Paolo1986 898 Opublikowano piątek o 13:57 Opublikowano piątek o 13:57 Przypominam, że nasz protagonista jest takim właśnie "prostakiem" Cytuj
PiotrekP 2 078 Opublikowano piątek o 14:25 Opublikowano piątek o 14:25 Kolejny bug- pojedynek na arenie. Nie dość że miał być na drewniane miecze, to gość walczył prawdziwym a ja nie mogłem swojego wyciągnąć. Koniec był szybki bo co mu mogłem piąstkami zrobić. Gorzej że pół godziny i 2 wygrane w kości zmarnowane. Cytuj
messer88 6 829 Opublikowano piątek o 14:38 Opublikowano piątek o 14:38 ja sobie wyrobiłem już nawyk częstego sejwa wychodząc do menu bo właśnie takie małe bugi są wkurzające, wczoraj miałem strażnika który np za nic nie reagował na latające obok niego kamyczki a musiałem coś zrobić stealth i to nie żebym miał inny wybór wtedy. inne brońki niby spoko tylko mastera nie ma. Cytuj
PiotrekP 2 078 Opublikowano piątek o 14:45 Opublikowano piątek o 14:45 Dla mnie to tłumaczenie tych sznapsów jest trochę z dupy. Gorsze są tylko autosejwy na 1 slocie. Nie dziwne że ten mod na PC tak chętnie pobierają. Cytuj
Dalhi 250 Opublikowano piątek o 15:04 Opublikowano piątek o 15:04 (edytowane) Ja używam tylko moda na zbieranie ziół z pierwszej osoby, resztę gry biorę na klatę. Do tej pory po około dwudziestu godzinach miałem jeden crash do pulpitu i poza nic co by mnie zmusiło do wczytania zapisu. Jest trochę graficznych glitchy, raz jak głaskałem psa to mnie krzaki wystrzeliły ze dwa metry do góry xd. No ale nie jestem chyba tak daleko w grze jak Wy. No i nadal nie odblokowałem ciosów mistrzowskich, raz byłem u Kocura ale mnie sprał a później się zająłem problemami reszty cyganów. Dzisiaj mam więcej czasu więc dopisuje do listy do zrobienia. Edytowane piątek o 15:04 przez Dalhi 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 549 Opublikowano piątek o 15:16 Opublikowano piątek o 15:16 Ja zarzuciłem paczkę modów zioła + niezawodne mody na lepsze modele postaci (głównie kobiecych), zapisy kuszą, ale bez przesady, zobaczę jak bardzo to wkurzające najpierw :). W niedzielę zaczynam, paczyka przed weekendem już się raczej nie doczekamy. Cytuj
Paolo1986 898 Opublikowano piątek o 15:17 Opublikowano piątek o 15:17 55 minut temu, Butt napisał(a): Pół prostakiem. Dlatego dałem to w cudzysłowie Cytuj
Butt 3 465 Opublikowano piątek o 15:19 Opublikowano piątek o 15:19 Cudzysłów to za mało, nie tylko Heniek jest bękartem szlachcica, ale umie czytać i pisać, a to już nie byle co. Cytuj
Paolo1986 898 Opublikowano piątek o 15:28 Opublikowano piątek o 15:28 Ale wychowany w "prostej" rodzinie. A czy nauczył się czytać, to zależy od gracza Cytuj
PiotrekP 2 078 Opublikowano piątek o 16:53 Opublikowano piątek o 16:53 Przesłuchanie jeńca Spoiler i te "tortury" to śmiech na sali. Liczyłem na rozgrzany pogrzebacz, wyrywanie zębów kleszczami i inne atrakcje, a tu kicha. Próbowałem też konkursów strzeleckich. 5 prób i w każdej 0 punktów. Nie kumam jak tutaj celować, strzała/bełt zawsze leci gdzie indziej. Cytuj
Donatello1991 1 494 Opublikowano piątek o 17:00 Opublikowano piątek o 17:00 6 minut temu, PiotrekP napisał(a): Przesłuchanie jeńca Pokaż ukrytą zawartość i te "tortury" to śmiech na sali. Liczyłem na rozgrzany pogrzebacz, wyrywanie zębów kleszczami i inne atrakcje, a tu kicha. Próbowałem też konkursów strzeleckich. 5 prób i w każdej 0 punktów. Nie kumam jak tutaj celować, strzała/bełt zawsze leci gdzie indziej. Co ty gadasz. Ja wczoraj po 25h pierwszy raz strzelałem z łuku i od razu na luzie wygrałem. Cytuj
messer88 6 829 Opublikowano piątek o 17:02 Opublikowano piątek o 17:02 Lekko poniżej czarnego środka tarczy celuj Cytuj
PiotrekP 2 078 Opublikowano piątek o 18:38 Opublikowano piątek o 18:38 Używałem kuszy i może dlatego. Z łuku od razu poszło, ale "celownik" jeszcze pijany. W gniazda też bez problemu, dropły mi jakieś żetony i wisior do opylenia za marne grosze. Cytuj
Dalhi 250 Opublikowano piątek o 18:52 Opublikowano piątek o 18:52 Przed oddaniem strzału w konkursie proponuję dobrze się rozejrzeć na jakiej pozycji stoisz. W jedynce zdaje się zawsze ustawiało gracza po lewej, tu nie jest to oczywiste i można w nieswoją tarczę walić xd 2 Cytuj
Bielik 766 Opublikowano piątek o 18:53 Opublikowano piątek o 18:53 Z łuku dużo prościej celuje sie niż w jedynce, ale kuszy za chiny nie potrafię wyczuć i opanować. Polowanie na większą zwierzynę też wydaje sie trudniejsze, po otrzymanym strzale potrafi na tyle daleko uciec, że już jej nie widzę w gęstwinach lasu czy pól xD Cytuj
PiotrekP 2 078 Opublikowano piątek o 19:28 Opublikowano piątek o 19:28 @Dalhi to też fakt. Czasem nie sposób od razu zauważyć. Cytuj
Donatello1991 1 494 Opublikowano piątek o 19:49 Opublikowano piątek o 19:49 Ja 30h i jeszcze sobie siedzę w pierwszej lokacji co by odkryć ile się da. Pykam po 1h 2h dziennie, żeby za szybko nie skończyć bo bardzo wciąga i relaksuje ten świat. Czujesz ,że to jest prawdziwe mimo że to Gra. Kurde już czuje żal i pustkę jak to ukończę. 1 Cytuj
Patapon 59 Opublikowano piątek o 19:58 Opublikowano piątek o 19:58 (edytowane) . Edytowane piątek o 19:58 przez Patapon Cytuj
PiotrekP 2 078 Opublikowano piątek o 20:06 Opublikowano piątek o 20:06 Jest tutaj taki vibe jak przy W3 czy RDR2, że chce się zwiedzać mapę i odkrywać miejscówki. 1 Cytuj
Boomcio 4 291 Opublikowano piątek o 21:32 Opublikowano piątek o 21:32 (edytowane) Alle mnie ta pseudoskradankowa, a jednak możliwa do rozwiązania praktycznie na dwa sposoby misja z pomocą dla Spoiler kapitana straży Tomasza diabelnie zamuliła jesuusie. Edytowane piątek o 21:33 przez Boomcio Cytuj
PiotrekP 2 078 Opublikowano piątek o 21:34 Opublikowano piątek o 21:34 @Boomcio pod jej koniec Spoiler Jak prowadzili Fiutka to myślałem że coś zepsułem i powieszą go za jaja. Liczyłem, że po prostu z celi go wyciągną. Cytuj
messer88 6 829 Opublikowano sobota o 07:27 Opublikowano sobota o 07:27 Ale fabuła się nieźle rozkręciła, bdb te misje po Spoiler weselu i dobrze że spędziłem wcześniej te ~30h na łażeniu po lasach i innych aktywnościach, side questach bo tak szczerze to później nawet nie widziałbym miejsca żeby można się tym zająć. I tak coś mi tam niestety przepadło ze względu na to jak się sprawy potoczyły. Cytuj
Paolo1986 898 Opublikowano sobota o 09:51 Opublikowano sobota o 09:51 U mnie też już 30 godzin tej wspaniałej gierki W większości miejsc mam bardzo dobrą reputację i strażnicy mnie pozdrawiają za każdym razemStaram się więc być grzeczny i nie rozrabiaćCały czas trwają też przygotowania do wesela Cytuj
Dalhi 250 Opublikowano sobota o 10:13 Opublikowano sobota o 10:13 Właśnie zakończyłem watek u cyganów, myślałem że będą mnie tam lepiej traktować. Łaźnie nieczynne, z garka jeść nie wolno jeszcze stara baba nastraszyła mnie że kuśka mi przestanie stawać jak użyję jej kości do gry. No ale Kocur to porządny chłopina i w końcu mnie mistrzowskiego ciosu nauczył. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi