Skocz do zawartości

Kingdom Come: Deliverance II

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo coś się poprawiło z paczem technicznie albo zwyczajnie po skończeniu fabuły gra wróciła do wcześniejszego stanu działania czyli jest ponownie płynnie. 

Skoczył mi udźwig o ~80kg chyba, ale tak samo waga tego noszę skoczyła w górę o 30-40. 

Włączyłem na chwilę i ojjj pograłby człowiek dalej, ale co tu robić jak wszystko zrobione może kilka markerów na mapie tylko jeszcze nie odwiedzonych zostało. 

Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał(a):

Being hit will no longer interrupt the player drawing a weapon.

to jest bardzo dobra zmiana 

To było zdrowo poqrwione, ludzie. Jeszcze czasami jak cię atakują, to cięźko się wycofać, jakby coś blokowało.

Opublikowano

A daj pan spokój:sapek:Wczoraj miałem ochotę wyjebać pada przez okno. Na ten moment w ogóle odechciało mi się grać:frog:

Odpaliłem na chwilę GTA5, ale szybko skończyłem. 

Nie wiem, czy będzie mi się chciało zaczynać od nowa, czy po prostu puszczę płytę na olx.

Opublikowano

Znam twój ból. Przypomniało mi się jak przeszedłem Persone 5 Royal nie mając relacji z jakimś NPCem na 8/10 i się dziwiłem czemu nie włączył mi się ostatni rozdział i poleciały napisy końcowe. Też musiałem zaczynać od nowa a spędziłem tam 120h xD

Zalecam zrobienie sobie kilkumiesięcznej przerwy i powrót do Henryczka w wakacje jak nie będzie nowych gierek. 

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo1986 napisał(a):

Właśnie tak to działa.

Ojajebie to chujowo patrząc na możliwa chęć przejścia raz jeszcze w przyszłości.

Opublikowano

To chyba całkiem spory problem, bo na reddicie widziałem wiele takich tematów o nadpisanym sejwie, gdzie gracze licytują się na godziny, które poszły się jebać.

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo1986 napisał(a):

Także mój przypadek niech będzie dla was przestrogą koledzy:frog:

Ja tak miałem na ps4 ze zdrowo wygrindowanym Snowrunnerem. 

Załamka. Ale zacząłem wtedy od nowa.

A później 3ci raz na xsx :bella:

Opublikowano
2 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Mnie ciekawi czy podobnie jak w jedynce gra ma limit zapisów i po jego zapełnieniu, zaczyna kasować od najstarszych żeby zrobić miejsce na nowe.

Tak - ma.

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, bartiz napisał(a):

Co za pojebana akcja, mi się też prawie raz to przez przypadek kliknęło. Po co w ogóle w menu pauzy opcja Nowa Gra?

Też się nad tym głowiłem, zaraz pod tym jest "zapisz grę". W sumie pretensje mogę mieć i tak tylko do siebie:wujaszek:

2 minuty temu, MichAelis napisał(a):

Czyli co? wystarczy ze kliknę w pauzie Nowa gra i wszystko idzie się jebać? :notlikethis:

Na szczęście nie, bo potem musisz zatwierdzić nadpis na jednym z dwóch slotów. Tyle, że ja się odpaliłem i z rozpędu to potwierdziłem.

Edytowane przez Paolo1986
  • Smutny 1
Opublikowano
45 minut temu, Paolo1986 napisał(a):

Także mój przypadek niech będzie dla was przestrogą koledzy:frog:

Wiem, co czujesz. Za gowniaka kiedyś zbudowałem z lego technic takiego na moje oko wtedy wyjebanego megazorda. Lekko tydzień dopieszczałem elementy, aż przyszła sąsiadka do mojej matki z gowniakiem i mi zrobił new game z budowli. 

• Haha 2
Opublikowano
14 godzin temu, Paolo1986 napisał(a):

Fajnie, wleciał nowy patch. A ja dostałem jakiegoś zaćmienia i zamiast zapisać grę przy pomocy zbawiennego sznapsa, to nadpisałem nową grę. Ponad 80 godzin poszło się yebać:wallbash:

Coooo :/. A da się jakoś na konsolach ew. czyjegoś save'a wgrać? Ale lipa. W ogóle na PSN powinni trzymać jakieś backupy save'a, dziwne, że z reguły rozwiązania chmurowe tego natywnie nie posiadają.