Hubert249 4 336 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego 3 minuty temu, _Red_ napisał(a): Czyzby mi sie zbugowal quest z poszukiwaniem psa? Polazlem tam gdzie marker (koło ciała bandyty i nadgryzionego jelenia), ale dalszych kroków juz nie mam, a Bożeny (do której wg poradników powinienem zagadac) nie ma w chacie 24h... Podejdź do jelenia. Cytuj
_Red_ 12 127 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego 14 minut temu, Hubert249 napisał(a): Podejdź do jelenia. Juz wokół niego krążyłem, ale nie ma interakcji, nie ma Bożeny... Za to jest mozliwa pogadanka z oberżysta w Troskowicach, ale wiem to tylko dzieki opisowi. Juz sie boje, czy bedzie więcej jakichś kwiatków mogących zepsuć questy. Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego 2 minuty temu, _Red_ napisał(a): Juz wokół niego krążyłem, ale nie ma interakcji, nie ma Bożeny... Za to jest mozliwa pogadanka z oberżysta w Troskowicach, ale wiem to tylko dzieki opisowi. Juz sie boje, czy bedzie więcej jakichś kwiatków mogących zepsuć questy. W tej grze często tak jest, że nie ma kroków, graj dalej, eksploruj, to się odblokuje. Quest z psem jest dosyć "dowolny" i może trwać naprawdę dużo czasu. Btw 40h za mną, gdzie jest do kutwy to duże miasto xD? Teraz mam jakiś punkt zwrotny, czy na długo blokuje mi się pierwsza mapka? W sumie wszystko porobione chyba, więc płakał nie będę. Cytuj
Boomcio 4 318 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Nastąpi długi ciąg fabularny i bardzo fajny. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Btw brak Bożeny przez dłuższą ilość czasu może też oznaczać, że została zamordowana. @_Red_. Nie jest to niestety Dragon's Dogma, więc no cóż, tak to już jest w Średniowieczu, wyczytałem, że jeden typ też jej nie widział długo w chacie, a potem niestety znalazł ją martwą, zabitą przez randoma. Nie zepsuje to jednak questa psa raczej. Cytuj
Qbon 423 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Ja wczoraj po 60h dopiero dotarłem na drugą mapę. Cytuj
Butt 3 491 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Ja miałem śmieszną sytuację, że zdrajca od rywali mógł nam pomóc w czasie zasadzki. Po wszystkim jak zacząłem rabować zwłoki, to gościu zaczął się wydzierać, że okradam martwego. Po czym zaczął z buta biec do byłych kompanów, żeby na mnie donieść. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Z tą Bożeną to grubo, nie wiedziałem, że tak się może stać. Gra 100/10. Spoiler 1 1 Cytuj
Dalhi 276 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego 8 godzin temu, _Red_ napisał(a): Juz wokół niego krążyłem, ale nie ma interakcji, nie ma Bożeny... Za to jest mozliwa pogadanka z oberżysta w Troskowicach, ale wiem to tylko dzieki opisowi. Juz sie boje, czy bedzie więcej jakichś kwiatków mogących zepsuć questy. Czasem trzeba się pokręcić we wskazanym miejscu, obejrzeć dookoła podejrzany obiekt, czasem pod dziwnym kątem pojawia się możliwość wejścia w interakcję z przedmiotami, ale nie zdarzyło się u mnie żeby takiej opcji nie było. Gra nie zawsze wszystko palcem pokazuje i wymaga nieco własnej inwencji i chwili poświęconej na poszukiwania wskazówek. Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Sam ostatnio szukałem grobu. Niby to fajne, bo nie masz znacznika na celu, tylko często nie mały obszar do poszukiwań. Cytuj
messer88 6 919 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Z npc I interakcjami jeszcze wchodzi w grę godzina. Np kowal po robocie nie robi za sklep, chociaż jak to npc questowy to nawet w nocy powinno się go obudzić i jest właściwy dialog. Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Przyznać się, kto ma dodatki wynik w grze w gości? Zbieram ostre baty, mam mnóstwo kości, ale większość totalnie nic nie daje :D. Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Ja odpuściłem granie w kości w tej częściTak jak piszesz, ciężko cokolwiek ugrać, jak praktycznie każdy przeciwnik wyrzuca kombosy co chwilę Cytuj
Dalhi 276 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego 8 przegranych, 10 wygranych pokazuje mi 0 wygranych groszy, ale raczej jestem na plusie bo ostatnio kilka partii o 100 groszy i odznaki wygrałem. Przegrywałem sporo na początku ale o mniejsze pieniądze. No i ominąłem turniej na pewnym wydarzeniu fabularnym, jakoś tak wyszło że czasu na to zabrakło. Cytuj
Butt 3 491 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Przyznać się, kto ma dodatki wynik w grze w gości? Zbieram ostre baty, mam mnóstwo kości, ale większość totalnie nic nie daje :D. Ja mam dodatni, używam kości 2 diabelska, 2 cy i po jednej lu i fer. Diabelska ma ikonę diabła zamiast jedynki, która robi za dziką kartę. A kości lu cy fer dają jakieś combo jak są razem. W szczególności cy, dlatego mam 2. No i wszystkie są niebieskie, więc ładnie to wygląda. Nie jest to zestaw gwarantujący 100% wygranych, ale rzadko z nim przegrywam. Przynajmniej są jakieś emocje. Jak chcesz oszukiwać i zawsze wygrywać to zbierz chociaż ze 3-4 kości Św. Antiocha, one zawsze wyrzucają trójkę. Ale nie ma w tym żadnej frajdy. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego 3 godziny temu, Dalhi napisał(a): 8 przegranych, 10 wygranych pokazuje mi 0 wygranych groszy, ale raczej jestem na plusie bo ostatnio kilka partii o 100 groszy i odznaki wygrałem. Przegrywałem sporo na początku ale o mniejsze pieniądze. No i ominąłem turniej na pewnym wydarzeniu fabularnym, jakoś tak wyszło że czasu na to zabrakło. Tak, z tymi groszami mam wrażenie, że coś źle zlicza wyniki. Cytuj
Butt 3 491 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Ja mam 23 wygrane do 10 przegranych i też pokazuje 0 groszy. Cytuj
messer88 6 919 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Może kilka razy grałem, jakoś najmniej lubiana przeze mnie aktywność. Wolę zawody strzeleckie. Cytuj
Boomcio 4 318 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego W kości dobrze się pyka, masa partyjek zrobiona i sporo kości różnorodnych jest, za jedną nawet kiedyś zabiłem choć nie była tego warta. Cytuj
Ölschmitz 1 571 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego ja mam 4 kostki antiocha, one zawsze wyrzucaja "3" do tego dwie "trojkowe" czy cos takiego co czesto wyrzucaja trojki. nie da sie przegrac. co rzut mam 4 gwarantowane trojki + dwie roznie. ale zazwyczaj jest to cos w rodzaju 3 3 3 3 3 5 albo kolo tego. Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego 48 minut temu, Ölschmitz napisał(a): ja mam 4 kostki antiocha, one zawsze wyrzucaja "3" do tego dwie "trojkowe" czy cos takiego co czesto wyrzucaja trojki. nie da sie przegrac. co rzut mam 4 gwarantowane trojki + dwie roznie. ale zazwyczaj jest to cos w rodzaju 3 3 3 3 3 5 albo kolo tego. Gdzie są te kostki "3", mam jedną tylko :/. Cytuj
Ölschmitz 1 571 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego 5 minutes ago, KrYcHu_89 said: Gdzie są te kostki "3", mam jedną tylko :/. a juz nie pamietam, ale ja otwieram kazda skrzynie na ktora wpadne, ot wpadly. jedna na 99% jest w czarciej norze, gdzies chyba na gorze w skrzyni. Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Też mam 1 kostkę antiocha, ale nie wiem, gdzie ją znalazłem. Może jak wpadną 2 kolejne, to zacznę grać Cytuj
MichAelis 5 656 Opublikowano 24 lutego Opublikowano 24 lutego Czy wygrywam czy nie, zawsze po kilku dniach ciężkiej orki Henrykiem siadam sobie pograć w kości o zachodzie słońca. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi