PiotrekP 2 103 Opublikowano poniedziałek o 14:14 Opublikowano poniedziałek o 14:14 Ja bym chciał pójść spać, ale drzwi z wyrkiem zamknięte. Jakim cudem to przeoczyli. Cytuj
KrYcHu_89 2 568 Opublikowano poniedziałek o 14:45 Opublikowano poniedziałek o 14:45 29 minut temu, PiotrekP napisał(a): Ja bym chciał pójść spać, ale drzwi z wyrkiem zamknięte. Jakim cudem to przeoczyli. Gdzie? Cytuj
PiotrekP 2 103 Opublikowano poniedziałek o 15:18 Opublikowano poniedziałek o 15:18 Chodzi o to zamykanie drzwi w nocy. Cytuj
Butt 3 483 Opublikowano poniedziałek o 15:35 Opublikowano poniedziałek o 15:35 Miałem na drugiej mapce taki bug w którejś oberży. Mam tam wykupione na stałe miejsce do spania. Taka mała komórka bez drzwi, gdzie mnie zawsze wyganiali jak wchodziłem tam po godzinach zamknięcia, o ile mnie przyłapali. Raz jak byłem przeciążony, ledwo żywy po walkach z bandytami, w dodatku Henryczkowi już się oczy zamykały, bo dawno nie spał, to jakaś kurwa gosposia mnie zauważyła i obudziła zaraz po położeniu się. Tak się wkurzyłem, że ją zaciukałem i wyrzuciłem truchło w krzaki za stodołą, po czym poszedłem smacznie spać. Nikt się nie skapnął. Cytuj
KrYcHu_89 2 568 Opublikowano poniedziałek o 15:35 Opublikowano poniedziałek o 15:35 Normalnie Biały Lotos. Cytuj
Paolo1986 915 Opublikowano poniedziałek o 15:54 Opublikowano poniedziałek o 15:54 18 minut temu, Butt napisał(a): Miałem na drugiej mapce taki bug w którejś oberży. Mam tam wykupione na stałe miejsce do spania. Taka mała komórka bez drzwi, gdzie mnie zawsze wyganiali jak wchodziłem tam po godzinach zamknięcia, o ile mnie przyłapali. Raz jak byłem przeciążony, ledwo żywy po walkach z bandytami, w dodatku Henryczkowi już się oczy zamykały, bo dawno nie spał, to jakaś kurwa gosposia mnie zauważyła i obudziła zaraz po położeniu się. Tak się wkurzyłem, że ją zaciukałem i wyrzuciłem truchło w krzaki za stodołą, po czym poszedłem smacznie spać. Nikt się nie skapnął. Pewnie za jakiś czas się skapną, więc uważaj, jak tam się pojawisz Cytuj
Butt 3 483 Opublikowano poniedziałek o 16:02 Opublikowano poniedziałek o 16:02 To już było dawno temu, więc raczej małe szanse. Cytuj
KrYcHu_89 2 568 Opublikowano poniedziałek o 16:58 Opublikowano poniedziałek o 16:58 Skończył ktoś już główny wątek, 100h leciutko, co nie? Cytuj
messer88 6 856 Opublikowano poniedziałek o 17:06 Opublikowano poniedziałek o 17:06 Wydaje mi się że główny wątek to można i w 50 zrobić, sugeruje się % w dashu PS5. Cytuj
KrYcHu_89 2 568 Opublikowano poniedziałek o 17:18 Opublikowano poniedziałek o 17:18 12 minut temu, messer88 napisał(a): Wydaje mi się że główny wątek to można i w 50 zrobić, sugeruje się % w dashu PS5. Mam nadzieję, że będzie można normalnie grać po zakończeniu. Cytuj
messer88 6 856 Opublikowano poniedziałek o 17:22 Opublikowano poniedziałek o 17:22 Ja mam 80% a na drugiej mapie zrobiłem z głównych questów może Spoiler 3 Cytuj
Butt 3 483 Opublikowano poniedziałek o 17:27 Opublikowano poniedziałek o 17:27 25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Skończył ktoś już główny wątek, 100h leciutko, co nie? Tak, wczoraj skończyłem, około 110 godzin na liczniku. Jeszcze trochę pogram sobie, bo mam parę pierdół do zrobienia. No i mój prywatny projekt - zaszlachtowanie wszystkich mieszkańców Troskowic. Nie wiem czy to jakiś bug czy przez wydarzenia z gry, ale na pierwszej mapie mam wszędzie reputację na czerwono. Gdzie nie wejdę to jadą po mnie jak Ferdek po Boczku. 2 Cytuj
Butt 3 483 Opublikowano poniedziałek o 17:43 Opublikowano poniedziałek o 17:43 3 godziny temu, Paolo1986 napisał(a): Też mam 1 kostkę antiocha, ale nie wiem, gdzie ją znalazłem. Może jak wpadną 2 kolejne, to zacznę grać Czyszczę ostatnie znaczniki na pierwszej mapie i jedną kostkę znalazłem teraz w ciekawym miejscu koło młyna w Dolnym Seminie - miejscówka zwie się Pszczele ule. Była w jednym ulu. 1 Cytuj
Butt 3 483 Opublikowano poniedziałek o 19:44 Opublikowano poniedziałek o 19:44 Ma ktoś pożyczyć do dziesiątego 52k groszy? 1 3 Cytuj
Donatello1991 1 501 Opublikowano poniedziałek o 19:48 Opublikowano poniedziałek o 19:48 4 minuty temu, Butt napisał(a): Ma ktoś pożyczyć do dziesiątego 52k groszy? Haha o uj Cytuj
PiotrekP 2 103 Opublikowano poniedziałek o 20:17 Opublikowano poniedziałek o 20:17 Hang on, guys! Spoiler Cytuj
Butt 3 483 Opublikowano poniedziałek o 20:27 Opublikowano poniedziałek o 20:27 Po ubiciu każdego w wiosce kara wynosi 78k. Niestety niektórzy są nieśmiertelni, jak np. wójt. Teraz jeszcze odwiedzę zamek Troski, tam też wyrównam rachunki. E: Von Bergow pojechał w delegację i od razu wszyscy odsypiają na robocie. 2 1 Cytuj
Paolo1986 915 Opublikowano poniedziałek o 20:41 Opublikowano poniedziałek o 20:41 Ciekawe, że nie od razu stryczek grozi za tyle trupów Ja bym przyjął teraz karę, a potem drugi raz dokonał zbrodni Spoiler Cytuj
KrYcHu_89 2 568 Opublikowano poniedziałek o 20:43 Opublikowano poniedziałek o 20:43 Jestem po bardzo ważnym momencie fabuły i 45h grania i jestem pod wrażeniem, że według Steam już 45% graczy tam doszło. Szokujące liczby. Cytuj
Butt 3 483 Opublikowano poniedziałek o 21:36 Opublikowano poniedziałek o 21:36 50 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Ciekawe, że nie od razu stryczek grozi za tyle trupów Ja bym przyjął teraz karę, a potem drugi raz dokonał zbrodni Pokaż ukrytą zawartość Może i grozi, tylko kto miałby mnie ukarać? Niesamowite jakim Henryk jest koksem pod koniec gry. Jak byłem tam na zamku podczas fabuły, to bałem się krzywo spojrzeć na strażników, a teraz lecę z nimi jak przecinak. Cytuj
PiotrekP 2 103 Opublikowano wtorek o 07:33 Opublikowano wtorek o 07:33 To polowanie na kłusowników to trochę z dupy jest Spoiler -jesteś kłusownikiem? -no w sumie tak -to idziesz ze mną do wójta, powieszą cię! -no dobra, chodźmy 2 Cytuj
messer88 6 856 Opublikowano wtorek o 07:44 Opublikowano wtorek o 07:44 Kłusowników warto zrobić do końca zanim pójdziemy na wesele Cytuj
Paolo1986 915 Opublikowano wtorek o 08:53 Opublikowano wtorek o 08:53 Seria takich zadań była na 1 mapie. Cytuj
KrYcHu_89 2 568 Opublikowano wtorek o 09:00 Opublikowano wtorek o 09:00 Wczoraj w nocy robiłem ten quest ważny fabularny ciągle będąc obciążonym, co by staty rosły i loot nie zniknął, prawdziwy hardkor biec przez las w ten sposób . Do tego Spoiler po torturach miałem 5 z każdej statystyki. Cytuj
Dalhi 269 Opublikowano wtorek o 09:02 Opublikowano wtorek o 09:02 Też byłem mocno przeładowany na tamtym etapie, a szkoda było sprzęt wyrzucać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi