Opublikowano 25 lutego25 lut W ogóle cały ten quest, no majstersztyk, zapamiętam go na zawsze. Topowe.
Opublikowano 25 lutego25 lut To witajcie w klubie, bo też byłem przeciążony podczas tej misji, tym co nakradłem na zamku.
Opublikowano 25 lutego25 lut Ojapierdole idźcie tam jak będziecie grac w nocy - GOTY QUEST. Nic nie pytajcie tylko iść tam (A)!
Opublikowano 25 lutego25 lut 28 minut temu, XM. napisał(a): Ojapierdole idźcie tam jak będziecie grac w nocy - GOTY QUEST. Nic nie pytajcie tylko iść tam (A)! Biegnę
Opublikowano 25 lutego25 lut No i jak tam po tylu h? Goty będzie? U mnie kwestia gta6 i ds2, ale mocarny kandydat.
Opublikowano 25 lutego25 lut Ciężko stwierdzić bo w tym roku sporo dobrych gier będzie. W kategorii rpg chyba nic lepszego się nie trafi.
Opublikowano 25 lutego25 lut Solidny tegoroczny kandydat do RPG roku, oczywiście jak wyjdzie DS2, czy GTA6 to one zgarną najważniejsze nagrody. Niemniej jednak gra przekracza oczekiwania i często ociera się o geniusz. Kogoś też zdziwiła ilość cutscenek, ich jest więcej niż w MGS 4 xD. Z tym na pewno nie kłamali Wciąż jednak nikt nie wie, do kogo należy rekord Guinessa, bo w BG3 się nie doliczyli, ciągle dodają nowe w patchach :D. https://www.guinnessworldrecords.com/world-records/764696-longest-script-for-a-videogame
Opublikowano 25 lutego25 lut Najbardziej pojebane jest to, że zrobili tak ogromną i dopracowanę w grę z budżetem sześciokrotnie mniejszym niż takie RDR2 czy ponad dwukrotnie mniejszym niż Baldur 3.
Opublikowano 25 lutego25 lut 5 minut temu, Rooofie napisał(a): Najbardziej pojebane jest to, że zrobili tak ogromną i dopracowanę w grę z budżetem sześciokrotnie mniejszym niż takie RDR2 czy ponad dwukrotnie mniejszym niż Baldur 3. Czesi zarabiają mniej w gamedevie o jakieś 30-40% mniej, niż na zachodzie, ale Team od BG3 był naprawdę stosunkowo wielki + bardzo dużo hajsu brało Hasbro. Niemniej jednak nie ma co Czechom umniejszać to jest kawał kosmicznej pracy, na wielu płaszczyznach, a szczególnie to co najważniejsze fabuła, aktorstwo, postacie, questy wszystko dosłownie są napisane od początku do końca, ilość detali rozwala, ilość bugów jest zadziwiająca mała, jak na taką grę, wydali przez 2 tygodnie od premiery 1 hotifxa, bo zwyczajnie nie ma tam aż tak dużo już do poprawy, a jeszcze będą DLCki . No i co najważniejsze, jak nauczyli się tego Cry Engine, to mam nadzieję, że KCD3 też będzie na tym silniku.
Opublikowano 25 lutego25 lut Ciężko mi się przyzwyczaić do tego świata w 60 klatkach, ale KURWA JAK TO WYGLĄDA A dopiero jestem w lesie!
Opublikowano 25 lutego25 lut Kurde, moja zła sława mnie wyprzedza, bo jak wróciłem na drugą mapę to z bomby mam wszędzie reputację na czerwono. Skoro świat gry i tak się nie spodziewa po mnie niczego dobrego, to czemu tego nie wykorzystać? Spróbuję teraz ubić wszystkich w Kuttenbergu. Jednak straż w mieście to harde chłopaki, a i mieszkańcy bardziej bitni. Trzeba będzie się porządnie przygotować.
Opublikowano 25 lutego25 lut 18 minut temu, Butt napisał(a): Kurde, moja zła sława mnie wyprzedza, bo jak wróciłem na drugą mapę to z bomby mam wszędzie reputację na czerwono. Skoro świat gry i tak się nie spodziewa po mnie niczego dobrego, to czemu tego nie wykorzystać? Spróbuję teraz ubić wszystkich w Kuttenbergu. Jednak straż w mieście to harde chłopaki, a i mieszkańcy bardziej bitni. Trzeba będzie się porządnie przygotować. Nagraj film, "how to increase performace in Kuttenberg" :):).
Opublikowano 25 lutego25 lut Możecie zagadać z sztygarem włachem w okolicy Kuttenberga? dobra po pracy można
Opublikowano 25 lutego25 lut Teraz drzwi do wyrka u kowala na 1 mapce teraz wogóle interakcji nie mają. Mam szukać kolejnych kłusowników u innego typa, w międzyczasie powpadały kolejne fanty i trochę podniosłem w końcu to otwieranie zamków. Jeszcze trochę się pobawię na tej pierwszej mapie i wracam do fabuły.
Opublikowano 25 lutego25 lut Jest taki obóz dezerterów na drugiej mapie, chciałbym zobaczyć kozaki jak ich walicie w uczciwej walce 1 na 6.
Opublikowano 26 lutego26 lut A właśnie, niektórzy to czasami maja naprawdę mocny sen że można walczyć z dwójką bandytów, pies szczeka, żelazo brzdęka a dwa metry obok sobie 3 śpi ja takich zostawiam.