Ukukuki 7 549 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 28 marca ląduje na gogu https://www.gog.com/en/game/kingdom_come_deliverance_ii 1 Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Ja sobie właśnie wbiłem 3 kolejne poziomy w łucznictwie i coraz bardziej go lubię. Konkursy już też łatwo na pełną pulę wygrywam. Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca 16 minut temu, Symeon_88 napisał(a): 1 Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Ilu z was już skończyło tę zacną gierkę i ile godzin natrzepaliście? Ja mam dopiero 80 Spoiler Dopiero i cały czas siedzę w Kutenbergu, nie narzekając na brak zajęć Spoiler A to sabotaż w konkurencyjnej łaźni, a to wygrany turniej szermierczy, a to udział w rywalizacji "bractw górniczych" Ogólnie questy niby poboczne, ale każdy ma swoją własną historię, którą chce się poznawać. 1 Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Ja mam coś ponad 40. Ale ostatnio gram mniej, teraz znowu 1 mapa i sobie robię pozostałe zadania i zwiedzam mapę. Jeszcze długo będę grał, w tym tygodniu znowu nie pogram za bardzo, więc licznik zbyt wiele nie nabije. Cytuj
Donatello1991 1 506 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Ja 60h i pykam powolutku. Nigdzie się nie spieszę, bo jak zacznę to będę olewał poboczne aktywności a tego nie chce. Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Gra już w zacnym gronie RPGowym na Steam, a jeszcze nieskończona, 100h lekko pyknie bez DLC u mnie 1 1 Cytuj
messer88 6 920 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca u mnie tak, obecnie misja z drugiej mapy już po powiadomieniu o chwilowym braku open worlda więc podejrzewam że końcówka. 1 1 Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca A mi się chce grać i grać więcej. Tylko czasu ostatnio mało Cytuj
messer88 6 920 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Ja obecnie nie mam za dużo czasu też a siadać na godzinę-dwie też nie chce bo fabularnie jest mocno i nie chce grać rozproszony. Z Baldurem podobnie miałem. przy save pewnie z 10h mniej będzie, czas niezły biorąc pod uwagę że pierwsze 15-20h to łaziłem z buta po lasach i np. zbierałem zioła xD plus tego taki że w drugim regionie poza questem w winnicy kompletnie tego nie muszę robić bo mam pełno ususzonych kwiatków do warzenia co tylko chcę. Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca 123h? Tyle to ja nawet w Wieśku z dlc przy pierwszym przejściu nie wbiłem. Bo nie czyściłem skellige Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca 3 minuty temu, PiotrekP napisał(a): 123h? Tyle to ja nawet w Wieśku z dlc przy pierwszym przejściu nie wbiłem. Bo nie czyściłem skellige No ja grałem w Wiesława 3 na Steam już 3ci raz, to dlatego tak mało godzin, ogólnie to blisko 800 na PS4/ GOG i PC :). 4 minuty temu, messer88 napisał(a): Ja obecnie nie mam za dużo czasu też a siadać na godzinę-dwie też nie chce bo fabularnie jest mocno i nie chce grać rozproszony. Z Baldurem podobnie miałem. przy save pewnie z 10h mniej będzie, czas niezły biorąc pod uwagę że pierwsze 15-20h to łaziłem z buta po lasach i np. zbierałem zioła xD plus tego taki że w drugim regionie poza questem w winnicy kompletnie tego nie muszę robić bo mam pełno ususzonych kwiatków do warzenia co tylko chcę. Fakt, średnia długość sesji u mnie to 5h, inaczej nie ma sensu zaczynać :/. Ale spokojnie będą DLCki I to 3x. Do KCD2. Czesi powinni zbudować pomnik Henryka przed KCD3. Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Ja czasem na odpalę na godzinkę, półtorej, żeby statsy podbić. 5h ciągłego grania to nie na moje oczy. Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca 1 minutę temu, PiotrekP napisał(a): Ja czasem na odpalę na godzinkę, półtorej, żeby statsy podbić. 5h ciągłego grania to nie na moje oczy. Ta gra jest dobra nawet jak się w nią nie gra, ale się myśli, że się zagra :). 1 Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Zaraz odpalam i idę sobie zrobić to co zaplanowałem. Czyli pewnie wszystko pójdzie źle. 2 Cytuj
messer88 6 920 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca No nie da się, chcesz robić fabułę a wskoczy coś pobocznego i ma dobre story, potem coś znajdziesz po drodze, nie ma opcji tu zaplanować co robić. Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Z pobocznych doceniam quest związany z morderstwami w mieście, natomiast kopalnia genialny, mimo, że krótki. Z główno-pobocznych rozjebała mnie akcje z type co ugrzęzł w gównie/błocie, ogólnie to za dużo by wymieniać tutaj dobroci się znajduje, spokojnie mogliby to podzielić na 2 gry i żaden fan RPG by się nie zająknął, że mało quality contentu. Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca (edytowane) 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Z pobocznych doceniam quest związany z morderstwami w mieście, natomiast kopalnia genialny, mimo, że krótki. Z główno-pobocznych rozjebała mnie akcje z type co ugrzęzł w gównie/błocie, ogólnie to za dużo by wymieniać tutaj dobroci się znajduje, spokojnie mogliby to podzielić na 2 gry i żaden fan RPG by się nie zająknął, że mało quality contentu. Odblokowałem właśnie zadanie Spoiler prowadzące do pewnej kopalni, gdzie działają jakieś "siły nadprzyrodzone" ale uwarzę najpierw zapasy eliksirów i naprawię uzbrojenie. Wygrałem tę rywalizację Spoiler Pomiędzy bractwami szermierczymi i czekam, aż moja ekipa przejmie władzę Mistrzowski cios robi robotę w walce 1 vs 1 Edytowane 8 marca przez Paolo1986 Cytuj
messer88 6 920 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca 20 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Odblokowałem właśnie zadanie to jest właśnie fajne, ja tam zwyczajnie Spoiler wpadłem do dziury xD i w ten sposób się zaczął quest. Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca (edytowane) Świetne jest to, że w trakcie danego zadania można odblokować nagle inne. Miałem taką sytuację, gdzie szukałem Spoiler jakiejś zaginionej chorągwi dla górników i dotarłem do wioski zajętej przez bandytów. Podczas nocnego rekonesansu trafiłem na poddasze, gdzie związani byli właściciele. I cyk, kolejny queścik do zaliczenia Edytowane 8 marca przez Paolo1986 Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca @Paolo1986 to bractwo Spoiler to z Kuttenberga, co cię na pojedynek wyzwali, a potem trzeba im coś ukraść? Z moim skradaniem i otwieraniem zamków, to marnie widzę szanse powodzenia. Cytuj
messer88 6 920 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Zrobisz/kupisz sobie miksturę szybkie palce, ciemne ciuchy z niską ekspozycja i hałasem, pójdziesz w nocy i zrobisz, tylko zrób save wcześniej. Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca 13 minut temu, PiotrekP napisał(a): @Paolo1986 to bractwo Ukryj zawartość to z Kuttenberga, co cię na pojedynek wyzwali, a potem trzeba im coś ukraść? Z moim skradaniem i otwieraniem zamków, to marnie widzę szanse powodzenia. Tak. Ja nie miałem problemu, bo w skradanie i złodziejstwo inwestowałem od początku gry. Bardzo trudne zamki otwieram jak bardzo łatwe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi