TheProrok29 napisał(a): Może głupie pytanie ale da się sprzedawać konie Kumanów których zabijemy na szlaku? Podjechałem takim wypasionym koniem do Mikołaja i nie pojawiła mi się opcja z czarnym rynkiem koni. Ktoś coś? Czasem trzeba kilka razy próbować podchodzić do niego bo nie zawsze się wyświetla opcja czarnego rynku koni. Warto zaparkować konia blisko niego i próbować. Jak nie to poczekac aż zmieni miejsce , przeparkować konia bliżej niego i znów próbować Co do bugów to mi na xboxie często coś migocze w tle albo dziewnie zachowuje się światło. Kilka razy zgliczował się Siwek w zadaniu fabularnym i Ci z którymi miałem jechać pojechali wpiździet. No i raz w fajnej cutscence podczas wymarszu wojska z zamku nie było w ogóle dźwięku. Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Taka sytuacja zdarza się czasami przy innych kupcach którzy mają dostępne inne opcje dialogowe, nie da się wejść w handel np, czasami też te dialogi się rypią jak ktoś nam się poddaje. Cytuj
PiotrekP 2 082 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Kto pomógł Klarze i odebrał nagrodę? Spoiler 1 Cytuj
Bielik 767 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Panny sa bardzo jurne przyrównując do modeli z poprzedniczki Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego 16 minut temu, Bielik napisał(a): Panny sa bardzo jurne przyrównując do modeli z poprzedniczki Nie wiem czy grasz na PC, ale są już też odpowiednie mody, co by się poczuć jeszcze bardziej jak w Czechach. Cytuj
PiotrekP 2 082 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego Śledzenie postaci to też fajny ficzer, działa nawet przy poruszaniu się pieszo. Cytuj
Paolo1986 911 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Kurde, im więcej jeżdżę na Siwku, tym częściej zbacza mi z drogi albo zrzuca z siodła, jak trafiam na wrogów Jest taki obóz bandytów przy drodze, niedaleko młyna, gdzie parę razy musiałem przejechać i zrzucał mnie z siodła, bo się wystraszyłTo ile jeszcze muszę na nim jeździć, aby poprawiły się te jego statystyki? Zaraz się wqrwię i wymienię go na lepszy model, znalazłem "końskiego pasera" Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 27 minut temu, Paolo1986 napisał(a): To ile jeszcze muszę na nim jeździć, aby poprawiły się te jego statystyki? U mnie wpadło po około Spoiler ~45km z tym że wcześniej trochę przejechałem na kumańskim zdobycznym koniu. Chyba 35 coś takiego musisz wyjeździć. No i bardzo dobry jest po tym Perku, gdzie później Spoiler mamy opcję wymiany na innego ale widać że to opcja dla ludzi co się skupiają na fabule bo SIWEK z tym upgrade jest z 5x lepszy btw w Nebakowie czy jak to się nazywa można wygrać Spoiler dobre siodło dzięki któremu siwek może dźwigać 500+ gratów więc dla zbieraczy super. Trzeba wygrać wyścig po rozmowie ze stajennym, plus też tam za konkurs strzelecki do wygrania ładna kusza. 1 Cytuj
Paolo1986 911 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego No dobra, będę cierpliwy dla niegoPrzyda się też większa ładowność, bo czyszczę teraz te obozy bandytów na zlecenie Spoiler Czerwieniaka z Semina i dużo stuffu wpada. Mógłbym co prawda obładować Siwka i przeładować Henryka, ale dygać z buta kawał drogi nocą nie byłoby najlepszym pomysłem Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Ja tak z początku dużo łaziłem bez konia przeładowany ale plus tego taki że się levelowała siła i witalność. Cytuj
Paolo1986 911 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego @messer88Zauważyłem to, aczkolwiek spore ryzyko spotkania wrogów na drodze. A będąc obładowanym ciężko byłoby się bronić. Biegać się nie da, na konia wsiąść też nie można, więc ucieczka niemożliwa Cytuj
Symeon_88 35 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Czy wam też po odblokowaniu drugiej mapy tak strasznie zamula mapa w menu? Otwiera się długo i działa chyba w 15 fps Mam kolejne bugi: podczas cutscenki były głosy, ale nie było postaci XD na kolejnej cutscence wrogowie atakowali mury zamku w Tpose. No i Siwek zamienił się w Płotke: 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 5 minut temu, Symeon_88 napisał(a): Czy wam też po odblokowaniu drugiej mapy tak strasznie zamula mapa w menu? Otwiera się długo i działa chyba w 15 fps Mam kolejne bugi: podczas cutscenki były głosy, ale nie było postaci XD na kolejnej cutscence wrogowie atakowali mury zamku w Tpose. No i Siwek zamienił się w Płotke: 1 1 Cytuj
Dalhi 259 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Miałem robić inne zadania, ale wpadłem do karczmy, łaźni i jak nie kości to walki na pięści a na koniec poszedłem w las na poszukiwania fantów. Znalazłem jakąś zepsutą siekierę z opowieści dziwnej treści, podobno można ją naprawić przy kowadle, no zobaczymy. Dzisiaj wieczorkiem jeszcze spróbuję znaleźć pierwszy element zbroi Bruncwika, trochę się wczytałem w treść i chyba wiem gdzie rozpocząć. Cytuj
Paolo1986 911 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego 7 minut temu, Dalhi napisał(a): Znalazłem jakąś zepsutą siekierę z opowieści dziwnej treści, podobno można ją naprawić przy kowadle, no zobaczymy. Można, u Radowana. Ja teraz z tym toporkiem paraduję i walczę Cytuj
Boomcio 4 292 Opublikowano 14 lutego Opublikowano 14 lutego Też zamierzałem, ale ktoś mnie w grze poinformował - nauczyciel fachu, że topory są dla prostaków i odpuściłem. Długi miecz jest wspaniały, czasem masywny buzdygan - bo niszczy tarcze i zbroje oponentów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi