Paolo1986 934 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 2 minuty temu, Boomcio napisał(a): Najlepiej oponenta w zbroi płytowej, ale pomimo ciężaru i tak szybko skracają dystans. I to jest problem, celności toto nie ma żadnej Cytuj
Butt 3 491 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Dajcie spokój z tymi pukawkami, komu to potrzebne? Lepiej sobie kupić najmocniejszy łuk, który ma 230 mocy i zaopatrzyć się w czarne strzały u Lewaka (w sensie na typa tak wołają, nie że jest figariszczem), które mają 180 mocy i rozkurwiać takim combem przeciwników. Cytuj
Boomcio 4 318 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca No, ale z bardzo bliska. Zasięg ramienia z mieczem Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Mi jakiś kumański łuk za 4k wpadł i z niego korzystam. Cytuj
GSPdibbler 186 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 26 minut temu, Paolo1986 napisał(a): A ustrzeliłeś coś z nich w ogóle? Ja miałem wrażenie, że nie trafiłbym w słonia stojąc tuż przed nim Oczywiście, jak trafisz to na strzała (czyli z metra). Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 4 minuty temu, GSPdibbler napisał(a): Oczywiście, jak trafisz to na strzała (czyli z metra). No chyba z przyłożenia by się tylko dało Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Najpierw obezwładnić, potem strzał w twarz z przyłożenia. 100% skuteczności. Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Myślałem o czymś podobnym: zakraść się nocą do obozu wroga, zasztyletować ich wszystkich oprócz jednego i wtedy strzelić Cytuj
Rozi 989 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Ja tak kłusowników zabijałem - jak usnęli, to strzelałem im w twarz z łuku. Cytuj
Butt 3 491 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Ciekawe czy wrzucenie samych muchomorów do garnka w obozie bandytów ich otruje? Cytuj
XM. 11 418 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Skill z chwilowym zwolnieniem czasu podczas strzelania z łuku/kuszy jest op fchuj - rozpierdolilem cały obóz strzelając prosto w oczy z łuku, zajebista zabawa. Cytuj
Butt 3 491 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Ja wolę łukiem ze zwolnieniem czasu, bo kusza jest trochę zbyt mało dynamiczna, szczególnie jak cel jest w ruchu i trzeba skręcić. Cytuj
XM. 11 418 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Nie no wiadomo, że łuk> kusza, ale napisałem, że skill dla obu bo zaraz by ktoś przyszedł i mnie poprawił, że przecież dla obu jest. Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Na początku chciałem też z kuszy korzystać, ale ona jest za wolna. Łapię się też i celuję jak w jedynce, czyli ponad celem, a tutaj trzeba poniżej. Cytuj
messer88 6 919 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Ja korzystam wymiennie z obu sprzętów. Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca To jedna z tych gier, gdzie im bliżej końca questa głównego, tym większy smuteczek, że już nic w tym roku prawdopodobnie nie zaskoczy tak mocno :/. Szkoda, że te punkty bez powrotu kasują dużo sidequestów, bo z jednej strony chce się skończyć fabułkę, z drugiej robić blisko 100% gry. Cytuj
Dalhi 276 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Na jakiej misji jest punkt bez powrotu na drugiej mapie? Zastanawiam się jak daleko jestem, a robię zadanie dla ojca pewnej Róży których dopiero poznałem. Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 12 minut temu, Dalhi napisał(a): Na jakiej misji jest punkt bez powrotu na drugiej mapie? Zastanawiam się jak daleko jestem, a robię zadanie dla ojca pewnej Róży których dopiero poznałem. spoiler z nazwami Spoiler Spoiler https://gamerant.com/all-kingdom-come-deliverance-2-kcd2-points-of-no-return/ Ale ta pierwsza zdaje się nie kasuje żadnego questa, przynajmniej u mnie nie było. @Dalhi to w sumie już blisko. Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Biedak zawsze marzył o awanturniczym życiu. Strzała w kolano sprawiła, że długo się nim nie cieszył. 1 Cytuj
Dalhi 276 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Ostatnio zajrzałem w listę pucharków na steam, z tych które są widoczne w oko wpadł mi ten który dostajemy za strzał w głowę z kuszy dużej odległości. Podjąłem rękawice i już dwa razy zaczaiłem się na bandytów, no ale hooyowy ze mnie snajper... Na razie bez sukcesu. Cytuj
messer88 6 919 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Mi to wleciało wcześnie jakoś jak dopiero się uczyłem czyli okolice 10lvl strzelectwa, na wyższym to easy zrobisz. Cytuj
Dalhi 276 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Chyba nawet 10 poziomu nie mam po ponad 80 godzinach w grze Problem w sposób bezpośredni rozwiązuje z reguły. Cytuj
messer88 6 919 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca A no to może być ciężej, ja zauważyłem jakoś tak chyba od 14 lvl już większość strzał i bełtów leciała tam gdzie chciałem. Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Ja tam wolę albo bezpośrednią konfrontację mieczem, albo najlepiej stealth ze sztyletem Jakoś łuku, podobnie jak w jedynce, praktycznie nie używam. Cytuj
messer88 6 919 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca W jedynce nie używałem tak samo, tutaj od początku chciałem się nauczyć. W sumie wszystko poza piciem to mam 20-30lvl. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi