Dalhi 259 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Ja próbuję przekuć pewien miecz, ale już chyba z pięć razy mi się nie udało. Jednak Hneryczek to bękart a nie syn kowala. Cytuj
XM. 11 298 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 33 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): 30h i znowu noszę worki w tej grze . Po 60h tez będziesz nosił - swoisty odpowiednik noszenia drabiny 1 Cytuj
PiotrekP 2 088 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Jak się założy słuchawki, to "grzechotanie" założonego żelastwa to wyższy poziom immersji. Przynajmniej ja tak mam. Cytuj
Butt 3 468 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 24 minuty temu, Dalhi napisał(a): Podejrzewam że nie ostatni raz xd. Wczoraj byłem w Kuttenbergu, spodziewałem się że fpsy polecą na łeb, ale nic takiego nie miało miejsca. Co prawda nie było dużo NPC dookoła mnie, ale miasto jest duże i robi wrażenie. Trochę pokręciłem się, spotkałem starych znajomych w okolicznościach w jakich podejrzewałem że się znajdą xd, no ale nie brałem żadnych zadań. Wróciłem do karczmy gdzie czeka na mnie moja nowa banda i tam będę kontynuował przygody. Tak btw to kuźnia przy tej norze chyba jest zabugowana, miecz i inne przedmioty przenikają przez kowadło i znacznie to utrudnia kucie. Inne kuźnie nie mają tego problemu, sprawdzałem dwie w okolicy. A pomogłeś starym znajomym? Bo ja próbowałem im pomóc w biały dzień i nie skończyli zbyt dobrze. Nie tylko kuźnia przy norze ma taki bug, widziałem jeszcze co najmniej dwie inne z tym bugiem. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 15 minut temu, PiotrekP napisał(a): Jak się założy słuchawki, to "grzechotanie" założonego żelastwa to wyższy poziom immersji. Przynajmniej ja tak mam. Rozjebało mnie, że jak robi się screeny z photomode, to Henryk czasami mówi "nice one" xD. 1 Cytuj
Dalhi 259 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 12 minut temu, Butt napisał(a): A pomogłeś starym znajomym? Bo ja próbowałem im pomóc w biały dzień i nie skończyli zbyt dobrze. Nie, na razie olałem wszystkie aktywności w mieście i kręcę się po wioskach. @KrYcHu_89 dodali te komentarze Henryczkowi żeby nikt przy skradaniu nie wspomagał się trybem fotograficznym. Cwane pepiczki. 1 Cytuj
PiotrekP 2 088 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu @KrYcHu_89 albo "What a view!" Cytuj
Emtebe 2 604 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Pany, dotarłem do kowala. Kuje żelastwo jak pojebany ale chyba coś się zesrało. Znikła mi opcja handlu u Kowala. Bug czy normalne to? Chciałem kupić materiały do wykuwania ale nie mam opcji handlu, a w wcześniej była. Cytuj
Dalhi 259 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Możliwe że za późno na sprawy biznesowe, spróbuj następnego dnia. Kupcy/rzemieślnicy mają swoje pory kiedy handel jest możliwy. Cytuj
Paolo1986 911 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Godzinę temu, EDGAR napisał(a): CZY WAM TEŻ NA PS5 OBRAZ CO 8-9 SEKUND MIGA ? Jak dzisiaj byłem w obozie Zygmunta, to takie migawki właśnie miałem. Cytuj
EDGAR 0 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, Paolo1986 napisał(a): Jak dzisiaj byłem w obozie Zygmunta, to takie migawki właśnie miałem. Zobacz czy jak wejdziesz w mapę czy tez masz ? Jak gram na stałych 60 klatkach to tego nie ma a jak tv podbija odświeżanie do 80 to są takie migawki co 8-9 sekund Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Na PC zero migawek, jak coś. W niestabilnych 144 FPS z VRR. Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Brzmi jak problem z tego wątku na Reddicie. Edytowane 21 godzin temu przez Antihero_ Cytuj
PiotrekP 2 088 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Fajnie się ten komplet prezentuje, jeszcze wleciał nowy długi miecz. 2 Cytuj
messer88 6 838 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 3 godziny temu, Butt napisał(a): Nie tylko kuźnia przy norze ma taki bug, widziałem jeszcze co najmniej dwie inne z tym bugiem. w suchodole chyba 1 przy zamku, a kowal we wsi obok nie mogę się z nim targować bo wszystko przechodzi jako sprzedaż Cytuj
Hubert249 4 325 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Tak sobie myślę, że dubbing byłby zdecydowanie lepszy, gdyby to Czesi podkładali głosy, pod angielska ścieżkę. Te mocno brytyjskie akcenty i kaleczenie słowiańskich nazw i imion jest beznadziejne 1 Cytuj
Rozi 878 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu To czemu nie grasz po czesku? 1 1 Cytuj
standby 1 729 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Godzinę temu, Hubert249 napisał(a): Tak sobie myślę, że dubbing byłby zdecydowanie lepszy, gdyby to Czesi podkładali głosy, pod angielska ścieżkę. Te mocno brytyjskie akcenty i kaleczenie słowiańskich nazw i imion jest beznadziejne XDDDDD Cytuj
Hubert249 4 325 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Godzinę temu, Rozi napisał(a): To czemu nie grasz po czesku? Próbowałem Cytuj
Paolo1986 911 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Czeski dubbing jest zajebisty, Spoiler Kurva! gram z nim od początku i ani myślę zmieniać na angielski Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Teraz, Paolo1986 napisał(a): Czeski dubbing jest zajebisty, Pokaż ukrytą zawartość Kurva! gram z nim od początku i ani myślę zmieniać na angielski Przekleństwa w angielskim zostały czeskie :). Zadanie z "dzwonem" to jakiś hardkor dla mojego Henryczka, oj będzie duża danina. Cytuj
Paolo1986 911 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Przekleństwa w angielskim zostały czeskie Być może, nawet nie sprawdzałem. Ale i tak zostaję przy czeskim Cytuj
PiotrekP 2 088 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu A mi się ten eng dubbing podoba. Mogliby zrobić takie KCD w angielskich klimatach. Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Nadużywanie "zapisz i wyjść" powinno być refundowane z NFZ. 1 Cytuj
Hubert249 4 325 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Czemu ja taki wypierdol wyłapuje od randomów na trasie? Lecę z misja dla mlynarza i muszę omijać przeciwników. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi