Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance II

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ilu z was już skończyło tę zacną gierkę i ile godzin natrzepaliście?:)

Ja mam dopiero 80

Spoiler

Dopiero:Coolface:

i cały czas siedzę w Kutenbergu, nie narzekając na brak zajęć

Spoiler

A to sabotaż w konkurencyjnej łaźni, a to wygrany turniej szermierczy, a to udział w rywalizacji "bractw górniczych"

Ogólnie questy niby poboczne, ale każdy ma swoją własną historię, którą chce się poznawać. :)

• Plusik 1
Opublikowano

Ja mam coś ponad 40. Ale ostatnio gram mniej, teraz znowu 1 mapa i sobie robię pozostałe zadania i zwiedzam mapę. Jeszcze długo będę grał, w tym tygodniu znowu nie pogram za bardzo, więc licznik zbyt wiele nie nabije. 

Opublikowano

Ja obecnie nie mam za dużo czasu też a siadać na godzinę-dwie też nie chce bo fabularnie jest mocno i nie chce grać rozproszony. Z Baldurem podobnie miałem. 

przy save pewnie z 10h mniej będzie, czas niezły biorąc pod uwagę że pierwsze 15-20h to łaziłem z buta po lasach i np. zbierałem zioła xD plus tego taki że w drugim regionie poza questem w winnicy kompletnie tego nie muszę robić bo mam pełno ususzonych kwiatków do warzenia co tylko chcę.

Opublikowano
3 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

123h? Tyle to ja nawet w Wieśku z dlc przy pierwszym przejściu nie wbiłem. 

Bo nie czyściłem skellige :D

No ja grałem w Wiesława 3 na Steam już 3ci raz, to dlatego tak mało godzin, ogólnie to blisko 800 na PS4/ GOG i PC :). 

4 minuty temu, messer88 napisał(a):

Ja obecnie nie mam za dużo czasu też a siadać na godzinę-dwie też nie chce bo fabularnie jest mocno i nie chce grać rozproszony. Z Baldurem podobnie miałem. 

przy save pewnie z 10h mniej będzie, czas niezły biorąc pod uwagę że pierwsze 15-20h to łaziłem z buta po lasach i np. zbierałem zioła xD plus tego taki że w drugim regionie poza questem w winnicy kompletnie tego nie muszę robić bo mam pełno ususzonych kwiatków do warzenia co tylko chcę.

Fakt, średnia długość sesji u mnie to 5h, inaczej nie ma sensu zaczynać :/. 

Ale spokojnie będą DLCki :) I to 3x. Do KCD2. 

Czesi powinni zbudować pomnik Henryka przed KCD3. 

Opublikowano
1 minutę temu, PiotrekP napisał(a):

Ja czasem na odpalę na godzinkę, półtorej, żeby statsy podbić. 5h ciągłego grania to nie na moje oczy.

Ta gra jest dobra nawet jak się w nią nie gra, ale się myśli, że się zagra :). 

• This 1
Opublikowano

Z pobocznych doceniam quest związany z morderstwami w mieście, natomiast kopalnia genialny, mimo, że krótki. Z główno-pobocznych rozjebała mnie akcje z type co ugrzęzł w gównie/błocie, ogólnie to za dużo by wymieniać tutaj dobroci się znajduje, spokojnie mogliby to podzielić na 2 gry i żaden fan RPG by się nie zająknął, że mało quality contentu. 

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Z pobocznych doceniam quest związany z morderstwami w mieście, natomiast kopalnia genialny, mimo, że krótki. Z główno-pobocznych rozjebała mnie akcje z type co ugrzęzł w gównie/błocie, ogólnie to za dużo by wymieniać tutaj dobroci się znajduje, spokojnie mogliby to podzielić na 2 gry i żaden fan RPG by się nie zająknął, że mało quality contentu. 

Odblokowałem właśnie zadanie

Spoiler

prowadzące do pewnej kopalni, gdzie działają jakieś "siły nadprzyrodzone":)

ale uwarzę najpierw zapasy eliksirów i naprawię uzbrojenie. Wygrałem tę rywalizację

Spoiler

Pomiędzy bractwami szermierczymi i czekam, aż moja ekipa przejmie władzę:czezky:

Mistrzowski cios robi robotę w walce 1 vs 1:touche:

Edytowane przez Paolo1986
Opublikowano (edytowane)

Świetne jest to, że w trakcie danego zadania można odblokować nagle inne. Miałem taką sytuację, gdzie szukałem

Spoiler

jakiejś zaginionej chorągwi dla górników i dotarłem do wioski zajętej przez bandytów. Podczas nocnego rekonesansu trafiłem na poddasze, gdzie związani byli właściciele. I cyk, kolejny queścik do zaliczenia:)

Edytowane przez Paolo1986
Opublikowano
13 minut temu, PiotrekP napisał(a):

@Paolo1986 to bractwo

Ukryj zawartość

to z Kuttenberga, co cię na pojedynek wyzwali, a potem trzeba im coś ukraść? Z moim skradaniem i otwieraniem zamków, to marnie widzę szanse powodzenia.

Tak. Ja nie miałem problemu, bo w skradanie i złodziejstwo inwestowałem od początku gry. Bardzo trudne zamki otwieram jak bardzo łatwe;)