KrYcHu_89 2 568 Opublikowano wtorek o 09:03 Opublikowano wtorek o 09:03 W ogóle cały ten quest, no majstersztyk, zapamiętam go na zawsze. Topowe. 1 Cytuj
Butt 3 483 Opublikowano wtorek o 09:56 Opublikowano wtorek o 09:56 To witajcie w klubie, bo też byłem przeciążony podczas tej misji, tym co nakradłem na zamku. Cytuj
XM. 11 318 Opublikowano wtorek o 10:04 Opublikowano wtorek o 10:04 Ojapierdole idźcie tam jak będziecie grac w nocy - GOTY QUEST. Nic nie pytajcie tylko iść tam (A)! 1 Cytuj
PiotrekP 2 103 Opublikowano wtorek o 10:32 Opublikowano wtorek o 10:32 A może coś bliżej? Który region? Cytuj
KrYcHu_89 2 568 Opublikowano wtorek o 10:32 Opublikowano wtorek o 10:32 28 minut temu, XM. napisał(a): Ojapierdole idźcie tam jak będziecie grac w nocy - GOTY QUEST. Nic nie pytajcie tylko iść tam (A)! Biegnę Cytuj
Donatello1991 1 501 Opublikowano wtorek o 11:53 Opublikowano wtorek o 11:53 No i jak tam po tylu h? Goty będzie? U mnie kwestia gta6 i ds2, ale mocarny kandydat. Cytuj
messer88 6 856 Opublikowano wtorek o 12:06 Opublikowano wtorek o 12:06 Ciężko stwierdzić bo w tym roku sporo dobrych gier będzie. W kategorii rpg chyba nic lepszego się nie trafi. Cytuj
KrYcHu_89 2 568 Opublikowano wtorek o 12:15 Opublikowano wtorek o 12:15 Solidny tegoroczny kandydat do RPG roku, oczywiście jak wyjdzie DS2, czy GTA6 to one zgarną najważniejsze nagrody. Niemniej jednak gra przekracza oczekiwania i często ociera się o geniusz. Kogoś też zdziwiła ilość cutscenek, ich jest więcej niż w MGS 4 xD. Z tym na pewno nie kłamali Wciąż jednak nikt nie wie, do kogo należy rekord Guinessa, bo w BG3 się nie doliczyli, ciągle dodają nowe w patchach :D. https://www.guinnessworldrecords.com/world-records/764696-longest-script-for-a-videogame Cytuj
Rooofie 191 Opublikowano wtorek o 12:26 Opublikowano wtorek o 12:26 Najbardziej pojebane jest to, że zrobili tak ogromną i dopracowanę w grę z budżetem sześciokrotnie mniejszym niż takie RDR2 czy ponad dwukrotnie mniejszym niż Baldur 3. Cytuj
KrYcHu_89 2 568 Opublikowano wtorek o 12:32 Opublikowano wtorek o 12:32 5 minut temu, Rooofie napisał(a): Najbardziej pojebane jest to, że zrobili tak ogromną i dopracowanę w grę z budżetem sześciokrotnie mniejszym niż takie RDR2 czy ponad dwukrotnie mniejszym niż Baldur 3. Czesi zarabiają mniej w gamedevie o jakieś 30-40% mniej, niż na zachodzie, ale Team od BG3 był naprawdę stosunkowo wielki + bardzo dużo hajsu brało Hasbro. Niemniej jednak nie ma co Czechom umniejszać to jest kawał kosmicznej pracy, na wielu płaszczyznach, a szczególnie to co najważniejsze fabuła, aktorstwo, postacie, questy wszystko dosłownie są napisane od początku do końca, ilość detali rozwala, ilość bugów jest zadziwiająca mała, jak na taką grę, wydali przez 2 tygodnie od premiery 1 hotifxa, bo zwyczajnie nie ma tam aż tak dużo już do poprawy, a jeszcze będą DLCki . No i co najważniejsze, jak nauczyli się tego Cry Engine, to mam nadzieję, że KCD3 też będzie na tym silniku. Cytuj
Rozi 901 Opublikowano wtorek o 12:41 Opublikowano wtorek o 12:41 Ciężko mi się przyzwyczaić do tego świata w 60 klatkach, ale KURWA JAK TO WYGLĄDA A dopiero jestem w lesie! Cytuj
Butt 3 483 Opublikowano wtorek o 13:43 Opublikowano wtorek o 13:43 Kurde, moja zła sława mnie wyprzedza, bo jak wróciłem na drugą mapę to z bomby mam wszędzie reputację na czerwono. Skoro świat gry i tak się nie spodziewa po mnie niczego dobrego, to czemu tego nie wykorzystać? Spróbuję teraz ubić wszystkich w Kuttenbergu. Jednak straż w mieście to harde chłopaki, a i mieszkańcy bardziej bitni. Trzeba będzie się porządnie przygotować. Cytuj
KrYcHu_89 2 568 Opublikowano wtorek o 14:02 Opublikowano wtorek o 14:02 18 minut temu, Butt napisał(a): Kurde, moja zła sława mnie wyprzedza, bo jak wróciłem na drugą mapę to z bomby mam wszędzie reputację na czerwono. Skoro świat gry i tak się nie spodziewa po mnie niczego dobrego, to czemu tego nie wykorzystać? Spróbuję teraz ubić wszystkich w Kuttenbergu. Jednak straż w mieście to harde chłopaki, a i mieszkańcy bardziej bitni. Trzeba będzie się porządnie przygotować. Nagraj film, "how to increase performace in Kuttenberg" :):). Cytuj
messer88 6 856 Opublikowano wtorek o 18:17 Opublikowano wtorek o 18:17 Możecie zagadać z sztygarem włachem w okolicy Kuttenberga? dobra po pracy można Cytuj
PiotrekP 2 103 Opublikowano wtorek o 20:50 Opublikowano wtorek o 20:50 Teraz drzwi do wyrka u kowala na 1 mapce teraz wogóle interakcji nie mają. Mam szukać kolejnych kłusowników u innego typa, w międzyczasie powpadały kolejne fanty i trochę podniosłem w końcu to otwieranie zamków. Jeszcze trochę się pobawię na tej pierwszej mapie i wracam do fabuły. Cytuj
Bielik 767 Opublikowano wtorek o 23:21 Opublikowano wtorek o 23:21 Jest taki obóz dezerterów na drugiej mapie, chciałbym zobaczyć kozaki jak ich walicie w uczciwej walce 1 na 6. Cytuj
PiotrekP 2 103 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Dłuższe byłyby nawet walki Najmana Cytuj
messer88 6 856 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Kozaki to chodzą do Opatowic się ponapierdalać. 1 Cytuj
Paolo1986 915 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Ja tam pójdę w nocy, po cichu ich załatwię podczas snu, tak bezboleśnie Cytuj
PiotrekP 2 103 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Weźmiesz ich na śpiocha 1 Cytuj
messer88 6 856 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu A właśnie, niektórzy to czasami maja naprawdę mocny sen że można walczyć z dwójką bandytów, pies szczeka, żelazo brzdęka a dwa metry obok sobie 3 śpi ja takich zostawiam. Cytuj
Butt 3 483 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Mieczyk nasmarować trucizną i nawet 6 cwaniaków szybko zmięknie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi