KrYcHu_89 2 568 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Czyli mówicie, że te grosze zbierane do końca gry na nic się nie przydadzą? Spokojnie, na pewno będzie DLC z Corvo Bianco. Cytuj
Paolo1986 915 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Ja bym chciał, aby wydali DLC dziejące się na terenach ówczesnej Polski Spoiler Może coś związanego z Komarem 1 Cytuj
Rozi 901 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Też macie na PS5 takie białe błyski w trakcie trwania scenek, albo w deszczu? I czy przerywa Wam dźwięk podczas przenoszenia zwłok? Bardzo mi to przeszkadza, na tyle, że będę czekał na patcha chyba Cytuj
KrYcHu_89 2 568 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Co do DLC, to mają być 3, jedno z nich to ma być właśnie związane z rozbudową kuźni. Cytuj
Donatello1991 1 501 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 22 minuty temu, Rozi napisał(a): Też macie na PS5 takie białe błyski w trakcie trwania scenek, albo w deszczu? I czy przerywa Wam dźwięk podczas przenoszenia zwłok? Bardzo mi to przeszkadza, na tyle, że będę czekał na patcha chyba Te błyski to nawet na PC miałem na początku teraz oki. Co do dźwięku to w scenach między pierwsza a druga lokacja mi całkowicie dźwięk dialogów znikł. Cytuj
Qbon 416 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Te błyski się potrafią pojawiać gdy zmienia się pogoda i zaczyna padać i jest przed burzą. Dziwne, że jeszcze tego nie naprawili. Cytuj
KrYcHu_89 2 568 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 18 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Te błyski to nawet na PC miałem na początku teraz oki. Co do dźwięku to w scenach między pierwsza a druga lokacja mi całkowicie dźwięk dialogów znikł. Ja nie miałem tego na PC ani razu, ciekawe jaki powód występowania. Z dźwiękiem tez sobie nie przypominam problemów, ciekawe (również w tym momencie przejścia). Gram na słuchawkach i UW, może tam nie występuje, cholera wie. --- Podobno może być to problem VRR/V-sync, lub metody upscalingu albo nawet konkretnego ustawienia globalnego oświetlenia. Ja mam na high, bo właśnie gdzieś czytałem już przed odpaleniem o tym glitchu i od razu ustawiłem high, zamiast cinematic, czy co tam jest najwyższe, zero problemów po 50+h, dodatkowo naprawdę duży boost do klatek @Donatello1991, bo GI żre i coś ma zjebane na very high/cinematic. 1 Cytuj
addhoc 67 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 2 godziny temu, Rozi napisał(a): Też macie na PS5 takie białe błyski w trakcie trwania scenek, albo w deszczu? I czy przerywa Wam dźwięk podczas przenoszenia zwłok? Bardzo mi to przeszkadza, na tyle, że będę czekał na patcha chyba Jest tego trochę. Nie daj jak w scence postac jest na tle oświetlonego miejsca to zaraz mu się cala twarz świeci. Poza tym na drugiej mapie popup jest masakryczny, prawie jak w pierwszej części. PS5Pro version Cytuj
Dalhi 269 Opublikowano teraz Opublikowano teraz To jednak wersja PC jest dużo lepsza, co prawda są drobne glitche i czasem coś widać lekko migoczącego, ale z reguły nic co by mocno zwracało uwagę. Na drugiej mapie jest tych drobnych problemów nie o więcej, czasem mi menu się ładuje dłużej. Ponad 60 godzin i jeden crash mam na koncie, żadnych zepsutych zadań które zmusiły by mnie do załadowania zapisu gry. Nie jest idealnie ale biorąc pod uwagę rozmiar i to jak gra jest złożona chodzi na premierę jak złoto. Pod warunkiem że nie wybierzesz wersji konsolowej, no ale na podstawie błędów jakie opisujecie to i tak jest nieźle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi