Symeon_88 43 Opublikowano środa o 08:24 Opublikowano środa o 08:24 13 godzin temu, Paolo1986 napisał(a): Podejrzewam, że polski dla Czechów też może dziwnie brzmiećA jednak całkiem sporo można zrozumieć ze słuchu w odpowiednim kontekście sytuacyjnym Oglądałem na twitchu streama pewnej ładnej pani czeszki i zapytałem o to. Powiedziała, że dla nich polski jest śmieszny w uj, że niby wiedzą co mówimy ale tak naprawde nie wiedzą o czym mówimy Odpowiedziałem, że mamy tak samo,a po kilku piwkach to już w ogóle beka jest max. No i ogólnie miło. Co do gry to tylko po czesku. To jest kolejny etap immersji w ten świat. Po angielsku to brzmi jak każda inna gra, a dodatkowo aktor co gra Henryka jest pewnie ze 20 lat starszy od Henryczka w grze i dla mnie ma za stary głos. 1 Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano środa o 13:11 Opublikowano środa o 13:11 Przecież w dubbingu to norma. Mi te głosy nie brzmią za staro. 1 1 Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano środa o 15:06 Opublikowano środa o 15:06 "Ukaż mi, co masz na prodziej" Kto zgadnie, co Henryk miał na myśli bez korzystania z tłumacza? Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano środa o 15:41 Opublikowano środa o 15:41 Znając twoje zapędy, ma to związek z kobiecą anatomią. 1 Cytuj
Symeon_88 43 Opublikowano środa o 16:22 Opublikowano środa o 16:22 Ja najlepiej wspominam akcję gdy na stealth mode przekradałem się przez obóz pod oblężonym Suchodołem. Przycupnąłem w cieniu, żeby wziąć łyk pivka i nagle słysze w słuchawkach na cała p...: "TY SRACZU!!!!!!!" Monitor opluty, a ja dusząc się ze śmiechu musiałem dawać dzide przed strażnikiem, który mnie wykrył 2 Cytuj
GSPdibbler 186 Opublikowano środa o 19:30 Opublikowano środa o 19:30 Fajny jest czeski, na początku dziwnie, ale jak trochę pogramy to złoto. 2 Cytuj
PanPan 4 Opublikowano czwartek o 06:45 Opublikowano czwartek o 06:45 Kurde, trzeba ten czeski wypróbować. To faktycznie może być inny poziom. Wróciłem sobie na pierwszą mapkę, żeby zaliczyć nieodkryte znajdzki i jeden bandzior miał przy sobie Spoiler W chuj relikwi. Jakieś chusty, włócznie spod krzyża i inne takie. Idzie coś z tym zrobić? Cytuj
messer88 6 919 Opublikowano czwartek o 06:50 Opublikowano czwartek o 06:50 Też to mam ale z Spoiler Kupca którego ubili bandyci przy drodze Nie znalazłem zastosowania. Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano czwartek o 06:58 Opublikowano czwartek o 06:58 (edytowane) Ja też miałem taki event, że bandyci zabili kogoś na drodze i miał właśnie jakieś relikwie, płótna itp. Sprzedałem je po prostu. Edytowane czwartek o 06:58 przez Paolo1986 Cytuj
messer88 6 919 Opublikowano czwartek o 07:28 Opublikowano czwartek o 07:28 a ktoś znalazł gdzieś w lesie na południe od Kuttenberga Spoiler dziwny kapelusz słomkowy co waży z 36kg chyba? Cytuj
Symeon_88 43 Opublikowano czwartek o 07:47 Opublikowano czwartek o 07:47 Parę postów wcześniej wstawiłem filmik z easter eggami. Tam znajdziesz odpowiedź Cytuj
Butt 3 491 Opublikowano czwartek o 08:17 Opublikowano czwartek o 08:17 A znaleźliście mapę skarbów u kapitana Tomasza? Jeśli tak to jest na niej błąd, bo napisane jest Suchdol a chodzi o Niebaków. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano czwartek o 08:39 Opublikowano czwartek o 08:39 52 minuty temu, Butt napisał(a): A znaleźliście mapę skarbów u kapitana Tomasza? Jeśli tak to jest na niej błąd, bo napisane jest Suchdol a chodzi o Niebaków. No szukałem raz i właśnie nie mogłem znaleźć...:) Btw uważajcie z piciem alkoholu w ostatnich misjach xDD. Cytuj
MichAelis 5 656 Opublikowano czwartek o 09:45 Opublikowano czwartek o 09:45 Będzie dziś ten patch? Bo cos cisza Cytuj
XM. 11 418 Opublikowano czwartek o 09:55 Opublikowano czwartek o 09:55 Tak, będzie. Ja 147 h na liczniku, wszytskie poboczne zdobione jadę już tylko z fabułą - myślę, że jeszcze 25h i przejdę gre. Ciekawe ile contentu dojdzie w dlc - chciałbym żeby te tereny na południowym wschodzie/zachodzie mapy dodatku możliwość eksploracji bo sporo uciętego miejsca jest. Cytuj
messer88 6 919 Opublikowano czwartek o 10:01 Opublikowano czwartek o 10:01 Ja bym chciał dlc w innej porze roku, np zimowe. 1 Cytuj
XM. 11 418 Opublikowano czwartek o 10:05 Opublikowano czwartek o 10:05 Ta, też już o tym pisałem, że kc w klimatach zimowych to byłaby jebana petarda, ale to jest awykonalne - nie dla studia z budżetem 30 baniek. Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano czwartek o 10:17 Opublikowano czwartek o 10:17 Pewnie byś musiał ognisko palić i się ogrzewać, bo inaczej "zamarznięta zbroja -30 do siły" Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano czwartek o 12:08 Opublikowano czwartek o 12:08 Po zakończeniu gry nie można zapisywać odpoczywając w gospodzie czy mam post game buga? @messer88 @Butt Cytuj
GSPdibbler 186 Opublikowano czwartek o 12:10 Opublikowano czwartek o 12:10 Zabiłem w samoobronie tych górników od sztandaru, chyba dwóch. I dwa razy mnie straż złapała i płaciłem po 1600groszy. Myślałem że to będzie skumulowane. Boje się że miałem na koncie 3go, a już nie mam kasy na zadośćuczynienie. Cytuj
messer88 6 919 Opublikowano czwartek o 12:14 Opublikowano czwartek o 12:14 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Po zakończeniu gry nie można zapisywać odpoczywając w gospodzie czy mam post game buga? @messer88 @Butt można spałem pare razy 100% w dziurce Cytuj
Butt 3 491 Opublikowano czwartek o 12:15 Opublikowano czwartek o 12:15 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Po zakończeniu gry nie można zapisywać odpoczywając w gospodzie czy mam post game buga? @messer88 @Butt Nie miałem takich problemów. Sprawdzałeś w kilku gospodach? Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano czwartek o 12:17 Opublikowano czwartek o 12:17 Wyrko u kowala na 1 mapie też nie jest dostępne po jakimś czasie. Cytuj
messer88 6 919 Opublikowano czwartek o 12:17 Opublikowano czwartek o 12:17 Generalnie to końcówka ma pare różnych mniejszych bugów, ja np sobie miecz wykułem i jakość się nie zgadza bo 3 na tym co wyskakuje zaraz po zahartowaniu, w ekwipunku już właściwy mistrzowski i staty też odpowiednie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi