Boomcio 4 304 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 3 minuty temu, Emtebe napisał(a): Panowie, jak ukończyć misję z odbiciem Czarta? Przeciwnicy wycinają w pień moich sojuszników. W tym Żiżke. Zostaję sam a przeciw mnie horda wrogów oraz łucznicy. Przecież to jest hardkorowy poziom trudności. Albo jakiś bug. Nie mam pojęcia jak w pojedynkę można pokonać tyłu wrogów i łuczników. Spoiler Prawdopodobnie jest to bug i spróbuj kilka razy. Też tak miałem i wybijali moich, a pozniej hordą na mnie. Za którymś razem moje ziomki poradziły sobie i ta walka stała się totalnie bezstresowa. Szło w końcu za mną trzech, czy czterech, których poskładałem z pomocą kundla. Taki tip, że jeden jedyny wystrzał z tej ręcznej armaty warto przywalić w ich herszta, najbardziej zbrojnego idącego od razu w twoją stronę, to zaoszczędzi sporo czasu. Cytuj
Emtebe 2 604 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu To już chyba 20 próba i ciągle to samo. Super gra. Cytuj
Paolo1986 927 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Ja przy pierwszych podejściach też ze 2 razy tak miałem. Udało się chyba za trzecim razem to ukończyć. Dużo pewnie zależy od szczęścia. Spoiler Wydaje mi się również, że gra sugeruje zastrzelić w pierwszej kolejności dowódcę tą śmieszną bronią palną. Ale trafić nią i słonia pewnie byłoby ciężko Cytuj
Emtebe 2 604 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Jezu, poszło. Wróciłem do sejwa gdzie trzeba było Żiżce dać broń. Od razu się udało. Bug jak nic. Cytuj
messer88 6 866 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Burza easy, pamiętajcie żeby się nie skradać w zbrojach bo głośne. Chociaż ja tam miałem już trochę rozwinięte skradanie i perka łasic to sobie zwyczajnie ominąłem wszystkich zbrojnych w tym lesie. Cytuj
Bielik 772 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu To nie macie przygotowanych 3 zestawów ubrań/zbroi na różne okoliczności? U mnie jest typowo pod walkę, charyzmę (chociaż już teraz w tym pod walkę mam tyle samo gadki xd) i na skradanie. W dodatku jak @messer88 napisał na wyżej rozwiniętej umiejętności skradania chyba można latać w zbroi z ostrogami, a przeciwnicy i tak nie słyszą xd Cytuj
PiotrekP 2 112 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Ja mam dwa te same w sumie, ale drugi bez elementów zbroi. Cytuj
messer88 6 866 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu U mnie 3 zestawy, w tym jeden stricte do skradania i złodziejstwa, może z 10 hałasu. W nocy to chyba trzeba wejść im pod nogi żeby zauważyli. Cytuj
Donatello1991 1 504 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Ja tam biegam w byle czym. Jak trzeba to się stroje xd Z tym czartem bug mnie ominął ale trafić z tego czegoś to graniczyło z cudem. Cytuj
Rotevil 133 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Już myślałem, że tylko u mnie takie problemy były w tych misjach. Cytuj
Emtebe 2 604 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) Panowie, widać po mnie? Edytowane 19 godzin temu przez Emtebe Cytuj
Paolo1986 927 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Zmęczony Henryk Ja też dzisiaj pracowałem cały dzień Spoiler w winnicy. Ale ten chuj rządca mi nie zapłacił i zadanie nieudaneZajrzałem mu do sakiewki, ale miał tylko 1,6 grosza @Buttpewnie by gościa zaciukał w ramach vendetty Cytuj
Butt 3 484 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 46 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Zmęczony Henryk Ja też dzisiaj pracowałem cały dzień Ukryj zawartość w winnicy. Ale ten chuj rządca mi nie zapłacił i zadanie nieudaneZajrzałem mu do sakiewki, ale miał tylko 1,6 grosza @Buttpewnie by gościa zaciukał w ramach vendetty Ja tam nawet nie pracowałem, Spoiler ani nie gadałem z nikim o zatrudnieniu. Po prostu się włamałem w nocy i wziąłem co trzeba. Cytuj
messer88 6 866 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Ja przepracowałem cały dzień, Spoiler Chłop zadowolony dał mi klucz żeby coś mu przynieść gdzie przy okazji zajebałem to co trzeba. Cytuj
Paolo1986 927 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Hmmm, no dobra, może nie cały dzień. Bo w międzyczasie Spoiler Ukradłem, co trzeba i ze 2 razy przesunąłem czas o godzinę. Ale i tak się należały przerwy za pracę w trudnych warunkachPoza tym biegałem po tej winnicy i zebrałem setki chwastów, znacznie więcej niż inni parobkowie, którzy udawali, że pracują Cytuj
Ölschmitz 1 571 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu koniec, jakies 75h. wpadlo trofeum za bodajze 95% zadan (bylem widzialem, czy jakos tak), wiec gra mimo wszystko solidnie obwachana. nie ma sie co rozpisywac, jeszcze lepsza niz jedynka, mocno poprawiona. drobne bugi na ktore mozna przymknac oko. epicka. 10/10. 2 Cytuj
PiotrekP 2 112 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Ja miałem bugi na które zdecydowanie bym oka nie przymknął. A czytając komentarze po sieci nie byłem jedyny. Wczoraj też jeden typek przy grze w kości do 3k punktów rozgromił mnie do 0 w dwóch rzutach. Tego jeszcze nie miałem. Cytuj
Paolo1986 927 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 4 minuty temu, PiotrekP napisał(a): Wczoraj też jeden typek przy grze w kości do 3k punktów rozgromił mnie do 0 w dwóch rzutach. Tego jeszcze nie miałem. Dlatego ja nie gram w tej części w kości Cytuj
PiotrekP 2 112 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Zresztą mapa pokazuje grę w kości a to puste stanowisko i (póki co) grać się na nim nie da. Albo brus na prywatnym terenie, którego nie da się użyć. O zamkniętych drzwiach, które powinny być otwarte też pisałem. Takich niedopatrzeń jest tutaj więcej. Cytuj
Paolo1986 927 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Na większość z tych rzeczy można przymknąć oko. Ale też mam ewidentnego buga, który uniemożliwia ukończenie zadania. Pisałem o tym wcześniej Spoiler aktywność, w której mam odnaleźć obóz żołnierzy Zygmunta i odebrać im glejt. W miejscu, gdzie powinni stacjonować nikogo nie ma, ani w dzień, ani w nocy. Wracałem tam już kilka razy i nic. Miałem też duże artefakty graficzne na PS5, na które też nie przymknąłbym oko Cytuj
messer88 6 866 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu U mnie bugi również takie które można przełknąć przy ogólnej zajebistości tej gry, ale wczoraj mi się np cutscenka jakoś zesrała, postacie poza kadrem itp. Generalnie widać że więcej takich rzeczy występuje w dalszej części tytułu. Albo sklejające się npc, pierwszy raz widziałem w nocy z daleka to myślałem że to jakaś zjawa xD No ale 112h jak do tej pory według exophase i nic game-breaking. Trochę smutno bo wpadło trophy za większość zadań, chociaż już kolejne nowe poboczne po fakcie się pojawiło. Fabularnie jestem po Spoiler odbiciu pana ptaszka świetna ta misja była. @Paolo1986 to Twoje zadanie to Spoiler od kupca że żołnierze blokują drogę i pobierają haracz? u mnie była droga zastawiona i trzeba było ich wyjaśnić Cytuj
Paolo1986 927 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu @messer88jakoś tak się właśnie chyba zaczynało. Przy następnej sesji zrobię screena z miejscówką, gdzie powinni być i wrzucę tutaj. Cytuj
messer88 6 866 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu a jest droga zastawiona wozami? Bo zgaduję że jest możliwość taka, że byłeś tam wcześniej i ich zabiłeś? Cytuj
Paolo1986 927 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) @messer88, @Dalhizadanie nazywa się Spoiler Droga zamknięta, żółty znacznik B na mapie. Jes to przy samej drodze na północ od Starej Kutny. To jest to miejsce Nikogo tu nie ma. Nie byłem tu wcześniej i nikogo nie zabiłem Edytowane 10 godzin temu przez Paolo1986 Cytuj
KrYcHu_89 2 574 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 12 godzin temu, Emtebe napisał(a): Jezu, poszło. Wróciłem do sejwa gdzie trzeba było Żiżce dać broń. Od razu się udało. Bug jak nic. Ja myślałem, że to był skill check, jak posługiwać się bronią (ubić herszta i pomóc innym padawanom przy łucznikach) i potem szybko tranzycja w walkę wręcz. 47 minut temu, PiotrekP napisał(a): Ja miałem bugi na które zdecydowanie bym oka nie przymknął. A czytając komentarze po sieci nie byłem jedyny. Wczoraj też jeden typek przy grze w kości do 3k punktów rozgromił mnie do 0 w dwóch rzutach. Tego jeszcze nie miałem. No kości są takie, że Ty oszukujesz, ale NPC wyraźnie też :D. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi