messer88 6 919 Opublikowano czwartek o 19:05 Opublikowano czwartek o 19:05 Albo coś się poprawiło z paczem technicznie albo zwyczajnie po skończeniu fabuły gra wróciła do wcześniejszego stanu działania czyli jest ponownie płynnie. Skoczył mi udźwig o ~80kg chyba, ale tak samo waga tego noszę skoczyła w górę o 30-40. Włączyłem na chwilę i ojjj pograłby człowiek dalej, ale co tu robić jak wszystko zrobione może kilka markerów na mapie tylko jeszcze nie odwiedzonych zostało. Cytuj
Boomcio 4 318 Opublikowano czwartek o 19:28 Opublikowano czwartek o 19:28 2 godziny temu, messer88 napisał(a): Being hit will no longer interrupt the player drawing a weapon. to jest bardzo dobra zmiana To było zdrowo poqrwione, ludzie. Jeszcze czasami jak cię atakują, to cięźko się wycofać, jakby coś blokowało. Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano czwartek o 22:25 Opublikowano czwartek o 22:25 Fajnie, wleciał nowy patch. A ja dostałem jakiegoś zaćmienia i zamiast zapisać grę przy pomocy zbawiennego sznapsa, to nadpisałem nową grę. Ponad 80 godzin poszło się yebać 3 Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano czwartek o 22:31 Opublikowano czwartek o 22:31 Nie masz starych zapisów ze sznapsów? Chyba że to działa jak stworzenie nowego profilu i kasuje stare sejwy. Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 5 godzin temu, PiotrekP napisał(a): Nie masz starych zapisów ze sznapsów? Chyba że to działa jak stworzenie nowego profilu i kasuje stare sejwy. Właśnie tak to działa. A plusa nie mam, więc nie mam też supportu w chmurze. Cytuj
messer88 6 919 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu I jak nastawienie żeby grać od nowa? Tyle że pewne rzeczy pewnie zrobisz inaczej i szybciej pójdzie, no i fast travel u Bożeny się przyda Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu A daj pan spokójWczoraj miałem ochotę wyjebać pada przez okno. Na ten moment w ogóle odechciało mi się grać Odpaliłem na chwilę GTA5, ale szybko skończyłem. Nie wiem, czy będzie mi się chciało zaczynać od nowa, czy po prostu puszczę płytę na olx. Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Ja bym się chyba załamał i nie dał rady wrócić od razu. To tak jakbym musiał robić 80h prolog który znam na wylot. Zresztą nawet po 20h miałbym podobnie. Cytuj
Rooofie 196 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Znam twój ból. Przypomniało mi się jak przeszedłem Persone 5 Royal nie mając relacji z jakimś NPCem na 8/10 i się dziwiłem czemu nie włączył mi się ostatni rozdział i poleciały napisy końcowe. Też musiałem zaczynać od nowa a spędziłem tam 120h xD Zalecam zrobienie sobie kilkumiesięcznej przerwy i powrót do Henryczka w wakacje jak nie będzie nowych gierek. Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Na pewno nie będę teraz zaczynał od nowa i zrobię dłuższą przerwę. A czy w ogóle wrócę, to jeszcze nie wiem Cytuj
XM. 11 418 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 4 godziny temu, Paolo1986 napisał(a): Właśnie tak to działa. Ojajebie to chujowo patrząc na możliwa chęć przejścia raz jeszcze w przyszłości. Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 3 minuty temu, XM. napisał(a): Ojajebie to chujowo patrząc na możliwa chęć przejścia raz jeszcze w przyszłości. Z tego, co widziałem, są 2 sloty na zapisy całej gry. Ale tak szybko przeklikałem, że nadpisałem ten, na którym akurat grałem. Cytuj
Butt 3 491 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu To chyba całkiem spory problem, bo na reddicie widziałem wiele takich tematów o nadpisanym sejwie, gdzie gracze licytują się na godziny, które poszły się jebać. Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Także mój przypadek niech będzie dla was przestrogą koledzy 1 1 1 Cytuj
Boomcio 4 318 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 22 minuty temu, Paolo1986 napisał(a): Także mój przypadek niech będzie dla was przestrogą koledzy Ja tak miałem na ps4 ze zdrowo wygrindowanym Snowrunnerem. Załamka. Ale zacząłem wtedy od nowa. A później 3ci raz na xsx Cytuj
bartiz 1 644 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Co za pojebana akcja, mi się też prawie raz to przez przypadek kliknęło. Po co w ogóle w menu pauzy opcja Nowa Gra? 1 Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Mnie ciekawi czy podobnie jak w jedynce gra ma limit zapisów i po jego zapełnieniu, zaczyna kasować od najstarszych żeby zrobić miejsce na nowe. Cytuj
XM. 11 418 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 2 minuty temu, PiotrekP napisał(a): Mnie ciekawi czy podobnie jak w jedynce gra ma limit zapisów i po jego zapełnieniu, zaczyna kasować od najstarszych żeby zrobić miejsce na nowe. Tak - ma. Cytuj
MichAelis 5 656 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 29 minut temu, bartiz napisał(a): Co za pojebana akcja, mi się też prawie raz to przez przypadek kliknęło. Po co w ogóle w menu pauzy opcja Nowa Gra? Czyli co? wystarczy ze kliknę w pauzie Nowa gra i wszystko idzie się jebać? Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 33 minuty temu, bartiz napisał(a): Co za pojebana akcja, mi się też prawie raz to przez przypadek kliknęło. Po co w ogóle w menu pauzy opcja Nowa Gra? Też się nad tym głowiłem, zaraz pod tym jest "zapisz grę". W sumie pretensje mogę mieć i tak tylko do siebie 2 minuty temu, MichAelis napisał(a): Czyli co? wystarczy ze kliknę w pauzie Nowa gra i wszystko idzie się jebać? Na szczęście nie, bo potem musisz zatwierdzić nadpis na jednym z dwóch slotów. Tyle, że ja się odpaliłem i z rozpędu to potwierdziłem. Edytowane 16 godzin temu przez Paolo1986 1 Cytuj
PanPan 4 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 45 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Także mój przypadek niech będzie dla was przestrogą koledzy Wiem, co czujesz. Za gowniaka kiedyś zbudowałem z lego technic takiego na moje oko wtedy wyjebanego megazorda. Lekko tydzień dopieszczałem elementy, aż przyszła sąsiadka do mojej matki z gowniakiem i mi zrobił new game z budowli. 2 Cytuj
PiotrekP 2 137 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Gorszy jest tylko autosave na jednym slocie, który się zesra po podobnym czasie gry. Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 14 godzin temu, Paolo1986 napisał(a): Fajnie, wleciał nowy patch. A ja dostałem jakiegoś zaćmienia i zamiast zapisać grę przy pomocy zbawiennego sznapsa, to nadpisałem nową grę. Ponad 80 godzin poszło się yebać Coooo :/. A da się jakoś na konsolach ew. czyjegoś save'a wgrać? Ale lipa. W ogóle na PSN powinni trzymać jakieś backupy save'a, dziwne, że z reguły rozwiązania chmurowe tego natywnie nie posiadają. Cytuj
messer88 6 919 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu save w chmurze to dla PS+ #fortheplayers Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi