Hubert249 4 330 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 3 minuty temu, _Red_ napisał(a): Czyzby mi sie zbugowal quest z poszukiwaniem psa? Polazlem tam gdzie marker (koło ciała bandyty i nadgryzionego jelenia), ale dalszych kroków juz nie mam, a Bożeny (do której wg poradników powinienem zagadac) nie ma w chacie 24h... Podejdź do jelenia. Cytuj
_Red_ 12 117 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 14 minut temu, Hubert249 napisał(a): Podejdź do jelenia. Juz wokół niego krążyłem, ale nie ma interakcji, nie ma Bożeny... Za to jest mozliwa pogadanka z oberżysta w Troskowicach, ale wiem to tylko dzieki opisowi. Juz sie boje, czy bedzie więcej jakichś kwiatków mogących zepsuć questy. Cytuj
KrYcHu_89 2 554 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 2 minuty temu, _Red_ napisał(a): Juz wokół niego krążyłem, ale nie ma interakcji, nie ma Bożeny... Za to jest mozliwa pogadanka z oberżysta w Troskowicach, ale wiem to tylko dzieki opisowi. Juz sie boje, czy bedzie więcej jakichś kwiatków mogących zepsuć questy. W tej grze często tak jest, że nie ma kroków, graj dalej, eksploruj, to się odblokuje. Quest z psem jest dosyć "dowolny" i może trwać naprawdę dużo czasu. Btw 40h za mną, gdzie jest do kutwy to duże miasto xD? Teraz mam jakiś punkt zwrotny, czy na długo blokuje mi się pierwsza mapka? W sumie wszystko porobione chyba, więc płakał nie będę. Cytuj
Boomcio 4 296 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Nastąpi długi ciąg fabularny i bardzo fajny. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 554 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Btw brak Bożeny przez dłuższą ilość czasu może też oznaczać, że została zamordowana. @_Red_. Nie jest to niestety Dragon's Dogma, więc no cóż, tak to już jest w Średniowieczu, wyczytałem, że jeden typ też jej nie widział długo w chacie, a potem niestety znalazł ją martwą, zabitą przez randoma. Nie zepsuje to jednak questa psa raczej. Cytuj
Qbon 408 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ja wczoraj po 60h dopiero dotarłem na drugą mapę. Cytuj
Butt 3 471 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ja miałem śmieszną sytuację, że zdrajca od rywali mógł nam pomóc w czasie zasadzki. Po wszystkim jak zacząłem rabować zwłoki, to gościu zaczął się wydzierać, że okradam martwego. Po czym zaczął z buta biec do byłych kompanów, żeby na mnie donieść. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 554 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Z tą Bożeną to grubo, nie wiedziałem, że tak się może stać. Gra 100/10. Spoiler 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi