Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance II

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie spokój z tymi pukawkami, komu to potrzebne? Lepiej sobie kupić najmocniejszy łuk, który ma 230 mocy i zaopatrzyć się w czarne strzały u Lewaka (w sensie na typa tak wołają, nie że jest figariszczem), które mają 180 mocy i rozkurwiać takim combem przeciwników.

Opublikowano

Skill z chwilowym zwolnieniem czasu podczas strzelania z łuku/kuszy jest op fchuj - rozpierdolilem cały obóz strzelając prosto w oczy z łuku, zajebista zabawa.

Opublikowano

Ja wolę łukiem ze zwolnieniem czasu, bo kusza jest trochę zbyt mało dynamiczna, szczególnie jak cel jest w ruchu i trzeba skręcić.

Opublikowano

Nie no wiadomo, że łuk> kusza, ale napisałem, że skill dla obu bo zaraz by ktoś przyszedł i mnie poprawił, że przecież dla obu jest.

Opublikowano

To jedna z tych gier, gdzie im bliżej końca questa głównego, tym większy smuteczek, że już nic w tym roku prawdopodobnie nie zaskoczy tak mocno :/. 

Szkoda, że te punkty bez powrotu kasują dużo sidequestów, bo z jednej strony chce się skończyć fabułkę, z drugiej robić blisko 100% gry. 

image.thumb.jpeg.3a18f32d078fe53bab0d431ef0f17b5e.jpeg

Opublikowano

Na jakiej misji jest punkt bez powrotu na drugiej mapie? Zastanawiam się jak daleko jestem, a robię zadanie dla ojca pewnej Róży których dopiero poznałem.

Opublikowano
12 minut temu, Dalhi napisał(a):

Na jakiej misji jest punkt bez powrotu na drugiej mapie? Zastanawiam się jak daleko jestem, a robię zadanie dla ojca pewnej Róży których dopiero poznałem.

spoiler z nazwami 

Ale ta pierwsza zdaje się nie kasuje żadnego questa, przynajmniej u mnie nie było. 

@Dalhi to w sumie już blisko.

Opublikowano

Ostatnio zajrzałem w listę pucharków na steam, z tych które są widoczne w oko wpadł mi ten który dostajemy za strzał w głowę z kuszy dużej odległości. Podjąłem rękawice i już dwa razy zaczaiłem się na bandytów, no ale hooyowy ze mnie snajper... Na razie bez sukcesu.