PiotrekP 2 178 Opublikowano wtorek o 19:50 Opublikowano wtorek o 19:50 Głównie to się tyczy poszukiwań czegoś na mapie. Nie masz znacznika co do milimetra, tylko czasem spory obszar do przeszukania. Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano wtorek o 21:45 Opublikowano wtorek o 21:45 Fajne jest że możemy czasem użyć orzecha żeby coś znalazł po zapachu a tego też gra nie podpowiada. Cytuj
Donatello1991 1 515 Opublikowano wtorek o 21:50 Opublikowano wtorek o 21:50 4 minuty temu, messer88 napisał(a): Fajne jest że możemy czasem użyć orzecha żeby coś znalazł po zapachu a tego też gra nie podpowiada. No, ale za pierwszym razem Henryk sugerował chyba i później też że dwa razy. Więc raczej już można to wiedzieć, chyba że ktoś zapominalski xd Cytuj
Rozi 1 007 Opublikowano wtorek o 22:29 Opublikowano wtorek o 22:29 2 godziny temu, PiotrekP napisał(a): Głównie to się tyczy poszukiwań czegoś na mapie. Nie masz znacznika co do milimetra, tylko czasem spory obszar do przeszukania. Chyba, że odblokuje się atut Obieżyświat i wszystkie znaczniki na mapie się pojawiają, niech mnie chuj, totalna bzdura. Wtedy już nie trzeba szukać obozu kłusowników, bo magicznie wiemy gdzie jest. To samo z ciekawymi miejscami, wolałem je sam znaleźć Cytuj
PiotrekP 2 178 Opublikowano środa o 00:37 Opublikowano środa o 00:37 To nie ma sensu tego brać. Cytuj
Rozi 1 007 Opublikowano czwartek o 10:46 Opublikowano czwartek o 10:46 Muszę chyba przycisnąć trochę wątek fabularny, bo na tyle się znudziłem grą, że nie chce mi się do niej wrócić. Chociaż nawet ta fabuła mnie jakoś nie ciągnie, bo nie wywołuje u mnie żadnych emocji. Nie wiem co tak słabo. 2 Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano czwartek o 11:09 Opublikowano czwartek o 11:09 A jaki moment jesteś obecnie fabularnie? Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano czwartek o 12:47 Opublikowano czwartek o 12:47 o panie to gówno widziałeś że tak powiem a jak Ci się nie spodoba to co się dzieje później no to nie wiem Cytuj
Boomcio 4 337 Opublikowano czwartek o 12:50 Opublikowano czwartek o 12:50 Faktycznie, najlepsze przed chłopakiem. Ale emocji nie wywoła fabuła z uwagi na Spoiler pewną lajtowość i lekkość. W sumie żaden spojler Cytuj
PiotrekP 2 178 Opublikowano czwartek o 13:14 Opublikowano czwartek o 13:14 Ja fabularnie dopiero co Spoiler Znowu musiałem ratować fiutka w misji Angielskie wyjście. Wyrżnąłem tam chyba większość, łącznie z tym babiszczem co była obok książki dla Róży. Cytuj
PiotrekP 2 178 Opublikowano wczoraj o 03:19 Opublikowano wczoraj o 03:19 Nie, to nie żadne DLC, ale fajnie wyszło. Cytuj
Rozi 1 007 Opublikowano wczoraj o 07:04 Opublikowano wczoraj o 07:04 18 godzin temu, messer88 napisał(a): o panie to gówno widziałeś że tak powiem a jak Ci się nie spodoba to co się dzieje później no to nie wiem Spotkałem Komara i Samuela, już trochę hehe lepiej. Ale beka z dwóch rzeczy - to że Henryk nie rozumie co mówi Komar i z antysemitów kurwa w średniowieczu XDDD Oj Vavra, ty papudraku. Cytuj
XM. 11 477 Opublikowano wczoraj o 07:35 Opublikowano wczoraj o 07:35 19 godzin temu, Rozi napisał(a): Zbieram bandę. To jeszcze 30-40h fabuły. Cytuj
Rozi 1 007 Opublikowano wczoraj o 07:41 Opublikowano wczoraj o 07:41 Nie no, dam radę, wczoraj znowu zagryzło i grałem parę godzin. Bardzo dobra gra to jest, nic się tutaj nie zmieniło. Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano wczoraj o 07:44 Opublikowano wczoraj o 07:44 Te kilka ostatnich questów to jest petarda, zarówno coś śmiesznego jak i wjedzie coś poważniej, sam zobaczysz zresztą. A robisz wszystkie questy poboczne? Cytuj
Rozi 1 007 Opublikowano wczoraj o 07:47 Opublikowano wczoraj o 07:47 Tak, jak tylko są dostępne, to robię. Nic raczej do tej pory nie pominąłem i nie miałem żadnego nieukończonego przez coś. Cytuj
bartiz 1 648 Opublikowano wczoraj o 07:48 Opublikowano wczoraj o 07:48 Droga połowa głównego questa zdecydowanie lepsza od początku. Cytuj
Rozi 1 007 Opublikowano wczoraj o 07:54 Opublikowano wczoraj o 07:54 No na tej drugiej mapie to póki co mnie ganiają jak jakiegoś parobka. A ja w mediolańskich kirysach i szlacheckich basinetach chodzę! Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano wczoraj o 07:55 Opublikowano wczoraj o 07:55 Ta sielanka z początku bardzo fajna, jednak też wolę klimat z drugiej połowy gry. 2 minuty temu, Rozi napisał(a): No na tej drugiej mapie to póki co mnie ganiają jak jakiegoś parobka. A ja w mediolańskich kirysach i szlacheckich basinetach chodzę! jedź do Opatowic się sprawdzić 1 Cytuj
Rozi 1 007 Opublikowano wczoraj o 07:57 Opublikowano wczoraj o 07:57 (edytowane) A strzały z łuku to w ogóle działają na wrogów? Każdy przyjmuje trzy na klatę i atakuje dalej, jak gdyby nigdy nic. 10 minut temu, messer88 napisał(a): jedź do Opatowic się sprawdzić Myślałem o tym właśnie, raczej jestem już full dopakowany. Właśnie, jest lepszy krótki miecz w grze niż Spoiler miecz pana Walentyna? Edytowane wczoraj o 08:05 przez Rozi Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano wczoraj o 08:09 Opublikowano wczoraj o 08:09 A który masz level strzelectwa? Jak ja grałem to w okolicach chyba 14 już można było położyć paru łukiem oczywiście odbiegając, na koniec gry miałem chyba 24 więc już mocno OP. Ale zależy też jaki łuk i strzały, kuszą też lubiłem strzelać szczególnie rozpoczynać walkę na wrogu który mnie nie widział bo wtedy bonus damage i one shot, kusza bdb jest Spoiler od Katarzyny na początku drugiej mapy w Suchodole z takiej kategorii "średnich" nic lepszego do końca gry nie trafiłem. Jak się skumulują efekty kilku perków podczas strzelania to nieźle jest. Mieczami krótkimi nie grałem. Cytuj
XM. 11 477 Opublikowano wczoraj o 08:09 Opublikowano wczoraj o 08:09 Strzały tylko headshot albo przeciwnicy bez zbroi. Na zbroje tylko ciężka kusza. I jak napisał messer - w pewnym momencie łuk mega op z jednym skillem, zajebiście się grało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi