Opublikowano 21 lutego21 lut Ja próbuję przekuć pewien miecz, ale już chyba z pięć razy mi się nie udało. Jednak Hneryczek to bękart a nie syn kowala.
Opublikowano 21 lutego21 lut 33 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): 30h i znowu noszę worki w tej grze . Po 60h tez będziesz nosił - swoisty odpowiednik noszenia drabiny
Opublikowano 21 lutego21 lut Jak się założy słuchawki, to "grzechotanie" założonego żelastwa to wyższy poziom immersji. Przynajmniej ja tak mam.
Opublikowano 21 lutego21 lut 24 minuty temu, Dalhi napisał(a): Podejrzewam że nie ostatni raz xd. Wczoraj byłem w Kuttenbergu, spodziewałem się że fpsy polecą na łeb, ale nic takiego nie miało miejsca. Co prawda nie było dużo NPC dookoła mnie, ale miasto jest duże i robi wrażenie. Trochę pokręciłem się, spotkałem starych znajomych w okolicznościach w jakich podejrzewałem że się znajdą xd, no ale nie brałem żadnych zadań. Wróciłem do karczmy gdzie czeka na mnie moja nowa banda i tam będę kontynuował przygody. Tak btw to kuźnia przy tej norze chyba jest zabugowana, miecz i inne przedmioty przenikają przez kowadło i znacznie to utrudnia kucie. Inne kuźnie nie mają tego problemu, sprawdzałem dwie w okolicy. A pomogłeś starym znajomym? Bo ja próbowałem im pomóc w biały dzień i nie skończyli zbyt dobrze. Nie tylko kuźnia przy norze ma taki bug, widziałem jeszcze co najmniej dwie inne z tym bugiem.
Opublikowano 21 lutego21 lut 15 minut temu, PiotrekP napisał(a): Jak się założy słuchawki, to "grzechotanie" założonego żelastwa to wyższy poziom immersji. Przynajmniej ja tak mam. Rozjebało mnie, że jak robi się screeny z photomode, to Henryk czasami mówi "nice one" xD.
Opublikowano 21 lutego21 lut 12 minut temu, Butt napisał(a): A pomogłeś starym znajomym? Bo ja próbowałem im pomóc w biały dzień i nie skończyli zbyt dobrze. Nie, na razie olałem wszystkie aktywności w mieście i kręcę się po wioskach. @KrYcHu_89 dodali te komentarze Henryczkowi żeby nikt przy skradaniu nie wspomagał się trybem fotograficznym. Cwane pepiczki.
Opublikowano 21 lutego21 lut Pany, dotarłem do kowala. Kuje żelastwo jak pojebany ale chyba coś się zesrało. Znikła mi opcja handlu u Kowala. Bug czy normalne to? Chciałem kupić materiały do wykuwania ale nie mam opcji handlu, a w wcześniej była.
Opublikowano 21 lutego21 lut Możliwe że za późno na sprawy biznesowe, spróbuj następnego dnia. Kupcy/rzemieślnicy mają swoje pory kiedy handel jest możliwy.
Opublikowano 21 lutego21 lut Godzinę temu, EDGAR napisał(a): CZY WAM TEŻ NA PS5 OBRAZ CO 8-9 SEKUND MIGA ? Jak dzisiaj byłem w obozie Zygmunta, to takie migawki właśnie miałem.
Opublikowano 21 lutego21 lut 1 minutę temu, Paolo1986 napisał(a): Jak dzisiaj byłem w obozie Zygmunta, to takie migawki właśnie miałem. Zobacz czy jak wejdziesz w mapę czy tez masz ? Jak gram na stałych 60 klatkach to tego nie ma a jak tv podbija odświeżanie do 80 to są takie migawki co 8-9 sekund
Opublikowano 21 lutego21 lut Brzmi jak problem z tego wątku na Reddicie. Edytowane 21 lutego21 lut przez Antihero_
Opublikowano 21 lutego21 lut 3 godziny temu, Butt napisał(a): Nie tylko kuźnia przy norze ma taki bug, widziałem jeszcze co najmniej dwie inne z tym bugiem. w suchodole chyba 1 przy zamku, a kowal we wsi obok nie mogę się z nim targować bo wszystko przechodzi jako sprzedaż
Opublikowano 21 lutego21 lut Tak sobie myślę, że dubbing byłby zdecydowanie lepszy, gdyby to Czesi podkładali głosy, pod angielska ścieżkę. Te mocno brytyjskie akcenty i kaleczenie słowiańskich nazw i imion jest beznadziejne
Opublikowano 21 lutego21 lut Godzinę temu, Hubert249 napisał(a): Tak sobie myślę, że dubbing byłby zdecydowanie lepszy, gdyby to Czesi podkładali głosy, pod angielska ścieżkę. Te mocno brytyjskie akcenty i kaleczenie słowiańskich nazw i imion jest beznadziejne XDDDDD
Opublikowano 21 lutego21 lut Czeski dubbing jest zajebisty, Spoiler Kurva! gram z nim od początku i ani myślę zmieniać na angielski
Opublikowano 21 lutego21 lut Teraz, Paolo1986 napisał(a): Czeski dubbing jest zajebisty, Pokaż ukrytą zawartość Kurva! gram z nim od początku i ani myślę zmieniać na angielski Przekleństwa w angielskim zostały czeskie :). Zadanie z "dzwonem" to jakiś hardkor dla mojego Henryczka, oj będzie duża danina.
Opublikowano 21 lutego21 lut 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Przekleństwa w angielskim zostały czeskie Być może, nawet nie sprawdzałem. Ale i tak zostaję przy czeskim
Opublikowano 21 lutego21 lut A mi się ten eng dubbing podoba. Mogliby zrobić takie KCD w angielskich klimatach.
Opublikowano 21 lutego21 lut Czemu ja taki wypierdol wyłapuje od randomów na trasie? Lecę z misja dla mlynarza i muszę omijać przeciwników.