Rozi 1 014 Opublikowano piątek o 08:11 Opublikowano piątek o 08:11 Myślałem, że takich w przeszywanicach łatwiej się położy, no ale cóż, i tak bardzo mało używam broni strzeleckiej tutaj. Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano piątek o 08:13 Opublikowano piątek o 08:13 No i jak jest jakiś dość pancerny z opuszczoną przyłbicą to nawet najlepszy bełt 1x w łeb go nie położy, chociaż nie testowałem tego na takim co mnie nie widzi z tym że raczej ciężko o takiego przeciwnika żeby gdzieś znaleźć celem testu. Znajdziesz lepsze strzały to będzie różnica, te podstawowe to może na pierwszej mapie się na coś nadają. Cytuj
Rozi 1 014 Opublikowano piątek o 08:17 Opublikowano piątek o 08:17 Znalazłem te czarne strzały od Lewaka i też guzik robią Cytuj
messer88 6 989 Opublikowano piątek o 08:21 Opublikowano piątek o 08:21 No to za słaby level, one oneshotują w łeb bardzo często takich zwykłych piechurów. Porób jakieś zawody strzelnicze, powbijaj levele. Robisz obóz bandytów to zaczynaj od strzelania, i jakoś się będzie zbierał exp. Cytuj
Butt 3 505 Opublikowano piątek o 09:36 Opublikowano piątek o 09:36 Wysoki level, spowolnienie czasu, mocny łuk + czarne strzały i rozkurwiarz łukiem każdego. Cytuj
PiotrekP 2 182 Opublikowano piątek o 13:38 Opublikowano piątek o 13:38 5 godzin temu, Rozi napisał(a): Znalazłem te czarne strzały od Lewaka i też guzik robią Gdzie można je znaleźć? W sumie tego typa też jeszcze nie odkryłem. Cytuj
Rozi 1 014 Opublikowano piątek o 14:33 Opublikowano piątek o 14:33 Spoiler Siedzi w zagajniku przy Przytokach, od zachodu. Jest tam interesujące miejsce. Cytuj
Boomcio 4 338 Opublikowano piątek o 15:28 Opublikowano piątek o 15:28 Ja odniosłem wrażenie, że to spowalnianie czasu na 2 sekundy zepsuło mi fun ze strzelania. Wszystko inne było ok, ale to trochę nie teges. Na szczęście można od nowa rozdzielić punkty zdolności. Cytuj
PiotrekP 2 182 Opublikowano piątek o 18:32 Opublikowano piątek o 18:32 Z tym questem Królewski gambit to mogli od razu go dać po poprzednim skoro trzeba na niego iść o danej porze. Jakoś to przegapiłem i 2 godziny grania psu w dupę, bo game over wywaliło. Nie daję w spoiler, bo to ostrzeżenie dla innych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi