Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance II

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem na drugiej mapce taki bug w którejś oberży. Mam tam wykupione na stałe miejsce do spania. Taka mała komórka bez drzwi, gdzie mnie zawsze wyganiali jak wchodziłem tam po godzinach zamknięcia, o ile mnie przyłapali. Raz jak byłem przeciążony, ledwo żywy po walkach z bandytami, w dodatku Henryczkowi już się oczy zamykały, bo dawno nie spał, to jakaś kurwa gosposia mnie zauważyła i obudziła zaraz po położeniu się. Tak się wkurzyłem, że ją zaciukałem i wyrzuciłem truchło w krzaki za stodołą, po czym poszedłem smacznie spać. Nikt się nie skapnął. :kaz:

Opublikowano
18 minut temu, Butt napisał(a):

Miałem na drugiej mapce taki bug w którejś oberży. Mam tam wykupione na stałe miejsce do spania. Taka mała komórka bez drzwi, gdzie mnie zawsze wyganiali jak wchodziłem tam po godzinach zamknięcia, o ile mnie przyłapali. Raz jak byłem przeciążony, ledwo żywy po walkach z bandytami, w dodatku Henryczkowi już się oczy zamykały, bo dawno nie spał, to jakaś kurwa gosposia mnie zauważyła i obudziła zaraz po położeniu się. Tak się wkurzyłem, że ją zaciukałem i wyrzuciłem truchło w krzaki za stodołą, po czym poszedłem smacznie spać. Nikt się nie skapnął. :kaz:

Pewnie za jakiś czas się skapną, więc uważaj, jak tam się pojawisz:Coolface:

Opublikowano
25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Skończył ktoś już główny wątek, 100h leciutko, co nie? 

Tak, wczoraj skończyłem, około 110 godzin na liczniku. Jeszcze trochę pogram sobie, bo mam parę pierdół do zrobienia. No i mój prywatny projekt - zaszlachtowanie wszystkich mieszkańców Troskowic. :kratoswoke:Nie wiem czy to jakiś bug czy przez wydarzenia z gry, ale na pierwszej mapie mam wszędzie reputację na czerwono. Gdzie nie wejdę to jadą po mnie jak Ferdek po Boczku.

• Plusik 2
Opublikowano
3 godziny temu, Paolo1986 napisał(a):

Też mam 1 kostkę antiocha, ale nie wiem, gdzie ją znalazłem. Może jak wpadną 2 kolejne, to zacznę grać:D

Czyszczę ostatnie znaczniki na pierwszej mapie i jedną kostkę znalazłem teraz w ciekawym miejscu koło młyna w Dolnym Seminie - miejscówka zwie się Pszczele ule. Była w jednym ulu.

• Dzięki 1
Opublikowano

Po ubiciu każdego w wiosce kara wynosi 78k. Niestety niektórzy są nieśmiertelni, jak np. wójt. Teraz jeszcze odwiedzę zamek Troski, tam też wyrównam rachunki. 

E: Von Bergow pojechał w delegację i od razu wszyscy odsypiają na robocie. :kekw:

xd2.jpg

• Plusik 2
  • Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, Paolo1986 napisał(a):

Ciekawe, że nie od razu stryczek grozi za tyle trupów:sonkassie:

Ja bym przyjął teraz karę, a potem drugi raz dokonał zbrodni:kratoswoke:

Pokaż ukrytą zawartość

:kekw:

Może i grozi, tylko kto miałby mnie ukarać? :Coolface:  Niesamowite jakim Henryk jest koksem pod koniec gry. Jak byłem tam na zamku podczas fabuły, to bałem się krzywo spojrzeć na strażników, a teraz lecę z nimi jak przecinak.

Opublikowano

Wczoraj w nocy robiłem ten quest ważny fabularny ciągle będąc obciążonym, co by staty rosły i loot nie zniknął, prawdziwy hardkor biec przez las w ten sposób :CoolStoryBro:. Do tego

Spoiler

po torturach

miałem 5 z każdej statystyki.