Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance II

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie aby w Henryka Drugiego grać w dniach gdy mam jakieś zajęcia np gdy pracuję, czy to po dniówkach czy przed nockami, po odespaniu poprzedniej. Przecież ta gra to nie jakiś szybki meczyk, wymaga zaangażowania, skupienia na fabule. Ostatnio BG3 był taką grą, w którą było warto grać jedynie na dłuższym wolnym lub w weekend.

Reckę AJ-a oglądałem, uśmiałem się sporo. Fajnie wyłapane aspekty z podnoszeniem itemków z ziemi przez npc, OP zabijanie z łuku oraz focus na łaziebne czy romanse z dziewuchami ^^

Opublikowano

Już mnie chcieli zakuć i wysmagać dupsko batem. Ale zarzuciłem "Panie kierowniku, dogadamy się!" I puścili wolno. 

Z innych bugów- po fast travel zmaterializowałem się w wozie jakiegoś konwoju i rzucili się na mnie jak tylko się ruszyłem. 

• Haha 1
Opublikowano

W końcu się doczekałem turnieju, ale juz chyba za mocny jestem i te walki były dość szybkie. Parę groszy i trochę broni w ramach nagród wpadło więc nie ma co narzekać.

Do tego w końcu ruszam główny wątek, zerknąłem na listę i chyba zostało mi 13 czy 14 misji, więc pewnie jeszcze sporo przede mną a mam już ponad 90 godzin na liczniku.

Kupiłem nowego konia, siodła, czapraki i chyba jeszcze odpicuje swoje ubrania. Już dłuższy czas biegam w tym samym zestawie, a coraz częściej Henryczek obraca się w towarzystwie nieszczęsnej szlachty więc trzeba się prezentować.

Tylko trzeba poszukać trochę inspiracji w internetach, bo nie mam zamiaru za dużo bawić się w przebieranki. Jak coś wpadnie w oko to uderzę konkretnie do kupców po to elementy zbroi.

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, PiotrekP napisał(a):

@Paolo1986 prawilnie zakupione, oprócz płaszcza który ukradłem.

Inkwizytorów to bym najchętniej obezwładnił, związał i podpalił. Ale to nie RDR2. 

Tych sqrwieli spotkałem kilka razy po drodze i od razu się na mnie rzucali bez powodu:touche:

Mógłbym też takiego obezwładnić i zastrzelić, jak zrobiłem jednemu parobkowi, który mnie oszukał. Już więcej tego nie uczyni:Coolface:

Edytowane przez Paolo1986
Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo1986 napisał(a):

U mnie póki co 7 level łucznictwa, więc do tego turnieju nawet nie podchodzę. Ale zacząłem ćwiczyć na polach, strzelając do krów:Coolface:

strzelaj do tarcz najpierw z początkującymi , szybko podlevelujesz.