KrYcHu_89 2 558 Opublikowano czwartek o 11:02 Opublikowano czwartek o 11:02 40 minut temu, PiotrekP napisał(a): Ja dostałem info o pewnym typku, który zrobił złe to i owo. Idę tam, może da się pokojowo, ale on na mnie z ryjem i mieczem. No to ja to samo, rach ciach i po sprawie. Złupiłem go tylko, wracam do informatora i nawet nie mogę mu o tym powiedzieć. Niby pierdoła, ale choćby odpowiedź "No i dobrze, bo zasłużył", to byłby fajny detal. Czasami są różne problemy ze skryptami, dlatego warto jednak zapisywać często, bo np. zadanie z Pustelnikiem mi się zepsuło, gdyż przypadkowo został zaatakowany przez mojego psa i od tego czasu był wrogiem. No jest to cena wielowątkowości, i tak muszę powiedzieć, że jestem zaskoczony jak to działa na patchu jeszcze day0, bo innego nie było, przy Stalkerze to to nie stało, a jeszcze więcej wielowątkowości i przede wszystkim to działa, tam potrafiło wysypać cały stan świata i lokacji, a tutaj mamy naprawdę pojedyncze rzeczy. Cytuj
Lipa 522 Opublikowano czwartek o 11:06 Opublikowano czwartek o 11:06 Są tu jakieś osoby co od jedynki się odbiły, a z dwójką bawią się świetnie? Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano czwartek o 11:10 Opublikowano czwartek o 11:10 5 minut temu, Lipa napisał(a): Są tu jakieś osoby co od jedynki się odbiły, a z dwójką bawią się świetnie? Ja oceniłem KCD1 na 6-7/10 kończąc w bólach, klasztor dalej mi się śni po nocach i te bugi, tutaj jest 9-10/10, wszystko lepsze, tylko jednak jedynkę mimo wszystko bym przemęczył. Fabularnie to jest jeden ciąg. 1 Cytuj
PiotrekP 2 088 Opublikowano czwartek o 11:31 Opublikowano czwartek o 11:31 Od dwójki można się bardziej odbić niż od jedynki, bo start jest jednak o wiele trudniejszy. Ale szybciej staje się łatwiejsza. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano czwartek o 11:33 Opublikowano czwartek o 11:33 1 minutę temu, PiotrekP napisał(a): Od dwójki można się bardziej odbić niż od jedynki, bo start jest jednak o wiele trudniejszy. Ale szybciej staje się łatwiejsza. No sam początek KCD2 to takie Breath of The Wild trochę :D. Możesz iść sobie gdziekolwiek na cokolwiek i wszędzie dostać wpierdol. 1 Cytuj
Rozi 878 Opublikowano czwartek o 12:05 Opublikowano czwartek o 12:05 Są jakieś znaczące różnice między wersjami na PS, a Xboxa, z korzyściami dla jednej albo drugiej? Cytuj
Symeon_88 35 Opublikowano czwartek o 12:15 Opublikowano czwartek o 12:15 Hehe właśnie się dowiedziałem, że Spoiler Pani Szczepanka spodziewa się dziecka Kto ma wiedzieć ten wie. 1 Cytuj
Paolo1986 911 Opublikowano czwartek o 13:16 Opublikowano czwartek o 13:16 Kurde, w końcu po 50 godzinach dotarłem do drugiego regionu Spoiler Istvan dostał śmierć, na jaką zasłużył, hehe Ta gra to niesamowity pożeracz czasu 1 Cytuj
PiotrekP 2 088 Opublikowano czwartek o 13:24 Opublikowano czwartek o 13:24 Ja to samo zrobiłem. W końcu też wyczyściłem skrzynkę z rupieci, mam tylko to co na sobie, nie licząc rzeczy do craftingu. Cytuj
Dalhi 259 Opublikowano czwartek o 13:48 Opublikowano czwartek o 13:48 Ja również dotarłem do drugiego regionu. Dzisiaj jadę do Kuttenbergu, trzeba zobaczyć jak miasto się prezentuje. W zeszły piątek miałem lekko ponad 20 godzin, a teraz już 50 się zrobiło xd. 1 Cytuj
Paolo1986 911 Opublikowano czwartek o 14:16 Opublikowano czwartek o 14:16 No ja w tym tygodniu też chyba z 30 godzin grałem Cytuj
Butt 3 468 Opublikowano czwartek o 15:41 Opublikowano czwartek o 15:41 Ja w tamtym tygodniu chyba ponad 40 godzin nabiłem, aż zbastowałem w tym tygodniu i tylko we wtorek pograłem ze 2 godzinki. Dopiero w weekend planuje zrobić następną sesję. Cytuj
PiotrekP 2 088 Opublikowano czwartek o 16:02 Opublikowano czwartek o 16:02 Ja w sobotę nadrobię, bo ten cały tydzień to może 3h mi wyjdzie. Ale poodkrywałem sobie drugą mapę, więc będzie co robić. Główny wątek schodzi póki co na dalszy plan. Cytuj
Dalhi 259 Opublikowano czwartek o 16:09 Opublikowano czwartek o 16:09 5 godzin temu, PiotrekP napisał(a): Ja dostałem info o pewnym typku, który zrobił złe to i owo. Idę tam, może da się pokojowo, ale on na mnie z ryjem i mieczem. No to ja to samo, rach ciach i po sprawie. Złupiłem go tylko, wracam do informatora i nawet nie mogę mu o tym powiedzieć. Niby pierdoła, ale choćby odpowiedź "No i dobrze, bo zasłużył", to byłby fajny detal. Tak jeszcze wracając do tego, Spoiler Czy chodzi o dezertera który pobił jedną z dziewczyn z łaźni Smołki? Tych zaraz obok Czarciej Nory? Odpaliłem teraz grę i tak mając w pamięci ten post rozprawiłem się ze zbirem. Po zameldowaniu się z powrotem w łaźni i poinformowaniu Smołki grzecznie podziękowała i dostałem zniżkę. Albo to inne zadanie albo coś u Ciebie nie zadziałało, w grze jest trochę błędów i jie ma co tego wypierać. Cytuj
PiotrekP 2 088 Opublikowano czwartek o 16:15 Opublikowano czwartek o 16:15 @Dalhi tak, to. Tylko ja nie gadałem z osobą o której piszesz. Dzięki za tipa, podejdę tam i pogadam. Cytuj
messer88 6 838 Opublikowano czwartek o 16:52 Opublikowano czwartek o 16:52 Błędy są, czy wkurzający motyw z UI i tym że nie widzimy ile hajsu ma kupiec, inny kupiec ma zbugowane targowanie się no ale gra jest tak świetna że można to wybaczyć. Cytuj
Sedrak 879 Opublikowano wczoraj o 07:52 Opublikowano wczoraj o 07:52 BTW jak wygląda sprawa z krzakami? Cytuj
Dalhi 259 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 32 minuty temu, Sedrak napisał(a): BTW jak wygląda sprawa z krzakami? Jeżeli pytasz czy to przeszkoda nie do przebycia to odpowiedź brzmi nie. Naprawili to, Henryczek trochę zwalnia jak przedziera się przez gąszcz i tyle. 1 Cytuj
PiotrekP 2 088 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu I bardzo dobrze, można gnać na pełnej przez las, skracając sobie drogę Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 30h i znowu noszę worki w tej grze . 1 Cytuj
Dalhi 259 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Podejrzewam że nie ostatni raz xd. Wczoraj byłem w Kuttenbergu, spodziewałem się że fpsy polecą na łeb, ale nic takiego nie miało miejsca. Co prawda nie było dużo NPC dookoła mnie, ale miasto jest duże i robi wrażenie. Trochę pokręciłem się, spotkałem starych znajomych w okolicznościach w jakich podejrzewałem że się znajdą xd, no ale nie brałem żadnych zadań. Wróciłem do karczmy gdzie czeka na mnie moja nowa banda i tam będę kontynuował przygody. Tak btw to kuźnia przy tej norze chyba jest zabugowana, miecz i inne przedmioty przenikają przez kowadło i znacznie to utrudnia kucie. Inne kuźnie nie mają tego problemu, sprawdzałem dwie w okolicy. Cytuj
EDGAR 0 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) CZY WAM TEŻ NA PS5 OBRAZ CO 8-9 SEKUND MIGA ? Edytowane 22 godziny temu przez EDGAR LITERÓWKA Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Wow nie wiedziałem, że mogę zepsuć wykuwanie końskiej podkowy, wszystko jest widać możliwe xD. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi