Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance II

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
33 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

30h i znowu noszę worki w tej grze :fsg:.

Po 60h tez będziesz nosił - swoisty odpowiednik noszenia drabiny

• Lubię! 1
Opublikowano
24 minuty temu, Dalhi napisał(a):

Podejrzewam że nie ostatni raz xd.

Wczoraj byłem w Kuttenbergu, spodziewałem się że fpsy polecą na łeb, ale nic takiego nie miało miejsca. Co prawda nie było dużo NPC dookoła mnie, ale miasto jest duże i robi wrażenie.

Trochę pokręciłem się, spotkałem starych znajomych w okolicznościach w jakich podejrzewałem że się znajdą xd, no ale nie brałem żadnych zadań. Wróciłem do karczmy gdzie czeka na mnie moja nowa banda i tam będę kontynuował przygody.

Tak btw to kuźnia przy tej norze chyba jest zabugowana, miecz i inne przedmioty przenikają przez kowadło i znacznie to utrudnia kucie. Inne kuźnie nie mają tego problemu, sprawdzałem dwie w okolicy. 

A pomogłeś starym znajomym? Bo ja próbowałem im pomóc w biały dzień i nie skończyli zbyt dobrze. :yao:

Nie tylko kuźnia przy norze ma taki bug, widziałem jeszcze co najmniej dwie inne z tym bugiem.

Opublikowano
15 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Jak się założy słuchawki, to "grzechotanie" założonego żelastwa to wyższy poziom immersji. Przynajmniej ja tak mam.

Rozjebało mnie, że jak robi się screeny z photomode, to Henryk czasami mówi "nice one" xD. 

• This 1
Opublikowano
12 minut temu, Butt napisał(a):

A pomogłeś starym znajomym? Bo ja próbowałem im pomóc w biały dzień i nie skończyli zbyt dobrze. :yao:

Nie, na razie olałem wszystkie aktywności w mieście i kręcę się po wioskach.

@KrYcHu_89 dodali te komentarze Henryczkowi żeby nikt przy skradaniu nie wspomagał się trybem fotograficznym. Cwane pepiczki.

• Haha 1
Opublikowano

Pany, dotarłem do kowala. Kuje żelastwo jak pojebany ale chyba coś się zesrało.

Znikła mi opcja handlu u Kowala. Bug czy normalne to?

Chciałem kupić materiały do wykuwania ale nie mam opcji handlu, a w wcześniej była.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo1986 napisał(a):

Jak dzisiaj byłem w obozie Zygmunta, to takie migawki właśnie miałem.

Zobacz czy jak wejdziesz w mapę czy tez masz ? Jak gram na stałych 60 klatkach to tego nie ma a jak tv podbija odświeżanie do 80 to są takie migawki co 8-9 sekund

Opublikowano
3 godziny temu, Butt napisał(a):

Nie tylko kuźnia przy norze ma taki bug, widziałem jeszcze co najmniej dwie inne z tym bugiem.

w suchodole chyba 1 przy zamku, a kowal we wsi obok nie mogę się z nim targować bo wszystko przechodzi jako sprzedaż 

Opublikowano
Godzinę temu, Hubert249 napisał(a):

Tak sobie myślę, że dubbing byłby zdecydowanie lepszy, gdyby to Czesi podkładali głosy, pod angielska ścieżkę. 

Te mocno brytyjskie akcenty i kaleczenie słowiańskich nazw i imion jest beznadziejne :/

XDDDDD 

Opublikowano
Teraz, Paolo1986 napisał(a):

Czeski dubbing jest zajebisty,

Pokaż ukrytą zawartość

Kurva!

gram z nim od początku i ani myślę zmieniać na angielski:)

Przekleństwa w angielskim zostały czeskie :). 

Zadanie z "dzwonem" to jakiś hardkor dla mojego Henryczka, oj będzie duża danina.